forum.gif
Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.06.12 14:45
 citēt
Ar galiem Bzh taisnība. Sen sen atpakalj, uz praami braucaam ar vienu, kas straadaja Rigas pasazhierostaa - sev panjeemaam klaaja biljeti, a vinjam kaa saveejam pienaacaas kajiite pa sviestmazi, taa nu tikaam pie kajiites ar visu logu!
Publicēts: 08.06.12 14:48
 citēt
Bzh:Ar galiem tik un tā būs lētāk, tā kā turpini interesēties :)
Darbinieki var sarunāt par puscenu. Nedomāju, ka clubone var piedāvāt tik saldu cenu. Vienīgais, ko nezinu, vai piedāvā visām kajītēm, vai tikai tai vienai ar kuru brauksi Tu :)

Ja braukšana ir Jūlijā, tad ir pilnīgi vienalga, 5diena-7diena vai 4diena-6diena (pēc Tevis pašas mestā kalendāra :))

Par galiem noskaidrošu, bet garantijas nav... :)

Bzh - vispār jau par jūliju nebija domas, jo jūlijā kruīza biļetes ir visdārgākās... Ja apskatīji kalendāru pievienotajā linkā, tad redzēji, ka jūlijā biļetes ir nopērkamas tikai augstākajā cenu kategorijā ;) Vai Tev augusts neder? Un ja der, tad kuri datumi? :)
Publicēts: 08.06.12 14:49
 citēt
ERA:Zinu jau zinu, ka nav tik traki, un to gabalu var arī kājām noiet, bet kā minēju - ja vēlas vairāk pagūt apskatīt, tad līdz centram labāk braukt ar busu ;) Sabuli, Tev augustā jebkuri datumi der? :)

Nu man labaak der taadi, kur weekends ieklauts... vai nu 5diena-7diena vai 6diena-1diena, nu kaa shie tur kursee...
Publicēts: 08.06.12 14:50
 citēt
Ui, izlasiiju tikko veelreiz datumus... nu jaa... ar to 4dienu man svaki laikam, bet nu tas nekas. Ja paareejiem der brauciet taapat .:)
Publicēts: 08.06.12 14:54
 citēt
Sabulis:Ui, izlasiiju tikko veelreiz datumus... nu jaa... ar to 4dienu man svaki laikam, bet nu tas nekas. Ja paareejiem der brauciet taapat .:)

Sabuli - prāmis no Rīgas izbrauc plkst. 17:30 (gan 4dien, gan 5dien), tā ka teorētiski visa ceturtdiena nemaz nav vajadzīga brīva ;) Bet ja tauta nobalsos par izbraukšanu 5dienā, tad brauksim 5dien :)
Publicēts: 08.06.12 15:06
 citēt
Man pagaidām augustā neder tikai 10.-12.datums, pārējās nedēļas nogales der :)

Riebigai der 17.-19.augusts vai 24.-26.augusts.
Publicēts: 08.06.12 16:28
 citēt
Man vienalga , varu būtībā noformēt kā "Komandējumu" un kādu iebāzt savā vieta dežurēt , taka Augustā jebkurā dienā:)
Publicēts: 08.06.12 17:46
 citēt
Sabulis:Ar galiem Bzh taisnība. Sen sen atpakalj, uz praami braucaam ar vienu, kas straadaja Rigas pasazhierostaa - sev panjeemaam klaaja biljeti, a vinjam kaa saveejam pienaacaas kajiite pa sviestmazi, taa nu tikaam pie kajiites ar visu logu!

Klāja biļeti? Tas tiešām būs bijis sen, jo Tallinkam no Rīgas klāja biļetes nav jau gadus 10.. :)

ERA:
Par galiem noskaidrošu, bet garantijas nav... :)

Bzh - vispār jau par jūliju nebija domas, jo jūlijā kruīza biļetes ir visdārgākās... Ja apskatīji kalendāru pievienotajā linkā, tad redzēji, ka jūlijā biļetes ir nopērkamas tikai augstākajā cenu kategorijā ;) Vai Tev augusts neder? Un ja der, tad kuri datumi? :)

Man, ja saplāno drīzumā, ir vienalga. Pēc mēneša, ja nav saplānots, viss var mainīties. Vienkārši 5d9enas-7dienas arī ir sarkanas - līdz ar to nav nozīmes, jūlijs vai augusta weekends :)
P.S. 4diena-6diena ir tieši tikpat lieliska kā 6diena-1diena. Tieši viena darba diena, kur kavēt darbu :) Man pat vairāk patiktu 6diena-1diena, jo mazāk cilvēku :)
Publicēts: 08.06.12 17:58
 citēt
4diena - 6tdiena sanaak kaveet 2 dienas - 4dienas vidus un 5diena.
Ja ir 6diena - 1diena, tas man ar labaak patiktu nekaa 4dien- 6dien. Bet ne mums ietekmeet to kustiibu :face-grin:
Taapeec vislabaak 5dien-7diena :big_smile::big_smile::big_smile:
Publicēts: 08.06.12 21:41
 citēt
Nemurgojiet... :) Un 5diena - 7diena skan visrealaak, pat ja varu gan taa, gan taa.. :)))
Publicēts: 08.06.12 21:54
 citēt
Riebiigaa nolika visus pie vietas :bad_smile:
Publicēts: 08.06.12 22:10
 citēt
smartins:Riebiigaa nolika visus pie vietas :bad_smile:

Tu brauksi? JA nee, tad marss prom, ja jaa, tad kuraa no datumiem? :D
Publicēts: 08.06.12 22:15
 citēt
Es nez... naudas nav...
Publicēts: 08.06.12 22:18
 citēt
smartins:Es nez... naudas nav...

Nepīksti, liidz augustam pietiekossi iespeeju nopelniit.. ;)
Publicēts: 08.06.12 22:22
 citēt
Karoch, juus izdomaajiet, kuraa datumaa un, kad naaks tuvaak, ta jau redzees, pievienoshos jums, vai nee :)
Vispaabaa, vai ta liidz augustam taa izstaade veel buus?
Publicēts: 08.06.12 22:24
 citēt
ERA:Man pagaidām augustā neder tikai 10.-12.datums, pārējās nedēļas nogales der :)

Datumi ir ssie, kuram kurss der! ;) LASiit vajag.. :P
Publicēts: 08.06.12 22:26
 citēt
Es tak lasu, ka ir varianti ar datumiem, taapeec jau saku, ka izdomaajiet un peec tam jau es arii redzees
Publicēts: 08.06.12 22:27
 citēt
smartins:Karoch, juus izdomaajiet, kuraa datumaa un, kad naaks tuvaak, ta jau redzees, pievienoshos jums, vai nee :)
Vispaabaa, vai ta liidz augustam taa izstaade veel buus?

Konkrētā izstāde būs skatāma līdz 30.septembrim ;) en.fotografiska.eu...
Publicēts: 08.06.12 23:40
 citēt
...starp citu - pirmo zāli (letes, baltos plauktus gar sienām) taisīja un montēja latvju čaļi!, tāpat holokausta muzeja ekspozīcija (vecpilsētā) tapa mūspusē!
Publicēts: 09.06.12 00:12
 citēt
Es tik nesaprotu, kā Riebīgā var braukt no 17-19. augustam, ja tajā laikā ir Olisa kāzas jābildē :D
Publicēts: 09.06.12 00:23
 citēt
Bzh:Es tik nesaprotu, kā Riebīgā var braukt no 17-19. augustam, ja tajā laikā ir Olisa kāzas jābildē :D

Nu ko tik ceela meerkja deelj neupureesi... :D
Publicēts: 09.06.12 11:06
 citēt
ERA:Man pagaidām augustā neder tikai 10.-12.datums, pārējās nedēļas nogales der :)

Man ari der abas šīs nedēļas nogales :big_smile:
Publicēts: 09.06.12 22:24
 citēt
man labaak 17 - 19 ......
Publicēts: 10.06.12 15:59
 citēt
dansiga:man labaak 17 - 19 ......

Ok, tad lai būtu 17.-19.augusts :)

Šobrīd sanāk, ka viena 4-vietīgā dāmu kajīte jau nokomplektēta:
Dansiga, Riebiga, Sabulis un ERA :)

Kā ar kungu kajīti?
Lunis - sapratu, ka tiek;
UldisS - teicās aizdot savu ClubOne atlaižu karti, lai lētākas biļetes sanāk, bet vēl jānoskaidro vai viņam der 17.-19.augusts;
Bzh - ja laicīgi pabrīdinot, tad tiek;
Viena vieta vēl vakanta :)

Ja vēl kāds vēlas braukt, tad var vēl vienu 4-vietīgo kajīti rezervēt. Pagaidām neko neesmu rezervējusi, kamēr nav skaidrs, cik īsti ir braucēju.
Publicēts: 10.06.12 20:32
 citēt
visppabaa, kaa tur ar cenaam? Kajiite un izstaade...
Publicēts: 10.06.12 20:57
 citēt
Eu, a laba doma!
Publicēts: 10.06.12 21:11
 citēt
smartins:visppabaa, kaa tur ar cenaam? Kajiite un izstaade...

PAlasi iepriekss, ERA, bij ielikusi cenas, vismaz uzmetumu! ;)
Publicēts: 10.06.12 21:11
 citēt
serjoga:Eu, a laba doma!

Piesakies? ;)
Publicēts: 10.06.12 21:21 labots
 citēt
Ja, pieraksti LŪDZU! :face-devil-grin:
Publicēts: 10.06.12 22:12 labots
 citēt
Oi ATSAUKUMS :( Tiko pateicu ka laižu Augustā uz Swensoniem ar prāmi "Plezirā" 3 dienām ,sekoj bŗeciens , KAS STRĀDĀS !!! Taka ja tikšu tad ČUDOM:(
Publicēts: 10.06.12 22:14
 citēt
čudas jau notiek!
Publicēts: 10.06.12 22:35
 citēt
Lunis:Oi ATSAUKUMS :( Tiko pateicu ka laižu Augustā uz Swensoniem ar prāmi "Plezirā" 3 dienām ,sekoj bŗeciens , KAS STRĀDĀS !!! Taka ja tikšu tad ČUDOM:(

JA vajadzes, noorganizeesim tev čudu! ;)
Publicēts: 10.06.12 22:37
 citēt
čuda juda :bad_smile:
Publicēts: 10.06.12 23:13
 citēt
Lunis:Oi ATSAUKUMS :( Tiko pateicu ka laižu Augustā uz Swensoniem ar prāmi "Plezirā" 3 dienām ,sekoj bŗeciens , KAS STRĀDĀS !!! Taka ja tikšu tad ČUDOM:(

Vispār jau sanāk mazāk nekā 3 dienas - 5dienā no Rīgas pasažieru ostas izbraukšana tikai plkst. 17:30, bet 7dien iebrauc Rīgā jau plkst. 11. Tā ka 5dien un 7dien pusi dienas jau nu mierīgi var nostrādāt, ja vajag ;)
Publicēts: 10.06.12 23:20
 citēt

Kajīte - skatīt manu ierakstu 07.06.12 16:02

Izstādē ieejas maksa 110 SEK, t.i. apmēram 7Ls (ja vien neesi bērns, students vai seniors)
en.fotografiska.eu...
Publicēts: 10.06.12 23:24 labots
 citēt
Braukt gribētāju saraksts uz šo brīdi:

4-vietīgā dāmu kajīte:
Dansiga, Riebiga, Sabulis un ERA

4-vietīgā kungu kajīte:
UldisS - teicās aizdot savu ClubOne atlaižu karti, lai lētākas biļetes sanāk. Vēl jānoskaidro vai viņam der 17.-19.augusts;
Bzh - ja laicīgi pabrīdinot, tad tiek;
Serjoga;
Smartins - vēl štuko vai braukt;
Lunis - uz jautājuma zīmes! Cerēsim uz brīnumu :face-wink:

Ja vēl kāds vēlas braukt, tad var klāt vēl vienu 4-vietīgo kajīti rezervēt. Pagaidām neko neesmu rezervējusi, kamēr nav skaidrs, cik īsti ir braucēju.

Ex-kolēģei uzrakstīju ziņu, gaidu atbildi... Ja viņa vairs nestrādā Tallink, tad visas cerības uz UldisS atlaižu karti :what:
Publicēts: 10.06.12 23:35 labots
 citēt
ERA:

Izstādē ieejas maksa 110 SEK, t.i. apmēram 7Ls (ja vien neesi bērns, students vai seniors)
en.fotografiska.eu...
a penshi beerna praataa vispaar pa briivu tiek :D
Publicēts: 10.06.12 23:38
 citēt
smartins:
ERA:

en.fotografiska.eu...
a penshi beerna praataa vispaar pa briivu tiek :D

TAvs gadiijums? :D
Publicēts: 10.06.12 23:38
 citēt
Riebiga:
smartins: penshi beerna praataa vispaar pa briivu tiek :D

TAvs gadiijums? :D
veel nee :D
Publicēts: 10.06.12 23:39
 citēt
Asprāši :grimace:

Re kur var latviski palasīt par Stokholmas apskates objektiem, ja interesē :)
www.stockholm.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: