forum.gif
Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.06.12 23:44
 citēt
jāiet knipsēt neko nezinot. īsc strīc!
Publicēts: 11.06.12 00:12
 citēt
Riebiga:
Lunis:Oi ATSAUKUMS :( Tiko pateicu ka laižu Augustā uz Swensoniem ar prāmi "Plezirā" 3 dienām ,sekoj bŗeciens , KAS STRĀDĀS !!! Taka ja tikšu tad ČUDOM:(

JA vajadzes, noorganizeesim tev čudu! ;)

Vispār jau uz Ventspili bezmaz piepildijās 10% čuda ka NETIEKU , vēl iepriekšējā vakarā sanāca ka NETIEKU bet kautkā "Sexretārīte piestrādāja" un TIKU :) Nu še pa 90% ka nevarot atļauties ka es 3 dienas PROM :( Bet nuuuu via kas gadās 10% ka braukšu
Publicēts: 11.06.12 00:13
 citēt
Lunis:
Riebiga:
JA vajadzes, noorganizeesim tev čudu! ;)

Vispār jau uz Ventspili bezmaz piepildijās 10% čuda ka NETIEKU , vēl iepriekšējā vakarā sanāca ka NETIEKU bet kautkā "Sexretārīte piestrādāja" un TIKU :) Nu še pa 90% ka nevarot atļauties ka es 3 dienas PROM :( Bet nuuuu via kas gadās 10% ka braukšu

Sanak, 1.5 diena un domā, ka tur nebūs internets pieejams?!!?!?!?;-p
Publicēts: 11.06.12 01:05 labots
 citēt
ERA:Lētāk sanāk izbraukt no Rīgas ceturtdienas vakarā plkst. 17:30 (Stokholmā prāmis iebrauc piektdien plkst. 9:30 no rīta) un piektdien dzīvoties pa Stokholmu. Piektdienas vakarā prāmis no Stokholmas atiet 17:00 un Rīgā iebrauc sestdien ap plkst. 11.

Izbraucot ceturtdien, C klases 4-vietīga kajīte, izmaksā sākot no 142Ls (vienai personai abos virzienos apmēram 35Ls).
Izbraucot piektdien, C klases 4-vietīga kajīte sākot no 175Ls (attiecīgi vienai personai turp atpakaļ apmēram 44Ls).

Grupām sākot no 10 cilvēkiem - kruīza biļetēm 10% atlaide ;)

www.tallink.lv...

Kajīšu cenu precizējums! :)

Pārbaudīju, cik maksās viena C4 kajīte braucot uz Stokholmu 17.augustā un Rīgā atgriežoties 19.augustā - vienas 4-vietīgas C klases kajītes cena: 142Ls, tātad sanāk apmēram 36Ls vienai personai.

Izrādās, līdz augusta beigām kaut kāda akcija noris, līdz ar to cenas nedaudz draudzīgākas ;) Vēl gaidu atbildi no ex-kolēģes par iespēju sarunāt atlaidi :bad_smile:
Publicēts: 11.06.12 09:48
 citēt
Uh, ko tik nelasu, esmu jau ielikts komandā un atliek tikai klausīties :)

Ok, kas attiecas uz "mazliet lētāk", tad ir tāda lieta kā agrā rezervācija:

Club One agrās rezervācijas atlaide - iegādājoties ceļojumu 28 dienas pirms izbraukšanas datuma:

Club One GOLD kartes īpašniekiem - 45% atlaide
Club One SILVER kartes īpašniekiem - 35% atlaide
Club One BRONZE kartes īpašniekiem - 25% atlaide

Uz vienu karti var ņemt 2 pilnas kajītes, pasākums jāapmaksā 28 dienas iepriekš, atteikt nevar. Manuprāt, tas arī būtu sakarīgāk, jāiemaksā pietiekami laicīgi, ja pēc tam ja kādam kas mainās un nebrauc, tad neko darīt :(, bet nu mēnesis iepriekš jau ir pietiekams laiks.
Publicēts: 11.06.12 10:07
 citēt
UldisS agrā rezervācija izklausas ļoti forša!
Luni, vai tad Tev 6dien, 7dien jāstrādā? Reāli Tu zaudē pusi piektdienas un 6dienu, jo prāmis 7dien ienāk no rīta! Tā kā sāc vien krāmēt stiklus somā :big_smile:
Publicēts: 11.06.12 10:09
 citēt
dansiga:Sanak, 1.5 diena un domā, ka tur nebūs internets pieejams?!!?!?!?;-p

Internets bija pieejams tikai kafe zonā - vismaz uz Festivala.
Publicēts: 11.06.12 10:39
 citēt
Agrā rezervācija tiešām skan baigi forši.. ;))) It sevišķi ciparu ziņā.. ;)
Publicēts: 11.06.12 10:59 labots
 citēt
Riebiga:Agrā rezervācija tiešām skan baigi forši.. ;))) It sevišķi ciparu ziņā.. ;)

Lai tev dzīve neliktos tik salda... :) ietaupījumus vajadzētu atstāt nevis Tax-free :) bet tur uz vietas nofraktēt 8 vietīgo busiņu. Pilna īres cena (Hertz, Avis) ir ~ 150 lati dienā, bet noteikti var laicīgi meklējot, nofraktēt kaut kur ~ 100. Uz astoņiem tas jau būtu saprotama piemaksa par komfortu. Man ir paziņas Stokholmā, noteikti citiem arī ir, tā ka tā būtu vēl smukāk. :)

Un pēdējais papildinājums šodien: braucot ar mazo 8 vietīgo busiņu jau no šejienes, plus 8 rumpīši (2 kajītes) atkarībā no datuma un dienas cena ir robežās 230-270 lati, t.i., neko vairāk par parasto cenu plus autobusa biļetes nav.
Publicēts: 11.06.12 11:19
 citēt
Kur tad mēs ar to busu brauksim - uz muzeju, uz kuru ar kājām var aizeit? :)
Publicēts: 11.06.12 11:19
 citēt
Es gan nezinu kā Stokholmā, bet Oslo auto kur novietot ir ĻOTI DĀRGI... manuprāt mašīna ir papildus problēmas, meklēt brīvu stāvvietu un tad tās samaksas.... Ja brauc uz vairākām dienām, tad jā, jo var aizvilkt kur ārpusē. Pāris stundām šķiet pilnīgi pietiek ar sabtransportu un K2... :what:
Publicēts: 11.06.12 11:33
 citēt
Riebiga:Kur tad mēs ar to busu brauksim - uz muzeju, uz kuru ar kājām var aizeit? :)
Sabulis:Es gan nezinu kā Stokholmā, bet Oslo auto kur novietot ir ĻOTI DĀRGI... manuprāt mašīna ir papildus problēmas, meklēt brīvu stāvvietu un tad tās samaksas.... Ja brauc uz vairākām dienām, tad jā, jo var aizvilkt kur ārpusē. Pāris stundām šķiet pilnīgi pietiek ar sabtransportu un K2... :what:
:) Stokholmā tāpat kā Oslo :), liek kur ir brīva vieta, pagaidām neviena "vēstulīte" nav saņemta :) Par autiņu, tas ir kā opcija apspriešanai, esmu ar kājām gājis osta/centrs ne reizi vien, man jau šķiet, ka nekā interesanta pa ceļam nav un mazākais minūtes 40. Un ir vēl citi forši p-ti, piemēram, klasiskais skats uz karaļpili, tik neatceros kā to kalniņu sauc, bet zinu kur tas ir :) līdz turienei ar kājām stunda pagalam. Bet protams, ir jau arī variants to "brīvo laiku" turpat ostā pagaidīt, kad sāk laist atpakaļ uz prāmi :) :)
Publicēts: 11.06.12 11:46
 citēt
Hmm...???
Publicēts: 11.06.12 11:58
 citēt
Lab, tas viss ir apsriežams izejot no tā, ko gribam darīt, redzēt.
Cita starpā, abi šī topika ierosinātāji Ritz un Martc kaut kā pieklusuši...
Publicēts: 11.06.12 12:01
 citēt
Nu es jau vienreiz biju! :D Ja būtu jauns un viens pats, tad gan jau aizbrauktu vēlreiz, bet tagad... :)
Publicēts: 11.06.12 12:24
 citēt
UldisS:žēlošanās par lielajiem attālumiem Stokholmā

Vispār, ir arī autobusi un metro. Diezgan civilizēti un ātri visur var nokļūt. +kuģīšu satiksme.
Publicēts: 11.06.12 13:58
 citēt
versatile:

Vispār, ir arī autobusi un metro. Diezgan civilizēti un ātri visur var nokļūt. +kuģīšu satiksme.
Zin, man sveshaas pilseetaas bail kaapt sabiedriskaijaa, aizraus veel kaut kur ne tur, nezinaashu, kaa atpakalj tikt :D
Publicēts: 11.06.12 13:58
 citēt
versatile:

Pievienojos, ljoti eerti paarvietoties. Es gan zimaksas tam visam enatceros, bet atceros, ka veiksmiigi noklluvu visur kur vajag, akd tur biju.. :)
Publicēts: 11.06.12 14:42
 citēt
Man jau arī šķiet, ka ar auto tik lieka ķēpa un arī dārgāk sanāk... Ja brauktu uz 2 dienām, tad gan par to būtu vērts padomāt :)

Re kur sīkāks info par sabiedrisko transportu Stokholmā www.tallink.lv...

P.S. Maksa par braucienu no Stokholmas centra uz Frihamnsterminalen: pieaugušajam, no 20-65 g.v. - 36 SEK (~2.67LVL); Sabiedriskā transporta biļetes var nopirkt jau uz prāmja, lai pilsētā nav jācīnās ar biļešu automātiem :)
Publicēts: 11.06.12 14:43
 citēt
Sabulis:Internets bija pieejams tikai kafe zonā - vismaz uz Festivala.

17.augustā uz Stokholmu brauc tieši M/S "Festival" :)
Publicēts: 11.06.12 14:46
 citēt
UldisS:Uh, ko tik nelasu, esmu jau ielikts komandā un atliek tikai klausīties :)

Ok, kas attiecas uz "mazliet lētāk", tad ir tāda lieta kā agrā rezervācija:

Club One agrās rezervācijas atlaide - iegādājoties ceļojumu 28 dienas pirms izbraukšanas datuma:

Club One GOLD kartes īpašniekiem - 45% atlaide
Club One SILVER kartes īpašniekiem - 35% atlaide
Club One BRONZE kartes īpašniekiem - 25% atlaide

Uz vienu karti var ņemt 2 pilnas kajītes, pasākums jāapmaksā 28 dienas iepriekš, atteikt nevar. Manuprāt, tas arī būtu sakarīgāk, jāiemaksā pietiekami laicīgi, ja pēc tam ja kādam kas mainās un nebrauc, tad neko darīt :(, bet nu mēnesis iepriekš jau ir pietiekams laiks.

Mhm, atlaide nudien patīkama :) Tad jau laikam nav vērts gaidīt atbildi no ex-kolēģes :D
Diez vai vairāk par 2 pilnām kajītēm savāksies... :)
Publicēts: 11.06.12 15:55
 citēt
Man jau arī šķiet, ka ar autobusu ir vispatīkamāk. Metro ir ērts ja jāsteidzas. Autobusā savkārt var vēl pa logu ārā pasavēŗties, kamēr metro tik pa tuneļiem :)
Jā, autobusu biļetes jau var nopirkt uz prāmja.
Publicēts: 11.06.12 16:02 labots
 citēt
Sabulis:UldisS agrā rezervācija izklausas ļoti forša!
Luni, vai tad Tev 6dien, 7dien jāstrādā? Reāli Tu zaudē pusi piektdienas un 6dienu, jo prāmis 7dien ienāk no rīta! Tā kā sāc vien krāmēt stiklus somā :big_smile:

Man ir 7/24 grafiks , kādam obligāti jābūt "Pa ķērienam" vasarā mums skuķi pa eiropu un taga arī Krieviju būs un regulāri kaut kas "Steidzams ekstrā" gadās , ko jaunatne "No malas" nespēj pavilkt , tad nu es "Dežurēju" zobiem pret sienu BŪS NEBŪS :):) Taka ja vienu dienu labi bet 3 neviens neavarēs piesegt , un vasarā citiem arī parasti darbu līdz ausīm taka EXSTRĀ būs tikai uz mani vienu :(
Publicēts: 11.06.12 22:16
 citēt
Lunis:Man ir 7/24 grafiks , kādam obligāti jābūt "Pa ķērienam" vasarā mums skuķi pa eiropu un taga arī Krieviju būs un regulāri kaut kas "Steidzams ekstrā" gadās , ko jaunatne "No malas" nespēj pavilkt , tad nu es "Dežurēju" zobiem pret sienu BŪS NEBŪS :):) Taka ja vienu dienu labi bet 3 neviens neavarēs piesegt , un vasarā citiem arī parasti darbu līdz ausīm taka EXSTRĀ būs tikai uz mani vienu :(

Slikti gan.... :face-sad:
Publicēts: 11.06.12 22:40
 citēt
Sabulis:
Lunis:Man ir 7/24 grafiks , kādam obligāti jābūt "Pa ķērienam" vasarā mums skuķi pa eiropu un taga arī Krieviju būs un regulāri kaut kas "Steidzams ekstrā" gadās , ko jaunatne "No malas" nespēj pavilkt , tad nu es "Dežurēju" zobiem pret sienu BŪS NEBŪS :):) Taka ja vienu dienu labi bet 3 neviens neavarēs piesegt , un vasarā citiem arī parasti darbu līdz ausīm taka EXSTRĀ būs tikai uz mani vienu :(

Slikti gan.... :face-sad:

Nu moss tomer... ;) Ceresim uz ccudu un uz to arii gatavosimies.. ;)
Publicēts: 12.06.12 01:20
 citēt
naivie;-)
Publicēts: 12.06.12 01:23
 citēt
dansiga:naivie;-)

Nu, ja nebūs Luņa, tad luņosimies paši :face-wink:
Publicēts: 12.06.12 01:49
 citēt
ERA:
dansiga:naivie;-)

Nu, ja nebūs Luņa, tad luņosimies paši :face-wink:

domaaju ka buus t aaa - ja buushu es, nebuus Lunis, ja nebuushu es - buus Lunis ;-) Taa ka uz mums diviem - vienu gultinju rezervee;-)))))
Publicēts: 12.06.12 10:26
 citēt
Wow, cik jums izrādās mīļas atteicības.. :)))
Publicēts: 12.06.12 13:55
 citēt
dansiga:domaaju ka buus t aaa - ja buushu es, nebuus Lunis, ja nebuushu es - buus Lunis ;-) Taa ka uz mums diviem - vienu gultinju rezervee;-)))))

Ko tad Juus nevariet sadaliit, ka shitaads vai nu vai.... :amazing:
Publicēts: 12.06.12 14:02
 citēt
Sabulis:
dansiga:domaaju ka buus t aaa - ja buushu es, nebuus Lunis, ja nebuushu es - buus Lunis ;-) Taa ka uz mums diviem - vienu gultinju rezervee;-)))))

Ko tad Juus nevariet sadaliit, ka shitaads vai nu vai.... :amazing:

Tak neko nevar sadalīt. Ne gultu, ne kajīti, ne kuģi, ne jūru :D Tāpēc viens šajā krastā, otrs tajā... :D
Publicēts: 12.06.12 14:19
 citēt
Bzh:Tak neko nevar sadalīt. Ne gultu, ne kajīti, ne kuģi, ne jūru :D Tāpēc viens šajā krastā, otrs tajā... :D

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 12.06.12 14:30
 citēt
es jau neko - es kaa ezis ar pieglauztaam spalvaam :-)
Publicēts: 12.06.12 16:54
 citēt
dansiga:es jau neko - es kaa ezis ar pieglauztaam spalvaam :-)

Buus jaanopeeta, kas Tu par ezi... :big_smile:
Publicēts: 12.06.12 17:29
 citēt
Sabulis:
dansiga:es jau neko - es kaa ezis ar pieglauztaam spalvaam :-)

Buus jaanopeeta, kas Tu par ezi... :big_smile:

tu taksh visu sen jau zini ;-p;-0)))
Publicēts: 12.06.12 17:35
 citēt
dansiga:tu taksh visu sen jau zini ;-p;-0)))

Viens ir zināt, bet nopētīt - tā ir pavisam cita štelle :grimace: :bad_smile:
Publicēts: 12.06.12 17:39
 citēt
Ezi nepēta, ezi čamda :) (vismaz cik ir gadījies redzēt cilvēkus, kas satiekas ar ezi. Vienmēr viņiem ir jāpārliecinās, ka šim ir adatas un tās ir gana asas :D)
Publicēts: 12.06.12 17:43
 citēt
Bzh:Ezi nepēta, ezi čamda :) (vismaz cik ir gadījies redzēt cilvēkus, kas satiekas ar ezi. Vienmēr viņiem ir jāpārliecinās, ka šim ir adatas un tās ir gana asas :D)

O! Tam gan es piekrītu :-)
Publicēts: 12.06.12 21:11
 citēt
dansiga:
Bzh:Ezi nepēta, ezi čamda :) (vismaz cik ir gadījies redzēt cilvēkus, kas satiekas ar ezi. Vienmēr viņiem ir jāpārliecinās, ka šim ir adatas un tās ir gana asas :D)

O! Tam gan es piekrītu :-)

Atradusies te puukainaa ezene.. ;) Ne nu durstiiga, nekaa.. ;)
Publicēts: 12.06.12 21:46
 citēt
Riebiga:Atradusies te puukainaa ezene.. ;) Ne nu durstiiga, nekaa.. ;)
oj, šis labs teksts par dansigu! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: