Cerams, mana drīzā stāšanās atpakaļ darba ierindā, neliegs man augustā doties uz Stokholmu... Tiešā priekšniece sakarīga meitene, gan jau varēs sarunāt
ERA:Cerams, mana drīzā stāšanās atpakaļ darba ierindā, neliegs man augustā doties uz Stokholmu... Tiešā priekšniece sakarīga meitene, gan jau varēs sarunāt
PADOMĀ labi vai vērts STATIES mož turpināt baudīt DZĪVES jaukumus
ERA:Cerams, mana drīzā stāšanās atpakaļ darba ierindā, neliegs man augustā doties uz Stokholmu... Tiešā priekšniece sakarīga meitene, gan jau varēs sarunāt
Ooo, apsveicu! Taas ir labas zinjas! Nu sarunaa ar priekshnieci jau laiciigi, lai vinjai nav kur atkaapties!
Ooo, apsveicu! Taas ir labas zinjas! Nu sarunaa ar priekshnieci jau laiciigi, lai vinjai nav kur atkaapties!
Par rezervēšanu viss ir ļoti īzī. Ja ātrā rezervēšana, tad par biļetēm jāiemaksā mēnesi iepriekš. Es redzu tā, ka ja vienojas par datumu, piemēram, 11.augusts, tad līdz 11.jūlijam braucējiem ir jāieskaita naudiņa tam, kurš pērk visas biļetes. Ja es, tātad man Ja 11.jūlijā ir iemaksājuši 8 braucēji (es un vēl 7), tad pērkam biļetes. Ja nav, tad nekā.
UldisS:Par rezervēšanu viss ir ļoti īzī. Ja ātrā rezervēšana, tad par biļetēm jāiemaksā mēnesi iepriekš. Es redzu tā, ka ja vienojas par datumu, piemēram, 11.augusts, tad līdz 11.jūlijam braucējiem ir jāieskaita naudiņa tam, kurš pērk visas biļetes. Ja es, tātad man Ja 11.jūlijā ir iemaksājuši 8 braucēji (es un vēl 7), tad pērkam biļetes. Ja nav, tad nekā.
Uldi - par datumu esam vienojušies, ka tie, kas pieteikušies, tiek 17.augustā (Zinu, ka vismaz 2-iem cilvēkiem 11.augusts neder). Vai Tu pats 17.augustā tiec? Un ja Tu netiec, vai Tavu atlaižu karti varam izmantot?
17.-19.augusts, kruīzs Rīga-Stokholma-Rīga. Mērķis: Sally Mann izstādes apskatīšana, Stokholmas apskate, utt.
Lūdzu visus braukt gribētājus, kas iepriekš izrādīja interesi piedalīties šajā kruīza braucienā uz Stokholmu (sarakstu skatīt zemāk), tuvāko dienu laikā rakstiski apstiprināt man savu dalību un vēlākais piektdien, 13.jūlijā, atsūtīt man uz PM vai uz e-pastu etide@apollo.lv savus personas datus: vārdu, uzvārdu, personas kodu, pases nr. un tālruņa numuru
Dalībnieku saraksts uz šo brīdi: 1. Dansiga 2. Riebiga 3. Sabulis 4. ERA 5. UldisS 6. Bzh 7. Serjoga 8. Smartins - uz jautājuma zīmes 9. Lunis - uz jautājuma zīmes
Vēlākais 17.jūlijā jārezervē kajītes, tāpēc esiet gatavi līdz 15.jūlijam ieskaitīt bankas kontā maksu par vietu kajītē. Precīzu summu un konta numuru paziņošu tuvāko dienu laikā
Ooo jā, es arī noskatīju, ka vajadzētu līdz septembra beigām aizlaist apskatīt.... viņa ir viens no maniem paraugiem! Ļoti patīk viņas filosofija, uztvere un darbi! Tas būtu superīgi redzēt viņas darbus dzīvajā un Stokholmas fotogrāfijas muzejs kā tāds manā uztverē ir paradīze zemes virsū!
Piedāvājums vienkāršs. Precizētā cena šodien- 268 LVL. Dalam uz 8, nedalās , tātad- vienam cena ir 34 lati. Piedāvājums nolikt biļešu pirkšanas dienu: 18.datums. Tātad- pavisam īstie gribētāji sāk iesūtīt ERAi savus datus, ERA pretī aizsūta savu kontu. Ja 17.vakarā ir ieskaitījuši naudiņas 8 gab., pasākums ir, ja nav ieskaitījuši- pasākums nav.
Bzh:Es zinu, es esmu kašķīgs... Kā tā cena -268ls veidojas?
Cena veidojas vienkārši. Zvans uz Tallink rezervātu 67099700 , tad jāsaka: datums- 17.augusts, Stokholmas kruīzs, 2xC kajītes, ātrā rezervācija, COne kartes numurs. Atbilde- 268 lati.
ERA, tā kā šī bija maksas atbilde, tad paseko līdz, no Bzh pienākas 34+3,60, kopā 37,60, nebūsim sīkumaini: 38 LVL
Lūdzu nākošos jautājumus
Pasūtot šobrīd bez ClubOne internetā netshop2.tallink.com... , 2 C klases kajītes maksā 284 LVL. Tieši tāpēc man arī bija šādi - tik dārgi jautājumi Iespējams, šajā cenā kaut kas vēl nav iekļauts, ko es nezinu.. Piemēram, ostas nodoklis 2ls no cilvēka vai degvielas sadārdzinājums 3ls no cilvēka. Taču tik un tā liekas, ka ClubOne vajadzēja būt lielākai atlaidei