forum.gif
Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ja sanāk būt Stokholmā - Sally Mann izstāde!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.12 00:14 labots
 citēt
Ja nu kādu iemeslu dēļ sanāk būt Stokholmā, tad noteikti iesaku aiziet! Diezgan iespaidīgi!

en.fotografiska.eu...

Publicēts: 07.06.12 00:17
 citēt
principā pie mūsdienu iespējām un cenas, varētu pat speciāli aizskriet paskatīties... tik vienam nav iekāriena.
Publicēts: 07.06.12 00:19 labots
 citēt
+ diezgan daudz grāmatu par fotogrāfiju var tur pat veikalā nopirkt.
Publicēts: 07.06.12 00:20
 citēt
Hmm, pasen nav būts Stokholmā... Varbūt jāaizbrauc? :what:
Publicēts: 07.06.12 01:21 labots
 citēt
voo! Kas liedz samesties kompartijā un aizlaist uz Stokholmu ~25Ls bilēte uz prāmi ~ 500 SEK ja nekas nav mainījies ieejas biļete muzejā un LAIMĪGS:) Pietam var apvienot ar šopingu Kameru ķīlēšanu utt un Radziņās jaunkundzi par tulku līdz LABĀS vietās varēs izložņāt :)
Publicēts: 07.06.12 08:11
 citēt
ERA:Hmm, pasen nav būts Stokholmā... Varbūt jāaizbrauc? :what:
...... es arī jau kā gadus divus neesmu bijis...
Publicēts: 07.06.12 08:24
 citēt
UldisS:

ehhh - sen nav zoliite speeleeta;-)))
Publicēts: 07.06.12 10:32
 citēt
NJa, varētu taisīt kolektīvo fotopasākumu uz Swedmalu...
Publicēts: 07.06.12 14:16
 citēt
UldisS:

Es vēl ilgāk neesmu bijusi... Agrāk braucu vismaz reizi gadā :)
Publicēts: 07.06.12 14:20
 citēt
Lunis:voo! Kas liedz samesties kompartijā un aizlaist uz Stokholmu ~25Ls bilēte uz prāmi ~ 500 SEK ja nekas nav mainījies ieejas biļete muzejā un LAIMĪGS:) Pietam var apvienot ar šopingu Kameru ķīlēšanu utt un Radziņās jaunkundzi par tulku līdz LABĀS vietās varēs izložņāt :)

Luni, ar to biļetes cenu gan Tu pašāvi garām, rekur info, ka ieejas biļete maksā 110 SEK, t.i., apmēram 7Ls ;)

en.fotografiska.eu...
Publicēts: 07.06.12 14:24
 citēt
Sabulis:NJa, varētu taisīt kolektīvo fotopasākumu uz Swedmalu...

Varētu gan :)
Publicēts: 07.06.12 14:25 labots
 citēt
ERA:

Luni, ar to biļetes cenu gan Tu pašāvi garām, rekur info, ka ieejas biļete maksā 110 SEK, t.i., apmēram 7Ls ;)

en.fotografiska.eu...

Ja savāc pilnu kuģi, tad vēl lētāk :)
Publicēts: 07.06.12 14:31 labots
 citēt
ERA:
Sabulis:NJa, varētu taisīt kolektīvo fotopasākumu uz Swedmalu...

Varētu gan :)

Es tāpat tur esmu reizi kvartālā , bet iespējams varētu mēģināt "Saskaņoties" ar jums , ar prāmi sen nav braukt uz turieni :)
Publicēts: 07.06.12 15:36 labots
 citēt
Latvji, brauciet plenerēt
čakarēt un menedžēt
zviedruzemē klederēt
kruīzkuģī trobelēt

utt
Publicēts: 07.06.12 16:02
 citēt
Lunis:Es tāpat tur esmu reizi kvartālā , bet iespējams varētu mēģināt "Saskaņoties" ar jums , ar prāmi sen nav braukt uz turieni :)

Ja tiešām savācas kompānija, kas grib braukt, tad kruīzā jābrauc vai nu jūnijā vai augustā, jo jūlijā biļešu cenas uz prāmi ir dārgākas.

Lētāk sanāk izbraukt no Rīgas ceturtdienas vakarā plkst. 17:30 (Stokholmā prāmis iebrauc piektdien plkst. 9:30 no rīta) un piektdien dzīvoties pa Stokholmu. Piektdienas vakarā prāmis no Stokholmas atiet 17:00 un Rīgā iebrauc sestdien ap plkst. 11.

Izbraucot ceturtdien, C klases 4-vietīga kajīte, izmaksā sākot no 142Ls (vienai personai abos virzienos apmēram 35Ls).
Izbraucot piektdien, C klases 4-vietīga kajīte sākot no 175Ls (attiecīgi vienai personai turp atpakaļ apmēram 44Ls).

Grupām sākot no 10 cilvēkiem - kruīza biļetēm 10% atlaide ;)

www.tallink.lv...
Publicēts: 07.06.12 18:12 labots
 citēt
ERA:
Lunis:Es tāpat tur esmu reizi kvartālā , bet iespējams varētu mēģināt "Saskaņoties" ar jums , ar prāmi sen nav braukt uz turieni :)

Ja tiešām savācas kompānija, kas grib braukt, tad kruīzā jābrauc vai nu jūnijā vai augustā, jo jūlijā biļešu cenas uz prāmi ir dārgākas.

Lētāk sanāk izbraukt no Rīgas ceturtdienas vakarā plkst. 17:30 (Stokholmā prāmis iebrauc piektdien plkst. 9:30 no rīta) un piektdien dzīvoties pa Stokholmu. Piektdienas vakarā prāmis no Stokholmas atiet 17:00 un Rīgā iebrauc sestdien ap plkst. 11.

Izbraucot ceturtdien, C klases 4-vietīga kajīte, izmaksā sākot no 142Ls (vienai personai abos virzienos apmēram 35Ls).
Izbraucot piektdien, C klases 4-vietīga kajīte sākot no 175Ls (attiecīgi vienai personai turp atpakaļ apmēram 44Ls).

Man kaut kur Club One kartei jāmētājas...
Publicēts: 07.06.12 18:38
 citēt
UldisS:Man kaut kur Club One kartei jāmētājas...

Jānočeko, varbūt ex-kolēģe vēl arvien Tallink-ā strādā un var kaut kā lētākas biļetes sarunāt...
Publicēts: 07.06.12 18:53 labots
 citēt
ERA:

www.tallink.lv...

Davai BREK , es piesakos , jebkurš mēnesis izņemot Junijs :) Gadus 15 neesmu bijis Stokholmā ne darba darīšanās un ne komandējumā ""Davai davai" ritmā :face-wink::face-grin:
Publicēts: 07.06.12 20:30
 citēt
ERA:

Jānočeko, varbūt ex-kolēģe vēl arvien Tallink-ā strādā un var kaut kā lētākas biļetes sarunāt...

Ar to karti jau automātiski met no cenas kaut ko nost, piedevām pirmais dzēriens par puscenu :) Mēs parasti ņēmām 2 kajītes un tad astoņi dzērieni par saprotamu (krasta) cenu :) Vienīgais, ja es pārbraucu pāri, tad man būtu pie viena jāsatiek viens cilvēks, bet lai līdz viņam tiktu, vajag auto :( Ja nesarunāšu, lai atbrauc vietējie un aizvizina, tad jāņem autiņš līdz uz kuģi, bet tad arī pārējo laiku varētu kaut kur tuvumā pabraukāt.
Publicēts: 07.06.12 21:53
 citēt
Re... :)
"Tallink" "Nike Riga Run" treniņu dalībniekiem dāvina ceļojumu uz Stokholmu.

Tiesa, bezmaksas biļetei būs nedaudz jāpasvīst (10x jānoskrien treniņš mežparkā + sacensības Rīgā) un uz Stokholmu pa brīvu tiks tikai pēc 26.08 :)
Publicēts: 08.06.12 00:07
 citēt
dansiga:
UldisS:..... es arī jau kā gadus divus neesmu bijis...

ehhh - sen nav zoliite speeleeta;-)))

Zelta vārdi - sen nav zolēts... ;)
Publicēts: 08.06.12 00:10
 citēt
ERA:

Un haljavas es mīlu. Korocce, ja iekrīt datumos, kad tieku - pieskaitiet. Stokholma man patika, bija tur forssi.. ;) PAt ja biju tur janvaari.. ;)
Publicēts: 08.06.12 00:15
 citēt
man ir vieina foto ideja, kas realizeejama Stokholmaa:-)))
Publicēts: 08.06.12 00:16
 citēt
dansiga:man ir vieina foto ideja, kas realizeejama Stokholmaa:-)))

JAu labaak. Ar vai bez policijas iejaukssanaas? :DDD
Publicēts: 08.06.12 00:18
 citēt
Riebiga:
dansiga:man ir vieina foto ideja, kas realizeejama Stokholmaa:-)))

nee nee - mieriigaa ideija;-))))
Publicēts: 08.06.12 00:20
 citēt
dansiga:
Riebiga:

nee nee - mieriigaa ideija;-))))

Saucas - dansiga mediteejot?? Bet noteikti, brauc liidzi un realizeejam! Un uzreiz saku - neizgjeebrssos.. :DDDD
Publicēts: 08.06.12 00:26
 citēt
Lunis:Davai BREK , es piesakos , jebkurš mēnesis izņemot Junijs :) Gadus 15 neesmu bijis Stokholmā ne darba darīšanās un ne komandējumā ""Davai davai" ritmā :face-wink::face-grin:

Es ar labpraat jautrā kompānijā aizlaistu pāri un ja vēl izstādi apskatīt... :big_smile:
Publicēts: 08.06.12 00:42
 citēt
Sabulis:Es ar labpraat jautrā kompānijā aizlaistu pāri un ja vēl izstādi apskatīt... :big_smile:

Hmm, nu tad jau jāmēģina saorganizēties :)
Publicēts: 08.06.12 01:00
 citēt
Riebiga:
dansiga: nee nee - mieriigaa ideija;-))))

Saucas - dansiga mediteejot?? Bet noteikti, brauc liidzi un realizeejam! Un uzreiz saku - neizgjeebrssos.. :DDDD

Nē - ideja nav ar izģērbšanos - man vajag to rombaino laukumu , kas pa trepiiteem lej;a vecpilsētas sākumā un saulainu laiku un statīvu vajag;-) P.S. bet par izģērbāsnos var padomāt;-))))
Publicēts: 08.06.12 09:14 labots
 citēt
Sabulis:
Lunis:Davai BREK , es piesakos , jebkurš mēnesis izņemot Junijs :) Gadus 15 neesmu bijis Stokholmā ne darba darīšanās un ne komandējumā ""Davai davai" ritmā :face-wink::face-grin:

Es ar labpraat jautrā kompānijā aizlaistu pāri un ja vēl izstādi apskatīt... :big_smile:

Muzejs kādu nepilnu stundu lēnā garā gājienā no Rīgas prāmja ar kājām :face-wink: Starp citu uz Stokholmu var ņemt līdz ne tikai mašīnu bet piemēram arī Riteni ja nevēlās īrēt uz vietas , tad var apskatīt krietni vairāk :)
Publicēts: 08.06.12 09:44 labots
 citēt
Lunis:Muzejs kādu nepilnu stundu lēnā garā gājienā no Rīgas prāmja ar kājām :face-wink: Starp citu uz Stokholmu var ņemt līdz ne tikai mašīnu bet piemēram arī Riteni ja nevēlās īrēt uz vietas , tad var apskatīt krietni vairāk :)

Nu kurš uzņemsies organizēšanu?
Publicēts: 08.06.12 10:19
 citēt
Sabulis:
Lunis:Muzejs kādu nepilnu stundu lēnā garā gājienā no Rīgas prāmja ar kājām :face-wink: Starp citu uz Stokholmu var ņemt līdz ne tikai mašīnu bet piemēram arī Riteni ja nevēlās īrēt uz vietas , tad var apskatīt krietni vairāk :)

Nu kurš uzņemsies organizēšanu?

Tak jau uzņēmās - Erai tak gali esot, lētāk biļetes var dabūt.. ;) Da i ko tur daudz organizēt, sarunā un laiž... :D
Publicēts: 08.06.12 10:19
 citēt
dansiga:
Riebiga:

Nē - ideja nav ar izģērbšanos - man vajag to rombaino laukumu , kas pa trepiiteem lej;a vecpilsētas sākumā un saulainu laiku un statīvu vajag;-) P.S. bet par izģērbāsnos var padomāt;-))))

Njefiga nedomāšu.. :D Bet laukums un rombs, skan intersanti.. ;)
Publicēts: 08.06.12 14:14
 citēt

Luni, diez vai būtu prātīgi tādu gabalu kājām iet, ņemot vērā, ka laiks, ko sanāk pavadīt Stokholmā ir apmēram 7h ;) Lai nav baigā skriešana un sanāk vairāk apskatīt, prātīgāk ir līdz centram ar busu aizbraukt un tad līdz vecpilsētai (Gamla Stan) kājām - no vecpilsētas līdz tam muzejam kājām iet kādas 15 minūtes sanāk :)
Publicēts: 08.06.12 14:19
 citēt
Riebiga:Tak jau uzņēmās - Erai tak gali esot, lētāk biļetes var dabūt.. ;) Da i ko tur daudz organizēt, sarunā un laiž... :D

Par galiem vēl neesmu interesējusies - bet UldisS tak piedāvāja savu ClubOne karti, ar to cenas arī patīkamākas kļūst ;)

Tad nu tā - Lunis piedāvāja braukt augustā. Vai augusts visiem interesentiem der un kurā datumā labāk?

Optimālākais variants izbraukšanai ir 5dienas vakars, tad sanāk būt atpakaļ Rīgā 7dien no rīta, bet lētāk tomēr sanāk, ja izbrauc 4dien vakarā un atpakaļ brauc 6dien no rīta.
Publicēts: 08.06.12 14:30
 citēt
Nu tad jaapzin, kas gatavi bruakt un akd liealis vairums tiek.. Galvenais, kadi datumi sanaak.. ;) Es varu gan ta, gan taa, bet te citi moss no darba netiek prom...
Visticamak tad japaliek tomer pie pietkdienas.. :)
Publicēts: 08.06.12 14:35
 citēt
Man augusts skiet LOTI forshs!
Era nav tik traki ar to staigaashanu. Kad biju februaarii, no centra vilkaamies kaajaam atpakalj uz Praami. Normaalaa leenaa pastaigaa pagaaja taa stunda, pa celjam veel bildeejot visu ko. Ja laizh jautraa riksii, tad mazaak. Bet var arii ar autobusu, tas tieshaam ir aatraak un staigaat atkal atpakalj.
Publicēts: 08.06.12 14:35
 citēt
ERA:
Riebiga:Tak jau uzņēmās - Erai tak gali esot, lētāk biļetes var dabūt.. ;) Da i ko tur daudz organizēt, sarunā un laiž... :D

Par galiem vēl neesmu interesējusies - bet UldisS tak piedāvāja savu ClubOne karti, ar to cenas arī patīkamākas kļūst ;)

Tad nu tā - Lunis piedāvāja braukt augustā. Vai augusts visiem interesentiem der un kurā datumā labāk?

Optimālākais variants izbraukšanai ir 5dienas vakars, tad sanāk būt atpakaļ Rīgā 7dien no rīta, bet lētāk tomēr sanāk, ja izbrauc 4dien vakarā un atpakaļ brauc 6dien no rīta.

Ar galiem tik un tā būs lētāk, tā kā turpini interesēties :)
Darbinieki var sarunāt par puscenu. Nedomāju, ka clubone var piedāvāt tik saldu cenu. Vienīgais, ko nezinu, vai piedāvā visām kajītēm, vai tikai tai vienai ar kuru brauksi Tu :)

Ja braukšana ir Jūlijā, tad ir pilnīgi vienalga, 5diena-7diena vai 4diena-6diena (pēc Tevis pašas mestā kalendāra :))
Publicēts: 08.06.12 14:41
 citēt
Riebiga:Nu tad jaapzin, kas gatavi bruakt un akd liealis vairums tiek.. Galvenais, kadi datumi sanaak.. ;) Es varu gan ta, gan taa, bet te citi moss no darba netiek prom...
Visticamak tad japaliek tomer pie pietkdienas.. :)

Riebiga, uzraksti, lūdzu, kuri datumi Tev augustā der? :face-wink:
Publicēts: 08.06.12 14:43
 citēt
Sabulis:Man augusts skiet LOTI forshs!
Era nav tik traki ar to staigaashanu. Kad biju februaarii, no centra vilkaamies kaajaam atpakalj uz Praami. Normaalaa leenaa pastaigaa pagaaja taa stunda, pa celjam veel bildeejot visu ko. Ja laizh jautraa riksii, tad mazaak. Bet var arii ar autobusu, tas tieshaam ir aatraak un staigaat atkal atpakalj.

Zinu jau zinu, ka nav tik traki, un to gabalu var arī kājām noiet, bet kā minēju - ja vēlas vairāk pagūt apskatīt, tad līdz centram labāk braukt ar busu ;) Sabuli, Tev augustā jebkuri datumi der? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: