forum.gif
Canon 430 exII vs Metz 50 AF-1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 430 exII vs Metz 50 AF-1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.12 17:20
 citēt
Lūdzu izpalīdziet ar padomu, šos gadus lietoju Yongnuo YN-460 II, tagad izdomāju, ka tomēr vajag auto zibspuldzi.
Tad jautājums tiem kas ir lietojis metz 50 AF-1 un Speedlite 430 exII 1) vai Canon ir par 40 LS labāka ? 2) Vai telpās sliktā apgaismojumā nepietrūkst gaismas, tomēr 7 metri liels gabals un cik precīzi atbilst patiesībai GN abām zibspuldzēm metzam atradu, ka uz maksimālās jaudas atšķiras uz 15 metriem no reālā attāluma :) 3) Vai metzs ir regulējams no 450 canona un cik bieži gadās, ka nepareizi izmēra gaismu?
Pērku privātām vajadzībām ne biznesam, tādēļ gribas lētāku, bet labāku :D
Publicēts: 11.06.12 17:55 labots
 citēt
Sāksim ar to, ka zipeni, uz kameras liktu virs dažpadsmit metriem lieto tik īpašos gadījumos, te nerunāju par zipenes vadību ar trigeriem. Vai izneses kabeli. JO ap 10 metriem arī šīm zipenēm sākas sarkanās acis... Savukārt griestos bliežot svarīga jauda, ne GN, protams GN korelē ar jaudu.... Bet savām nekomerc vajadzībām arī metz 48 nebūs slikts... Lai veicas.:face-smile:
Publicēts: 11.06.12 19:38
 citēt
Elmarss: Bet savām nekomerc vajadzībām arī metz 48 nebūs slikts...

Adabrjam!
Publicēts: 11.06.12 22:38
 citēt
Mierīgai bildēšanai Metz ir ok... man tāda ir Nikonam kā rezerves blice... Orģinālajiem brendiem uzlāde ir ātrāka.
Publicēts: 12.06.12 08:03 labots
 citēt
Vēl viens stulbs jautājums, pērkot lietotu, piemēram 430ex bez II kam ir jāpievērš uzmanība, un vai ir prātīgi pirkt lietotu pavecu zibspuldzi? :face-smile:
Publicēts: 12.06.12 10:33
 citēt
OSX:Vēl viens stulbs jautājums, pērkot lietotu, piemēram 430ex bez II kam ir jāpievērš uzmanība, un vai ir prātīgi pirkt lietotu pavecu zibspuldzi? :face-smile:

Ja ir no zināma cilvēka un blice ir mazlietota, tad var pirkt.
Publicēts: 12.06.12 13:46
 citēt
Labāk pameklē lietotu METZ 58 AF, man ir abas - Metz un Canon, Metz labāka neprasi kāpēc nets pilns ar info.
Publicēts: 13.06.12 10:02
 citēt
Romis:Labāk pameklē lietotu METZ 58 AF, man ir abas - Metz un Canon, Metz labāka neprasi kāpēc nets pilns ar info.

Biju lasījis atsauksmes un testus, kur bija novērtēts 58 mets nedaudz labāk kā Canons, bet par Metz 50 vs 430exII tik daudz testu nebij :) Bet paldies par padomiem, jautājums vairs neaktuāls!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):