atlokaams ekraans pielietojams fotografeejot izstieptaas rokaas, no zemes un pashportretiem. muusdienaas gan moderni tajaa blenzt visu laiku, bet nu nekaa dabiiga tur nav - parastos situaacijos skatu mekleetaajs un tikai.
Lokamais ekrans galvenokart ir loti noderigs filmesanai . Vel noder, ja vajag fotografet virs galvas vai ari no loti zemas pozicijas lieki nesmerejoties Man ir 600D, esmu apmierinats. Fotografejot gan live view nelietoju, jo baigi ilgi un kaut ka jocigi fokusejas
la_cumparsita:Canon 600D Lūdzu viedokļus par un pret.
emzi:Lokamais ekrans galvenokart ir loti noderigs filmesanai . Vel noder, ja vajag fotografet virs galvas vai ari no loti zemas pozicijas lieki nesmerejoties Man ir 600D, esmu apmierinats. Fotografejot gan live view nelietoju, jo baigi ilgi un kaut ka jocigi fokusejas
la_cumparsita:Canon 600D Lūdzu viedokļus par un pret.
Mani vērojumi: patīk uz augšu / leju lokāmais, kameras korpuss labi kalpo par daļēju ekrāna aizsegu spilgtā gaismās nevis sānos, kurš kopēts no videokamerām, videofaniem. Tikai pozitīvas atsauksmes no filmu laiku šahtu kameru īpašniekiem (nostaļģija?). Patīk uz ielas, var turēt jostasvietas pozīcijā, sevišķi nepievēršot apkārtējo cilvēku uzmanību. Live View noder pārbaudot pirmos uzstādījumus, to atbilstību. Atkrīt vajadzība pēc vairākiem kontrolkadriem, lieki netērājot slēdža resursu.
emzi:Lokamais ekrans galvenokart ir loti noderigs filmesanai . Vel noder, ja vajag fotografet virs galvas vai ari no loti zemas pozicijas lieki nesmerejoties Man ir 600D, esmu apmierinats. Fotografejot gan live view nelietoju, jo baigi ilgi un kaut ka jocigi fokusejas
/quote] Mani vērojumi: patīk uz augšu / leju lokāmais, kameras korpuss labi kalpo par daļēju ekrāna aizsegu spilgtā gaismās nevis sānos, kurš kopēts no videokamerām, videofaniem. Tikai pozitīvas atsauksmes no filmu laiku šahtu kameru īpašniekiem (nostaļģija?). Patīk uz ielas, var turēt jostasvietas pozīcijā, sevišķi nepievēršot apkārtējo cilvēku uzmanību. Live View noder pārbaudot pirmos uzstādījumus, to atbilstību. Atkrīt vajadzība pēc vairākiem kontrolkadriem, lieki netērājot slēdža resursu.
lieki netērējot slēdža resursu, bet dedzinot matricu liveview režīmā...
Varētu piekrist par bildēšanu izstieptās rokās vai ļoti zemu.Bet ir tāda lieta kā ergonomika.Un tas nenozīmē tikai ērti un parocīgi,bet arī stabili.Un te nu visādi skārienekrāni un citi modernismi var iet uzpīpēt.Klasisko tvērienu nepārspēt!