Vakar nopirku sportiniekam START Sosse stūri pa piečuku, tomēr metināta stūre nu tā Un būs kāds firmas sēdeklis jānopērk vēlāk, ar ŠKOĻŅIK sēdekli nav ērti braukt Tūrisma velo - uzliku aizmugures uguņus ar lāzeru, priekšā stūres ručkas zaļas ādas pašam ir doma ādas bikses ar šņorēm no Vācijas iepirkt, rokeru stila
papildināts ************ Ādas bikses rokeru jeb kur ir mans TOYOTA Landcruiser. Nopirku šodien spontāni - bikses, pieveda klāt krievu dāma no Imantas ar baltu Tojota lendkrūzera džipu. Diezgan par mazu jostas vietā, būs jāpāršuj, pa ceļam mājās second hend veikalā pa 2,5 e nopirku sieviešu ādas jaku, noderēs materiāls pāršūšanai. Pašām biksēm arī pa 15e nositu cenu - par cik izmērs bija par mazu - veiksmīgs pirkums
versatile:NilsS, rādās, kādu laiku braucējs nebūs, ja pareizi sapratu no FB posta. Lai veseļošanās ātra! Es aizvien par
Runas par manu galu ir nedaudz pārspīlētas, šodien jau nobraucu padsmitnieku. Nav jau kā bija, bet paldies Dievam, esmu vienā gabalā, atšķirībā no mana Aero Z 88, kurš tāds ir tikai formāli