Kada problema , ir tadas kantoris AKKA/LAA www.autornet.lv... Iesaku aistaigat lidz viniem parunaties un ja bus pamats VINJI griezisies pie CINEVILLAS ar JAUTAJUMIEM +REKJINS
Vinji man vienmer ir palidzejusji , taja skaita ari konfliktos ar autoriem.
Kada problema , ir tadas kantoris AKKA/LAA www.autornet.lv... Iesaku aistaigat lidz viniem parunaties un ja bus pamats VINJI griezisies pie CINEVILLAS ar JAUTAJUMIEM +REKJINS
Bet man šie *** nepalīdz, pat uz vēstulēm neatbild... konkrētu personu divas nedēļas nevaru sastapt, bet aizvietotāja nav
Bet man šie *** nepalīdz, pat uz vēstulēm neatbild... konkrētu personu divas nedēļas nevaru sastapt, bet aizvietotāja nav
mož vaig aizstaigāt :idea: cik atceros, tepat uz čakenes vien bija, ja nav izmesti
Ir tāds teiciens. "ja dzirdi savu mūziku skanam centrāltirgū, tad zini, tu esi populārs mūziķis". Apmēram tas pats sanāk ar foto.
Bausku atradu, bet savas bildes gan vēl ne. Vells. Nesu es vēl gana labs fotogrāfs. Nezog no manis. Tas nozīmē ka vēl jāmācās. Pašam bijusi tikai piredze ka draugos nospēra bildi.
Nelaime taa ka KONKRETS fruksts kas ar Foto tur nemas ir PATS makslinieku savienibas tagadejais sefs MH un lidz ar to vins loti aiznemts cilveks BET isteniba pirms tam ka kartiga iestade ir jaaiziet un JANOSLEDZ LIGUMS es personigi un visi manejie autori to izdarijusi ~ 8-9 gadus atpakal un ne reiz par to naf nacies vilties VISS STRADA!
autortiesības *neieslēdzas-neizslēdzas* no saimnieciskās darbības reģistrācijas fakta - Volts Disnejs (viņš arī autortiesību idejiskais tēvs) ir parūpējies, lai šī lieta būtu totāli neapstrīdama, automātiska bez jebkādām iemaksām + darbotos ilgāk par jebkuru patentu.
Ja autors vēlas pabalstīt savas valsts ekonomiku, tad var saņemt maksājumus pēc autoratlīdzības principa (vai piestādīt šādas atlīdzības pieprasījumu tiem kas piemirsuši tādu piedāvāt) - šāda tipa *saimniecisko darbību* (tas apzīmējums tiem kas neatšķir kultūru no paikas) nafig nav vajadzības nekur reģistrēt (nodokļi tik lieli - lasi *problēmas lielas autoratlīdzības nepiedāvātājiem*).