imgfoto:tikko piedaliijos savas meitas izlaiduma, lai kaut cik izdotos grupas bilde biju spiests palugt fotografejamo baru paskatities uz centru Nevis katram luret uz visam pusem, pieligtais fotografs tikai mulsi smaidija, kamera par 1,5 shtukam...tak ka dargums nav izshkjiroshs...
Man vakar bij otrādi-jaunizceptie absolventi bij pārak steidzigi,lai pagaidītu 10min,kamēr izlikšu arā studijas blices un ģeneratoru. aiznesās pa krūmiem bildēties paši. šiem par to atsevišķa maksa nebij prasīta
tehnika man līdzi bij krietni vairāk kā uz 1,5 štuku-ļauzu prāti ir neizdibināmi
ha ha ha ! es kā cilvēks, kurš bildējis pārdesmit skolās un pii, droši varu sacīt - naivs esi ! Tur NEVIENU neinteresē tavas tehnikas štukas, vajag tagad, stilīgi un piecatā
Rolands66:
Man vakar bij otrādi-jaunizceptie absolventi bij pārak steidzigi,lai pagaidītu 10min,kamēr izlikšu arā studijas blices un ģeneratoru. aiznesās pa krūmiem bildēties paši. šiem par to atsevišķa maksa nebij prasīta
tehnika man līdzi bij krietni vairāk kā uz 1,5 štuku-ļauzu prāti ir neizdibināmi
ha ha ha ! es kā cilvēks, kurš bildējis pārdesmit skolās un pii, droši varu sacīt - naivs esi ! Tur NEVIENU neinteresē tavas tehnikas štukas, vajag tagad, stilīgi un piecatā
Nē ,šiem vnk gribējās ,lai IR fotogrāfs-bildes kā tādas pa lielam bij POFIG
Nē ,šiem vnk gribējās ,lai IR fotogrāfs-bildes kā tādas pa lielam bij POFIG
imgfoto:nu bet ta jau ir Taj sajusma visi izlemj ka fotografu vajag, bet reali izlaiduma vinsh ir mazak vajadzigs ka vietu ieraditajs teatri
pareizi. visiem galvā tikai izlaiduma balle/afterpārtijs un lielie prieki par to ka "mOcības" ir galā. bet to ka īstenībā ir jāsēro saprot tikai tad kad sāc strādāt