ierakstīšanas/nolasīšanas ātrumi, parasti raksta Class 6 vai Class 10 vai citus ciparus. Jo lielāks Class cipars, jo ātrāka karte. Viss, ko vajag zināt
Traki liela cena.. ap jaunogadu es dažas tādas iepirku Amazonee par apm. £5 gabalā.. tā gan bija akcijas cena, toreiz tirgus cena bija dažpadsmit £. Šobrīd ebajā tādu var nopirkt par £6.50.. nu, uz LV aizsūtīta drošvien sanāks drusku dārgāk, bet ne jau tik..
Traki liela cena.. ap jaunogadu es dažas tādas iepirku Amazonee par apm. £5 gabalā.. tā gan bija akcijas cena, toreiz tirgus cena bija dažpadsmit £. Šobrīd ebajā tādu var nopirkt par £6.50.. nu, uz LV aizsūtīta drošvien sanāks drusku dārgāk, bet ne jau tik..
Tas jau ir labāk - to linku tīri informācijai ieliku. Bet, kur tepat Latvijā lūkoties pēc normālas cenas kartēm?
la_cumparsita: Tas jau ir labāk - to linku tīri informācijai ieliku. Bet, kur tepat Latvijā lūkoties pēc normālas cenas kartēm?
ar ebaju nedraudzējies? paskaties, kāda gala cena būs šim: www.ebay.co.uk... tur vismaz raksta, ka sūta uz visām ES valstīm.. no šī gala es neredzu, cik izmaksās ar piegādi uz LV..
la_cumparsita: Tas jau ir labāk - to linku tīri informācijai ieliku. Bet, kur tepat Latvijā lūkoties pēc normālas cenas kartēm?
ar ebaju nedraudzējies? paskaties, kāda gala cena būs šim: www.ebay.co.uk... tur vismaz raksta, ka sūta uz visām ES valstīm.. no šī gala es neredzu, cik izmaksās ar piegādi uz LV..
Draudzējos, bet redz, man to karti vajag jau uz parītu, jo kā reiz tikko iegādāju jaunu aparātu, kuram jau esošo aparātu kartes neder, bet sestdien jau jābildē pasākums. Ja nu vienīgi aizņemties.
e-buy ļoti bieži pa zemu cenu tirgo feikus, īpaši Sandisk. Parasti cita ražotāja mazākas ietilpības vai lēnākai kartiņai ir SanDisk uzlīme un iepakojums. Ir redzēts, ka properties rāda 32Gb, bet var ierakstīt tikai 16. Ātrdarbību pēc būtībās var pārbaudīt tikai ar FireWire vai USB3 lasītājiem, kā arī uzņemot laiku, cik ātri fotoapārts attīra bufferi pēc RAW sērijas (rakstīšanas ātrums).
ar razmēru (gan ar fizisko, gan ar ar razmēru nozīmē ietilpība!) un ar ātrumiem - rakstīšanas un lasīšanas! nu. vēl ar ražotājfirmām un ar to uzticamību.
AGNOS:un cik reizes garantē ierakstu,un dzēšanu...,a jā ,krāso dažādi
Īstiem džedajiem ir divas nepieminētas karšu vērtēšanas metodes: SLC un MLC tipa. www.oempcworld.com...
Attiecīgi, ja jūs nekad neesat dzirdējuši par SLC/MLC, tad jūsu atmiņas kartes ir četreiz lētākās MLC tipa
Ibo tikai viens apzinīgs ražotājs vēl tirgo SLC kartes - Integral Endurance. Attiecīgi esmu vienu tādu 16gb nopircis un defaultā lietoju tādu visām atbildīgajām štellēm. www.integralmemory.com...
nepiefiksēju to linku, jāpameklē atkal.. bet, tas nebija ebajs.. laikam ka dziļāk ieejot vairs nebija 13 bet kādi 17 poundi... Tā īpaši neiedziļinājos, var jau būt, ka tas kāds viltojums bija.. Bet, flashu cenas gada laikā krietni mainās..