forum.gif
ar ko atšķiras atmiņas kartes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ar ko atšķiras atmiņas kartes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.12 19:14
 citēt
SD card, SDHC card, SDXC card
Izņemot cenu, kura labāka?
Publicēts: 14.06.12 19:19 labots
 citēt
SD - līdz 4gb
SDHC (High Capacity) - no 4gb līdz 32gb
SDXC (eXtreme Capacity) - no 32gb līdz 2tb

nu ātrumi firmām arī variē, tā kā izvēlies to ar tev piemērotu kapacitāti
Publicēts: 14.06.12 19:21
 citēt
paldies par skaidrojumu!
Bet ātrumi, kas ir ātrumi?
Publicēts: 14.06.12 19:22
 citēt
ierakstīšanas/nolasīšanas ātrumi, parasti raksta Class 6 vai Class 10 vai citus ciparus. Jo lielāks Class cipars, jo ātrāka karte. Viss, ko vajag zināt
Publicēts: 14.06.12 19:27
 citēt
saulzaķis tu! Paldies!!! :face-kiss:
Publicēts: 14.06.12 19:29
 citēt
www.bm.lv...

šī ir traki laba, vai ne?
Publicēts: 14.06.12 19:31
 citēt
jaazin arii, vai aparaats atbalsta mineeto kartes tipu...
SDHC nenjems pretii kamera,kura paredzeeta tikai karteem liidz 2 Gb
Publicēts: 14.06.12 19:32
 citēt
Nu manam jaunulim ir visas trīs, tā kā laikam, ka var jebkuru
Publicēts: 14.06.12 19:39
 citēt
la_cumparsita:www.bm.lv...

Ja filmēsi, pa mazu būs.
Publicēts: 14.06.12 19:44
 citēt

Traki liela cena.. ap jaunogadu es dažas tādas iepirku Amazonee par apm. £5 gabalā.. tā gan bija akcijas cena, toreiz tirgus cena bija dažpadsmit £. Šobrīd ebajā tādu var nopirkt par £6.50.. nu, uz LV aizsūtīta drošvien sanāks drusku dārgāk, bet ne jau tik..
Publicēts: 14.06.12 19:47
 citēt
Pinus:

Traki liela cena.. ap jaunogadu es dažas tādas iepirku Amazonee par apm. £5 gabalā.. tā gan bija akcijas cena, toreiz tirgus cena bija dažpadsmit £. Šobrīd ebajā tādu var nopirkt par £6.50.. nu, uz LV aizsūtīta drošvien sanāks drusku dārgāk, bet ne jau tik..

Tas jau ir labāk - to linku tīri informācijai ieliku. Bet, kur tepat Latvijā lūkoties pēc normālas cenas kartēm?
Publicēts: 14.06.12 19:53
 citēt
la_cumparsita:
Tas jau ir labāk - to linku tīri informācijai ieliku. Bet, kur tepat Latvijā lūkoties pēc normālas cenas kartēm?

ar ebaju nedraudzējies? paskaties, kāda gala cena būs šim: www.ebay.co.uk...
tur vismaz raksta, ka sūta uz visām ES valstīm.. no šī gala es neredzu, cik izmaksās ar piegādi uz LV..
Publicēts: 14.06.12 20:00
 citēt
Pinus:
la_cumparsita:

ar ebaju nedraudzējies? paskaties, kāda gala cena būs šim: www.ebay.co.uk...
tur vismaz raksta, ka sūta uz visām ES valstīm.. no šī gala es neredzu, cik izmaksās ar piegādi uz LV..

Draudzējos, bet redz, man to karti vajag jau uz parītu, jo kā reiz tikko iegādāju jaunu aparātu, kuram jau esošo aparātu kartes neder, bet sestdien jau jābildē pasākums. Ja nu vienīgi aizņemties.
Publicēts: 17.06.12 16:25
 citēt
e-buy ļoti bieži pa zemu cenu tirgo feikus, īpaši Sandisk. Parasti cita ražotāja mazākas ietilpības vai lēnākai kartiņai ir SanDisk uzlīme un iepakojums. Ir redzēts, ka properties rāda 32Gb, bet var ierakstīt tikai 16.
Ātrdarbību pēc būtībās var pārbaudīt tikai ar FireWire vai USB3 lasītājiem, kā arī uzņemot laiku, cik ātri fotoapārts attīra bufferi pēc RAW sērijas (rakstīšanas ātrums).
Publicēts: 17.06.12 19:34
 citēt
''Manufacturer refurbished'' vai tad nenozimeja, ka tā ir kaut kāda ražotāja labotā karte?

Lai nu ko, bet karti var paņemt manuprāt arī dārgāku un lieki neriskēt.
Un jā, pilns ebays ar viltotām sandisk kartēm. mja..
Publicēts: 17.06.12 20:17 labots
 citēt
ar razmēru (gan ar fizisko, gan ar ar razmēru nozīmē ietilpība!) un ar ātrumiem - rakstīšanas un lasīšanas! :grimace: nu. vēl ar ražotājfirmām un ar to uzticamību. :big_smile:
Publicēts: 17.06.12 20:57
 citēt
un cik reizes garantē ierakstu,un dzēšanu...,a jā ,krāso dažādi:face-wink:
Publicēts: 17.06.12 22:46 labots
 citēt
AGNOS:un cik reizes garantē ierakstu,un dzēšanu...,a jā ,krāso dažādi:face-wink:

Īstiem džedajiem ir divas nepieminētas karšu vērtēšanas metodes: SLC un MLC tipa. :haha: www.oempcworld.com...

Attiecīgi, ja jūs nekad neesat dzirdējuši par SLC/MLC, tad jūsu atmiņas kartes ir četreiz lētākās MLC tipa :face-glasses:

Ibo tikai viens apzinīgs ražotājs vēl tirgo SLC kartes - Integral Endurance. Attiecīgi esmu vienu tādu 16gb nopircis un defaultā lietoju tādu visām atbildīgajām štellēm. www.integralmemory.com...
Publicēts: 17.06.12 23:32
 citēt
paskatijos, ka tāš Integral kartes nebūt nav 4x dārgākas.. Integral SDHC 32GB Class 10 Memory Card var nopirkt pa 13 GBP
Publicēts: 18.06.12 01:33
 citēt
Pinus:paskatijos, ka tāš Integral kartes nebūt nav 4x dārgākas.. Integral SDHC 32GB Class 10 Memory Card var nopirkt pa 13 GBP

Ā, nu tad laiki mainījušies.
Es pirku pa 60 vai pat 70 Great British Poundiem gadu atpakaļ vai kaut kā tā.

www.provisiondirect.co.uk...
www.ebay.co.uk...

Neko labāku nekur neredzēju - rādi, kur lētākas redzēji?
Publicēts: 18.06.12 13:48
 citēt
nepiefiksēju to linku, jāpameklē atkal.. bet, tas nebija ebajs.. laikam ka dziļāk ieejot vairs nebija 13 bet kādi 17 poundi... Tā īpaši neiedziļinājos, var jau būt, ka tas kāds viltojums bija..
Bet, flashu cenas gada laikā krietni mainās.. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):