forum.gif
FOTOKROSS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FOTOKROSS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.06 09:50
 citēt
driizaak kross bus citaa pilseetaa ;)

es balsoju par barcelonu - tur ir ko fotografet :D
Publicēts: 18.05.06 09:58
 citēt
Jā un uzdevums būs - pēterbaznīcas tornis - :)...
Publicēts: 18.05.06 09:59
 citēt

Nav slikta ideja. Nevis starptautiskais-LV-pilseetu kross, bet gan Kross caur LV-pilseetaam! :D
Publicēts: 18.05.06 10:45
 citēt

es balsoju par barcelonu - tur ir ko fotografet :D

ok. 1.septembrii fotokross Barselona. Es nejokoju.
Publicēts: 18.05.06 10:55
 citēt
Šis būs man pirmais fotokross, bet varbūt pēdējais (protams, es turēšu īkšķus, ka nē)... 1. septembrī jau būšu Romā un kādus gadus 3 atpakaļ braukšu tikai uz svētkiem un diez vai laika atliks Krosiem...
Publicēts: 18.05.06 11:21
 citēt
Šis būs man pirmais fotokross, bet varbūt pēdējais (protams, es turēšu īkšķus, ka nē)... 1. septembrī jau būšu Romā un kādus gadus 3 atpakaļ braukšu tikai uz svētkiem un diez vai laika atliks Krosiem...

a ko tā? :cry:
Publicēts: 18.05.06 11:26
 citēt
Cik tad var Latvijā tusēt, jābrauc pasauli apskatīt:)...
Publicēts: 18.05.06 11:28
 citēt
Sender, malacis. :)
Pievienojies: 01.Jan.1970
Ieraksti: 29

atkal kkas nojucis?
Publicēts: 18.05.06 11:40
 citēt

veciit, no Romas lidz Barcelonai "rukoj podatj" :)
Publicēts: 18.05.06 11:41
 citēt
Sender, malacis. :)
Pievienojies: 01.Jan.1970
Ieraksti: 29

atkal kkas nojucis?

forums veel jaachinjii nopietni. gan jau pienaaks arii vinja laiks ... :wink:
Publicēts: 18.05.06 11:45
 citēt
Ojā... bet tad vēl būs daudz, kas darām, hrens viņu zin vai varēšu izrauties:)))
Publicēts: 18.05.06 13:05
 citēt
www.visapourlimage.com...

nu uz shito pasaakumu tu taksh vareesi izrauties?
Publicēts: 18.05.06 14:05
 citēt
Par sevi varu teikt, ka noteikti centīšos būt, ja vien... ja vien neaizgulēšos.
Publicēts: 18.05.06 14:44
 citēt
"FotOkrosa organizātori patur tiesības izmantot fotOkrosa laikā iesniegtos fotomateriālus"

izmanotot koemrciaalos noluukos un nopeniit piķi... :)

Tāpat fotogrāfijas reklāmas nolūkos var izmantot fotOkrosa sponsori un partneri.

buus laba seerija kaads no sposoriem varees uzbliezt kaledaariti un fotograafiem paradiit figu un uzvaariit piķi...

Krosam ir jābūt izpildītam izmantojot tikai vienu fotoaprātu un to piederumu komplektu (zibspuldze, taimeris, filtri, objektīvi), kas tiek reģistrēts startā. Citas fototehnikas izmantošana, kā arī fotogrāfiju datorapstrāde (izņemot kadrēšanu un attīstīšanas salona darbinieku pielietotu apstrādi) ir aizliegta, un šī aizlieguma pārkāpuma gadījumā, dalībnieks tiek diskvalificēts.

ja man ir divi aparaati, lai nemainiitu objektiivus un izvairiiitos no puteklu nonaakshanas uz matricas, tad es esmu outsauders un nevaru piedaliities...
Publicēts: 18.05.06 14:52
 citēt
"FotOkrosa organizātori patur tiesības izmantot fotOkrosa laikā iesniegtos fotomateriālus"

Tāpat fotogrāfijas reklāmas nolūkos var izmantot fotOkrosa sponsori un partneri.

buus laba seerija kaads no sposoriem varees uzbliezt kaledaariti un fotograafiem paradiit figu un uzvaariit piķi...

Krosam ir jābūt izpildītam izmantojot tikai vienu fotoaprātu un to piederumu komplektu (zibspuldze, taimeris, filtri, objektīvi), kas tiek reģistrēts startā. Citas fototehnikas izmantošana, kā arī fotogrāfiju datorapstrāde (izņemot kadrēšanu un attīstīšanas salona darbinieku pielietotu apstrādi) ir aizliegta, un šī aizlieguma pārkāpuma gadījumā, dalībnieks tiek diskvalificēts.

ja man ir divi aparaati, lai nemainiitu objektiivus un izvairiiitos no puteklu nonaakshanas uz matricas, tad es esmu outsauders un nevaru piedaliities...

klau nu Tu vispar esi autsaiders un acimredzami piedalies tikai ne sis zemes virsas pasakumos :mrgreen:
Publicēts: 18.05.06 14:55
 citēt

klau nu Tu vispar esi autsaiders un acimredzami piedalies tikai ne sis zemes virsas pasakumos :mrgreen:

kad saaksi ar fotografiju pelniit piki un tevi piecakarees kadas 10 reizes un kaads vaariisies uz tavaam bildeem nedaloteis ar tevi nu tad saaksi lasiiit noteikumus, liigumus, dokumentus un skraidiisi pa juristiem... :D :D :D :D

man noveicaas, es maacos uz citu kluudaaam...

pielausim iespeeju ka peec fotokrosa tavu kruto bildi tu ieraugi kaadas firmas bukletaa, firmas kalendaarii utt (firma ietaupa taadaa veidaa kaadus 300-500Ls). ko tu vareetu sanemt... nu tad redzeesim cik tad tev buus liels preiks ka, reaali taadaa veidaa tevi abzog. un peec noteikumiem sposori un parteneri ir puukaino jo pats tiem piekriti :D
Publicēts: 18.05.06 15:03
 citēt
Andre, tu izrauj tekstu no KONTEKSTA:

"FotOkrosa organizātori patur tiesības izmantot fotOkrosa laikā iesniegtos fotomateriālus fotOkrosa reklamēšana un attīstīšanā. Analoģiskas neekskluzīvas tiesības pieder arī fotogrāfiju autoriem."
- Tikai ar meerkji fotokrosa reklameeshanai, ne paardoshanai vai komercdarbiibai

"Tāpat fotogrāfijas reklāmas nolūkos var izmantot fotOkrosa sponsori un partneri. Turklāt organizatori un sponsori apzinās, ka fotogrāfiju autortiesības nav atdalāmas no oriģinālautora."
- Otrais teikums liecina par to, ka jebkura veida autordarbu komerizmantoshana ir atljauta tikai ar autora piekrishanu

Un par tresho tevis piemineeto punktu, tas nav domaats tevis apspieshanai, bet lai izvairiitos no kraapshanaas, iesniedzot bildes nofotgrafeetas jau agraak.

Piedod man nav laika ar tevi diskuteet par sho jautaajumu, kaa jau teicu bloga sadaljaa. Piedaliishanaas ir briiva izveele. Ja tev shie noteikumi ir nepienjemami, nu ko.. zheel, mums nav pa celjam.
Publicēts: 18.05.06 15:09
 citēt
Andre, tu izrauj tekstu no KONTEKSTA:

"FotOkrosa organizātori patur tiesības izmantot fotOkrosa laikā iesniegtos fotomateriālus fotOkrosa reklamēšana un attīstīšanā. Analoģiskas neekskluzīvas tiesības pieder arī fotogrāfiju autoriem."
- Tikai ar meerkji fotokrosa reklameeshanai, ne paardoshanai vai komercdarbiibai

"Tāpat fotogrāfijas reklāmas nolūkos var izmantot fotOkrosa sponsori un partneri. Turklāt organizatori un sponsori apzinās, ka fotogrāfiju autortiesības nav atdalāmas no oriģinālautora."
- Otrais teikums liecina par to, ka jebkura veida autordarbu komerizmantoshana ir atljauta tikai ar autora piekrishanu

Un par tresho tevis piemineeto punktu, tas nav domaats tevis apspieshanai, bet lai izvairiitos no kraapshanaas, iesniedzot bildes nofotgrafeetas jau agraak.

Piedod man nav laika ar tevi diskuteet par sho jautaajumu, kaa jau teicu bloga sadaljaa. Piedaliishanaas ir briiva izveele. Ja tev shie noteikumi ir nepienjemami, nu ko.. zheel, mums nav pa celjam.

interesanti kaa es varu paredzeet teemu un vietu, lai to bildi uznemtu jau agraak. nu ja teemas izvelee kaads buus originaals un dos teemu "saules akmens", vai bomzhi ielaas, nu tad toch jaasargaas... :D :D :D :D

kaledaara aizmuguree buus ar maziem burtiem rakstiits "bildes uznemtas fotokrosaa. [url=www.fotokross.lv".]www.fotokross.lv".[/url] viss kalendaariitis buus kaa fotokrosa reklaama un fotograafs tiesaa buus luuzeris...

ja tas buutu reaali fanam, ka, pasaka dienu, uzdevumu. visi sabildee un publicee netaa. nav jaachakareejas ar drukaashanu, nav jaakrien peec tam pa galvu pa kaklu drukaat un staveet rindaa, ka kaads tur pusstundu chakareesies drukaajot savu vienigo bildi un liekot laborantam to korigeet shitaa un taaa jau piekto reizi, tad tas reaali buutu prieks, kuraa gribas piedaliities, nevis mees tagad lai izraklameetos meklsim sponsorus, drukaasimeis pie viniem, nezinaamas balvas un zhuurija. par jautajumu par vecaam bildeem kas ieprieksh bildeetos to uzreiz redzees tie kas piedaliijaas un visu apkaartni izskraidiis... nav tak nav pa celam... savam preikam bildeeju katru dienu... un man tas sagaadaa baudu, nevis simuleet reaalu darba deveeja un darba izpildiitaaja situaaciju -> laiks, vieta, sponsors (par kuru pasham jamaksaa), uzdevums un ierobezhojumi. ar shito normaalie fotograafi sastopaas katru dienu un tas vissvairaak besiii aaraa... jo NAV tavas teiktaas briiviibas....
Publicēts: 18.05.06 21:13
 citēt
A vienu fotoaparātu un vairākus stiklus drīkst izmantot? Vai tiek limitēts viens aparāts viens stikls?

skalji nekliedziet noteikumus lasiijis neesmu :)
Publicēts: 18.05.06 22:13
 citēt
Andre, viss būs ok, galvenais, paļaujies uz sevi! ;)
Publicēts: 18.05.06 23:41
 citēt
A vienu fotoaparātu un vairākus stiklus drīkst izmantot? Vai tiek limitēts viens aparāts viens stikls?

skalji nekliedziet noteikumus lasiijis neesmu :)

tas jau buutu apsurds ierboezjot shitaa :D varbuut veel pirms krosa nomarkjee aparaatu - lai ir tieshaam bildeets ar to pashu :? ;)
Publicēts: 19.05.06 00:20
 citēt
galvenais ir pieteikt body + stiklus, taalak viss ir gerai.

andre, man ir aizdoma, ka tu isti neesi sapratis fotokrosa butibu:

foto nozime, ka tiks izmantotas fotografijas iespejas un infrastruktura

kross nozime, ka ir sacensiba, starts, finsishs, laiks, kontrole, stafete un azarts.

pamegini sapluso shso abus.

atceries, fotokross ir pirmais Latvijaa, tatad - tu neesi tada piedalijies, tatad - tev nav isti ponja, kas tas ir, tatad - sakuma pamegjini un tad striidies :))

es saprtu tavas bailes, ka tavi darbi var tikt pardoti, ja tas tev der: tev ir mans vaaards un solijums, ka taa nenotiks.

pietiek ar to? super! tiekamies riit! ;)
Publicēts: 19.05.06 00:53
 citēt
Crash: izvilkums no noteikumiem

Galvenais ir pieregjistreet savus aparaatus.
Publicēts: 19.05.06 09:01
 citēt
checkz uz tehniku beigaas jau aniwai nebus :D
Publicēts: 19.05.06 11:26
 citēt
Vis pārejais ir nācis no kameras.Un ar vienkaršo 350D kit stiklu. :)

neticu! :? :D
Publicēts: 19.05.06 11:39
 citēt
Ja var izmantot dažādus stiklus tad jav ar jebkuru spoguleni var panākt efektu, it īpaši ar "Nikon"vai "Canon" bez šopinga un kompja.Ko tad tur jacepas???Starpcitu maneja bilde kura tagad ir topa tapusi tada ceida, Ar šopu noņemu tikai vadu no debesīm un uzliku rāmi.Vis pārejais ir nācis no kameras.Un ar vienkaršo 350D kit stiklu. :)

diez vai tu puteklus ar fotoaparaata iestaadijumiem nonemsi.

man kompis un shops aizstaada visus iespeejamos fitrus : gradient, peleekos, kraasu , utt.. sanaak tiek dota preikshroka tiem kam ir tie filtri a es ar kompi varu iet bekot... veel vielaaka nevienlidiziiba...

piemeers tiem kas nesaprot un nerubii : pienemsim ja 20 datumaa buus apmaakushaas diena. buus kadrs kur vajadzees nemt debesis, kas peec idejas buus fotograafijaa buus balstas, joa zemes un bedesu peec gaismas loti atshiraas. nu ko tiem kam ir filtrs, kur puse ir peleeka , puse caurspiidiiga, to pielietotjot ieguus kaut cik normaalas debesis. es paarsvaraa vienmeer taisu breketingu un peec tam shopaa savienoju. rezultaats viens un tas pats tikai savaadaaki liidzekli. peec noteikumiem tas ir aizliegts... un kur taa vienliidziiba deel kuras tieshi shis noteikums ir uzrasktiits ???
Publicēts: 19.05.06 11:48
 citēt
par filtriem piekritu andre. bet C-PL ir gruti shopa "aizvietot". andre, tu pats taisies piedalities ?!
Publicēts: 19.05.06 12:50
 citēt
par filtriem piekritu andre. bet C-PL ir gruti shopa "aizvietot". andre, tu pats taisies piedalities ?!

nu CPL tas ir vieniigais ko iepirku jo lai to shopaa panaaktu ir jaamudaas dikti ilgi... gan jau es naakoshajos piedaliishos, ja bus kaads kur var apstraadaat... es paarsvaraa shopaa nonemu puteklus atnemu vinjeteeshanu, mazliet uzsharpoju. taas ir standarta proceduuras ko visaam izdaru. taalaak seko konvertaacija uz bw vai arii tiek pielietots kaut kas kas aizvieto dabiskos fitrus...
Publicēts: 19.05.06 14:06
 citēt
davaj andre, atnaac, ietuseesim :) ato uz alu tu nepiekriti naakt, shite tev arii nepatiik noteikumi, taa mes nekad nesatiksimies neiepazisimies ...

nakoshais tuss anyway atrakais pec menesha bus...
Publicēts: 19.05.06 14:18
 citēt
davaj andre, atnaac, ietuseesim :) ato uz alu tu nepiekriti naakt, shite tev arii nepatiik noteikumi, taa mes nekad nesatiksimies neiepazisimies ...

ja es veel vareetu uz vietas visus atpaziit tos kuri grib redzeet, tos kuri grib dunci iedurt :D

P.S. nebuutu jaaraksta bakalaura darbs par PHP projektu droshiinu tad toch atnaaktu fanam
Publicēts: 19.05.06 14:42
 citēt

ja es veel vareetu uz vietas visus atpaziit tos kuri grib redzeet, tos kuri grib dunci iedurt :D

P.S. nebuutu jaaraksta bakalaura darbs par PHP projektu droshiinu tad toch atnaaktu fanam

tad nav isti skaidrs kapec bija jacepas par noteikumiem/pasakumu ja Tu nemaz nepiedalies :roll:
Publicēts: 19.05.06 15:12
 citēt

tad nav isti skaidrs kapec bija jacepas par noteikumiem/pasakumu ja Tu nemaz nepiedalies :roll:

a es gaidiiju kad beidzot paraadiisiies kaads fotokonkruss kur noteikumos ieraktiiits ka nedriikst lietot fotoshopu. vienkaarshi kaads nodomaaja ka taa vinsh radiis vienliidziibu starp dalibniekiem, bet shis noteikums ir aplams un rada veeel vairaak diskriminaacijas.

un kada runa vispaar var iet par datora lietoshanu 4 stundu laikaa...
Publicēts: 19.05.06 15:27
 citēt
andre, uztaisiisim arii shopistiem.. vienkaarshi taadu ir mazaak :(
Publicēts: 19.05.06 15:38
 citēt

nav runa par shopistiem vai ne shopistiem. nav konkursi jaatdala shitaadaa veidaa. aarzemees konkursus dala filminiekos un digitaalajos, jo filminiekiem aiziet daudz vairaak laika, prasmes un vinanses lai sasniegtu taadu pashu rezultaatu kaa digitaalajiem. tad ir jaatdala, nevis jaaierobezho ar noteikumiem...
Publicēts: 19.05.06 18:27
 citēt

nav runa par shopistiem vai ne shopistiem. nav konkursi jaatdala shitaadaa veidaa. aarzemees konkursus dala filminiekos un digitaalajos, jo filminiekiem aiziet daudz vairaak laika, prasmes un vinanses lai sasniegtu taadu pashu rezultaatu kaa digitaalajiem. tad ir jaatdala, nevis jaaierobezho ar noteikumiem...

varam arii taa dariit, bet shoreiz, pirmo reizi, mes meginam shaadi, jo ir apstaaklji, kapec tieshi taa darit ir visforshaak :)

davai bakalavru uzrakstiisi veelaak, tapat pa dienu neviens neraksta nekadus darbus, jafoche pa dienu :)
Publicēts: 19.05.06 22:24
 citēt
tu jau andre biji lietas kursaa, ka php nerulee nemaz vai nea
Publicēts: 19.05.06 23:42
 citēt
smailijs labais edzjus ;)
Publicēts: 19.05.06 23:49
 citēt
buushu, paskatities uz notiekosho :) iedzert alinju, un varbuut arii uznjemt kaadu kadrinju...
Publicēts: 20.05.06 00:13
 citēt
buushu, paskatities uz notiekosho :) iedzert alinju, un varbuut arii uznjemt kaadu kadrinju...

loti labi, kadreiz labakais blogeris kaa nekaa ;)
Publicēts: 20.05.06 00:25
 citēt
beidzot viens saprata pasākuma būtību!!!

p.s. Ja līs lietus, mēs ar edžusu fočēsim bumerus sānslīdē! Tur kak raz no Elizabetes ielas var forši mest iekšā Pulkveža Brieža ielā!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas