Te tiešam to variantu ar analogaiem un digam vajadzeja dalit.Jo ar digam rezultātu var redzet uzreiz bet ar analogo tikai pec filmas atīstīšanas. Ja digitālais var to pašu objektu parbildet 100 reizes lidz sasniedz velamo rezultātu tad analogajam paliek tikai paļauties uz savu pieredzi , meistarību un augstāko spēku labvēlību...
Vo vo nez cik būtu digitālo pārsvars? 1 pret 15?
Variants arī varētu būt - gan atdalīt, gan apvienot. Lai pirmās 3 vietas analogajā klasē cīnas ar tām no digitālo klases...
hmmm... vispar iekrita prata ta doma par dalishanu analogajos - digitalajos... riktigi laba ideja.... ta tak reali ir - izvilki, piemeram, ixusu (nu, var ari EOS :lol: ), iesledzi, noknipseji, pasjol daljshe. a izvilki zenitu, izdoma kuru stiklu, nomeeri gaismu, padoma vai nevajag blendi maukt virsuu, nostajies, nofokusee, parbaudi gaismu velreiz, diafragma, sledzis, fokusu paskaties velreiz, nospied... tad nes tiistit...
kaut gan man ar digi buutu eerti - skola turpat blakus, var ari apstradat :d vismaz krasas noregulet toch
būtu es nikon pārstāvniecība, piedāvātu reizi ceturksnī taisīt kopīgu pompu. Bet es neesmu nikon pārstāvniecība, un, iesaku jums, džeki, aizstaigāt līdz Olympus... šie tomēr domā par mārketingu!
Man gan kiekas ka nākamajā krosā vajadzētu ļaut balsot tikai vienu dienu un tikai fotokrosa dalībniekiem. Jo cik varēja noprast no komentāriem lielākai daļai kas nebija piedalījušies nebija saprotams tas process kādā bilde ir iegūta. Un līdz ar to parādijās man pilnīgi neizprotams vērtējums...
-=-=-=-=-=-=-=-=- Par FOTOKROSS II -=-=-=-=-=-=-=-=-
Sveiki! Varbuut man tas tik taa liekas, bet kaukaa atminjaa iespiedies tas, ka Vilnis Auziņš, teica, ka buus komenti par katru bildi, vai kaukas tamliidziigi... Bet kaa redzams tad nekas taads nav...