forum.gif
Fotoaparātu remontu servisi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotoaparātu remontu servisi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.12 14:58
 citēt
Sveiciens!
Iespējams, ka šāda tēma jau bijusi, taču neizdevās atrast.
Kāds atsauksmes par fotoaparātu servisu BNG Briāna ielā 12?
Publicēts: 15.06.12 16:09
 citēt
Serviss normals , tik baidoss tev lētāk būs nopirk ko ejošu nekā remontēt veco.
Publicēts: 15.06.12 16:16 labots
 citēt
Ar Sigmas stiklu mani šie pasūtīja nu baigi tālu...:face-sad: Par citu nezinu, vairāk šiem neesmu uzbāzies ar savām problēmām.:face-smile:
Bet vispār ar servisiem plaukstošajā ekonomikā "made in Latvia" ir konkrētas problēmas... Tikko pat servicenet mani "pārsteidza", tak tomēr "autorizētais"...:face-grin:
Publicēts: 15.06.12 18:59
 citēt
Aparātu paņēma, tik termiņš, kad pateiks vainu gan mani apbēdināja - ātrākais 5.jūlijs :( Nejēgā daudz darbu esot.
Šie brīnījās, slēdzis, aķis, viss ok, bet bez dzīvības pazīmēm. Aizdomas, ka kaut kur iekša kāds kontakts, skrūve vai kas atlecis vaļā. Ja izdosies pārlasīt, pārlodēt vai citādi saremontēt, tas prieks sākot no Ls40.00 varētu būt. Nu zaudēt jau tāpat nav ko. Vienīgā šeize, ka atvaļinājumā jābrauc bez aparāta :cry:
Publicēts: 15.06.12 19:12
 citēt
Njā, nepaveicās. Bez kameras braukt nedrīkst! Pajautā radiņiem, moš ir kāds fočuks ko aizdot ;)
Publicēts: 15.06.12 19:14
 citēt
Jā, šovakar sākšu zvanīties. Zinot apkārtējos, neko prātīgu jau nedabūšu, bet nu, vismaz ģimenes albumam gan jau noderēs...
Diez aparātus iznomā ar?
Publicēts: 15.06.12 19:20
 citēt
Sabulis:Jā, šovakar sākšu zvanīties. Zinot apkārtējos, neko prātīgu jau nedabūšu, bet nu, vismaz ģimenes albumam gan jau noderēs...
Diez aparātus iznomā ar?
protams, te pat blogeris NIN
Publicēts: 15.06.12 19:33
 citēt
Sabulis:Jā, šovakar sākšu zvanīties. Zinot apkārtējos, neko prātīgu jau nedabūšu, bet nu, vismaz ģimenes albumam gan jau noderēs...
Diez aparātus iznomā ar?

paņem taj atvaļinājumā, kadu ar aparātu, līdz .... , piemēram mani :big_smile:
Publicēts: 15.06.12 19:38
 citēt
negatIvs: paņem taj atvaļinājumā, kadu ar aparātu, līdz .... , piemēram mani :big_smile:

Diez vai Tev būs interese braukt uz Kurzemes krastu :big_smile:
Publicēts: 15.06.12 20:00
 citēt
Sabulis:
negatIvs: paņem taj atvaļinājumā, kadu ar aparātu, līdz .... , piemēram mani :big_smile:

Diez vai Tev būs interese braukt uz Kurzemes krastu :big_smile:

interese, jau būtu, bet diez vai grafiki sakritīs ...
Publicēts: 23.06.12 10:07
 citēt
:face-wink: *** nezinu kā JUMS...man iepatīkās Igauņu servis - Tartu, vai Tallina (labo praktiski vissu: Canon, Nikon...utt.) par cenu nerunāšu.
- laipns personāls, remonts visai īsā laikā...saņemšana - ar kurjēpastu, vai pats personīgi atkal apciemo Igauniju.
Publicēts: 23.06.12 11:24
 citēt
Varbūt tie briānieši tā arī dara- sūta uz Tartu vai Tallinu :)
Pie patreizējā DSLR buma šī ir neaizpildīta niša Latvijā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):