forum.gif
Ķīpsalas halle!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ķīpsalas halle!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.12 10:26
 citēt
Vai kāds ir fotogrāfējis pasākumu reportāžas Ķīpsalas hallē? Ar kādām problēmām tur jārēķinās un kādi varētu būt aptuvenie kameras un zibeņa settingi???

Pirmo reizi būšu tik lielā telpā... :face-grin:
Publicēts: 18.06.12 10:27
 citēt
Paņem bonbongas :face-devil-grin:
Publicēts: 18.06.12 10:27 labots
 citēt
:D:D chiekur!! :face-devil-grin:
Publicēts: 18.06.12 10:29
 citēt
chiekurs:Paņem bonbongas :face-devil-grin:

:face-grin:
Publicēts: 18.06.12 10:30
 citēt
jārēķinās ar to ka kāds tev var atņemt fotoaparātu un izmest no halles par traucēšanu skatīties pasākumu :D
 citēt

Gudri d***t jau var jebkurš...
 citēt
Oliss:jārēķinās ar to ka kāds tev var atņemt fotoaparātu un izmest no halles par traucēšanu skatīties pasākumu :D

šoreiz laikam nē...
Publicēts: 18.06.12 10:33
 citēt
f-foto:Pastāsti, kas ekipējumā, tad varēs spriest, vai pietiek.

Canon eos 60 D, Canon 430 EX II zibenis, 28-135 mm f3.5-5.6 IS USM stikls
Publicēts: 18.06.12 10:33 labots
 citēt
ko Tu tur ar zibeni grasies darīt? Vai tad pasākumu neviens negaismos ar prožektoriem?
jebšu tas nebūs nekāds koncerts/priekšnesums?
Publicēts: 18.06.12 10:34
 citēt
Anita_:ko Tu tur ar zibeni grasies darīt? Vai tad pasākumu neviens negaismos ar prožektoriem?

Tas ir izlaidums...aizmirsu pateikt :) Tur laikam neko negaismos...
Publicēts: 18.06.12 10:36 labots
 citēt
nu, tad padomā, kā to zibens šāvienu mīkstāku pataisīt, jo tur līdz griestiem neaizšausi:)
Publicēts: 18.06.12 10:37 labots
 citēt
Tur taču ir arī logi, kaut kāda dienas gaismiņa arī ieplūdīs... un kaut kādas lampas tur arī karājas griestos... tik traki jau nevarētu būt.
Publicēts: 18.06.12 10:38
 citēt
Anita_:nu, tad padomā, kā to zibens šavienu mīkstāku pataisīt, jo tur līdz griestiem neaizšausi:)

Jā...par to es ar aizdomājos...
Ir it kā mazi softboxi ( tā viņus laikam sauc) kas nontējas uz zibeņa virsū,bet varbūt ir kkas neuzkrītošāks???
Publicēts: 18.06.12 10:43
 citēt
dalabonbongas:

Tas taču tikai draudzīgs ieteikums :face-grin:
Publicēts: 18.06.12 10:44
 citēt
chiekurs:
dalabonbongas:

Tas taču tikai draudzīgs ieteikums :face-grin:

Labi,labi :face-wink: :face-glasses:
Publicēts: 18.06.12 10:47
 citēt
DIRSĀ tur ir :) Ja nav saliktas baisas gaismas tumš kā kapā
Publicēts: 18.06.12 10:49
 citēt
Lunis:DIRSĀ tur ir :) Ja nav saliktas baisas gaismas tumš kā kapā

Tā jau es arī iedomājos...cerēsim,ka izlaidums būs pietiekoši izgaismots un augstskola nežēlosies ar naudu...
Publicēts: 18.06.12 10:54
 citēt
dalabonbongas:

Tā jau es arī iedomājos...cerēsim,ka izlaidums būs pietiekoši izgaismots un augstskola nežēlosies ar naudu...

Ot šitā jau naivākā cerība, ko pēdējā pusgada laikā esmu dzirdējis...:face-smile:
Publicēts: 18.06.12 11:01
 citēt
Elmarss:
dalabonbongas:

Ot šitā jau naivākā cerība, ko pēdējā pusgada laikā esmu dzirdējis...:face-smile:

Bet ir alternatīvas??? Vienīgi jāizīrē gaišaks stikls un 1D stobrs :D bildes būs kvalitatīvas arī bez zibeņa :D
Publicēts: 18.06.12 11:06
 citēt
ne ko sev vieta izlaidumam. Labāk pasaki, kurā halē? 1, 2 vai kādā no konf zālē.?
Publicēts: 18.06.12 11:14
 citēt

+
Publicēts: 18.06.12 11:16
 citēt
Sapper:ne ko sev vieta izlaidumam. Labāk pasaki, kurā halē? 1, 2 vai kādā no konf zālē.?

Vot to gan es pagaidām nezinu..
Publicēts: 18.06.12 11:18
 citēt
dalabonbongas:

OI labi ka pateici PARASTI SLIKTI izgaismots un ja vēl zāle iekartota gareniski ne pa galiem tad TRUBĀ:)
Publicēts: 18.06.12 11:21
 citēt
dalabonbongas:
Sapper:ne ko sev vieta izlaidumam. Labāk pasaki, kurā halē? 1, 2 vai kādā no konf zālē.?

Vot to gan es pagaidām nezinu..

Nūuuu, tad jau ir variācijas.... Ir baigā starpība, pasākums notiek konf zālē virs 2. halles, vai 1 hallē... :D
Publicēts: 18.06.12 11:25
 citēt

2. hallē...
Publicēts: 18.06.12 11:30
 citēt
Spot metering, pec iespejas zemako f/x, iso 1600-3200, sledzi ap 1/160-1/200. Jastrada tikai manualaja
Publicēts: 18.06.12 11:33
 citēt
2.halle ar visiem melnajiem aizskariem... Tur nu tiešām tikai kaut kādas lielās gaismas varēs līdzēt. Aizskari priekšā logiem, gaismas jau būs, bet ne koncertu apgaismojums.
Publicēts: 18.06.12 11:34
 citēt
Lai buutu vienksrhi fotografeet tur NEKAD nebuus tik ljoti izgaismots :-)
Publicēts: 18.06.12 11:34
 citēt
serjoga:Spot metering, pec iespejas zemako f/x, iso 1600-3200, sledzi ap 1/160-1/200. Jastrada tikai manualaja

Baigais troksnis būs...bet to jau cerēsim,ka varēs camera raw savākt...
Publicēts: 18.06.12 11:35
 citēt
dansiga:Lai buutu vienksrhi fotografeet tur NEKAD nebuus tik ljoti izgaismots :-)

To jau es sapratu...nebūtu licis šo diskusiju,ja nebūtu šaubījies par to vietu un savām iespējām...
Publicēts: 18.06.12 11:37
 citēt
dalabonbongas:

2. hallē...

ā nu jau skaidrāk, tā ir tā zāle ar dzelzs konstrukciju griestiem, augstums tur no kā 7-10m bija ja nemaldos. Griesti tumši, logu var teikt, kas nav. Nekā iepriecinoša....
Publicēts: 18.06.12 11:40
 citēt
Sapper:
dalabonbongas:
2. hallē...

ā nu jau skaidrāk, tā ir tā zāle ar dzelzs konstrukciju griestiem, augstums tur no kā 7-10m bija ja nemaldos. Griesti tumši, logu var teikt, kas nav. Nekā iepriecinoša....

Ja Tu tā saki,tad es sāku atcerēties sevi tur pirms kādiem gadiem pāris...jā būs ziepes... :D bet arī pieredze veidojas no šitādām vietām...
Publicēts: 18.06.12 11:46
 citēt
Nē, nu var jau būt, ka tur NA ir pie gaismu likšanas un viss būs pa kruto... :D
Publicēts: 18.06.12 11:46
 citēt
Izīrē gan kādu gaišu stiklu un zibspuldzi atstāj mājās.
Publicēts: 18.06.12 11:48
 citēt
dalabonbongas:
serjoga:Spot metering, pec iespejas zemako f/x, iso 1600-3200, sledzi ap 1/160-1/200. Jastrada tikai manualaja

Baigais troksnis būs...bet to jau cerēsim,ka varēs camera raw savākt...

Topaz DeNoize 5 ;D gatavojies pamatigam darbam ar fotoshopu
Publicēts: 18.06.12 11:51
 citēt
f-foto:Re, kur Fotokvartālā tieši kādā rakstā spriež par izlaidumu bildēm. Un komentāros raksta, ka sabiedrības attiecības ar fotogrāfiju mainoties. Tagad katram savs ziepis. Lunis izstāsta piemēru, ka bildes par maksu, pat ja pašiem nav sanākušas, nevienam nevajag.

Kādā statusā Tu to visu fotografēsi? Arī tam var būt nozīme. Bildes laikam nevienam nebūs tā īsti vajadzīgas, ja jau izvēlas tādas telpas.

Ak,tas jau tikai draudzenes izlaidums...Tu jau laikam der arī ne tik kvalitatīvas. Bet man pašam ir interese kko labāku ārā dabūt un tā :D
Publicēts: 18.06.12 11:51
 citēt
Eltons:Izīrē gan kādu gaišu stiklu un zibspuldzi atstāj mājās.

Nu ok i cik tad tas gaishais stikls vinjam iisti dos priekshrociibu? Un ar pamatigu asuma dziluma zaudejumu
Publicēts: 18.06.12 11:57
 citēt
f-foto:
serjoga:
Nu ok i cik tad tas gaishais stikls vinjam iisti dos priekshrociibu? Un ar pamatigu asuma dziluma zaudejumu

Ja draudzenes skaistums būs iekadrēts kādas 2,8 caurules fokusā, gan jau dalabonbongas iztiks bez asa pumpainā Jura tēla trešajā rindā. Ja ir elkoņi, liek virsū 50mm un kadrē tik nost. Ievēro, ka šobrīd tur ir @130mm/f5,6.

njā...laikam jau taisnība :D
 citēt
f-foto:
serjoga:

Ja draudzenes skaistums būs iekadrēts kādas 2,8 caurules fokusā, gan jau dalabonbongas iztiks bez asa pumpainā Jura tēla trešajā rindā. Ja ir elkoņi, liek virsū 50mm un kadrē tik nost. Ievēro, ka šobrīd tur ir @130mm/f5,6.

citēt
f-foto:
serjoga:

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas