forum.gif
HDR māksla
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HDR māksla
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.12 11:57
 citēt
Vai kāds šeit ir jau izkodis kā uztaisīt sakarīgu un reālistisku interjera HDR fotogrāfiju un var padalīties kādā noslēpumā? Es gan esmu tikai meklēšanas sākuma posmā. Varbūt varat dot virzienu, kas man īsti jāmeklē. Izmēģināju vairākas programmas, Photoshop CS5 iespējas, bet rezultāts mani galīgi neapmierina. Pagaidām nav arī izdevies atrast nevienu sakarīgu tutoriāli priekš PC :face-sad:
Publicēts: 18.06.12 12:13
 citēt
HDR- tā nav māksla :)

Ir daudzi plagini priekš photoshopa un lightroom, kas veido HDR, bet lai labi bilde izskatītos, tad tiešām pie viņas iepriekš jāsagatavo. Ir retas tādas bildes, kurām HDR izskatās labi.

Te var redzēt Fotogrāfa attīstības līmeņus :) un var pievērst HDR
enticingthelight.com...
Publicēts: 18.06.12 12:17
 citēt
Nik Software HDR Efex vai Photomatix HDR Pro.

Es parasti izmantoju Photomatix, un tad iekš 'šopa rediģēju.

Nebūt nav izteikti realistisks HDR, bet "ar fīlingu", kā teica pasūtītājs.

Šopā pēc tam izmantoju otiņas gaismu pieslāpēšanai un izgaismošanai
Publicēts: 18.06.12 12:19
 citēt
tonuss:HDR- tā nav māksla :)

Ir daudzi plagini priekš photoshopa un lightroom, kas veido HDR, bet lai labi bilde izskatītos, tad tiešām pie viņas iepriekš jāsagatavo. Ir retas tādas bildes, kurām HDR izskatās labi.

Te var redzēt Fotogrāfa attīstības līmeņus :) un var pievērst HDR
http://enticingthelight.com/wp-content/uploads/2010/01/Stages-of-a-Photographer.png

Tas zīmējums ir 10niekā :)
Publicēts: 18.06.12 12:26 labots
 citēt
serjoga:Nik Software HDR Efex vai Photomatix HDR Pro.

Serjoga, man patīk tavs HDR :) Un par otiņām arī piekrītu, ja tās neizmanto, tad bilde neizskatīsies labi :)
Publicēts: 18.06.12 12:29
 citēt
Nezinu vai šitais skaitās reālistiski,bet 9 kadri ar soli pa robam un Photomatix + fotošops.

Publicēts: 18.06.12 12:37
 citēt
serjoga:Nik Software HDR Efex vai Photomatix HDR Pro.

Šajās fotgrāfijās redzams tāds "glow" efekts. Ir kur tas ir vajadzīgs, bet es gribētu bez tāda. Bet kaut kā visas viņas man tādas sanāk.
Publicēts: 18.06.12 12:39
 citēt
Glow mierīgi novēršams neliekot Brilliance/Warmth vai Sunlight (neatceros kuru) filtru :)

60/5.6 ir ļoti labs piemērs
Publicēts: 18.06.12 13:15
 citēt
60uz5komats6:Nezinu vai šitais skaitās reālistiski,bet 9 kadri ar soli pa robam un Photomatix + fotošops.

lielisks darbs !
Publicēts: 18.06.12 13:42
 citēt
visādi glow uc artefakti parasti parādās ja pārspīlē ar HDR uzstādījumiem, tieši tāpat kā ar citām manipulācijām šopā. Es ar HDR īpaši neesmu aizrāvies, dažas reizes tikai pamēģinājis, lietoju Qtpfsgui, tas gan ir Linuxaa.. bet, kā saprotu, šim softam ir jaunāka versija, saucas Luminance un pieejams arī Win un Mac. Šajā gadījumā veidojot bildi, tur ir tik daudz dažādi algoritmi, un uzstādījumi, ka var pavisam mierīgi piemeklēt vēlamo efektu..
Publicēts: 18.06.12 14:36 labots
 citēt
Visrealistiskākais "hdr" sanāk, ja nav slinkums padarboties ar layeriem un otiņām ;)

Publicēts: 18.06.12 14:55
 citēt
Es jau arī būšu nonācis līdz šādam secinājumam :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):