forum.gif
Fotoekspedīcija Cēsu pusē?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoekspedīcija Cēsu pusē?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.12 14:58
 citēt
Radās ideja, ka varētu noorganizēt kādu fotoekspedīciju Cēsu pusē, vairāk jau ar domu savākt kopā tos, kas dzīvo Cēsu tuvumā, bet var piedalīties visi, kuriem tas interesētu.
Kopumā galevā diena tāda - ejam pārgājienā ar ugunskuru vakarā un nakšņošanu teltīs, distance ~15 - 20Km gar ainavisku upes krastu. Izmaksas cik nu kurš apēd, izdzer utt., var arī nakšņot kempigam paredzētā vietā, kur jāmasā par teltsvietu kāds lats.
Par datumiem un visu pārējo var vēl diskutēt.
Ja neviens nenāks, iešu viens pats :D
Publicēts: 18.06.12 15:10
 citēt
Es atbalstu - ja interesants maršruts, tad varētu arī piedalīties :)
Publicēts: 18.06.12 15:16
 citēt
Teorētiski varētu arī piedalīties. Ar vilcienu Rīga - Cēsis un aidā :)
Publicēts: 18.06.12 15:18
 citēt
Maršrutu biju iedomājies gar Amatas krastu no Melturiem līdz pat ceļam, kurš ved uz Skaļupēm, šajā posmā ir lielākais vairums Amatas iežu, krauju, visvairāk akmeņu, arī kukaiņu netrūkst :) Nakšņošana brīvi izvēlētā vietā kaut kur krastā, vai arī telšu vietās pie Zvārtes ieža, Otrajā dienā sanāk finišēt ap pusdienlaiku, bet ja ir jauda, var iet arī līdz Rakšupītei vai Gaujai.
Publicēts: 18.06.12 15:19
 citēt
odu daudz? :D
Publicēts: 18.06.12 15:21
 citēt
serjoga:odu daudz? :D

Nav tik traki, vismaz pagaidām, pagājušajā gadā bija jūtami vairāk :face-grin:
Publicēts: 18.06.12 15:23
 citēt
Pirms vai pēc Jāņiem šis pasākums?
Publicēts: 18.06.12 15:24
 citēt
Domāju, ka noteikti pēc Jāņiem.
Publicēts: 18.06.12 15:28
 citēt
laba ideja:) sen nav iets pārgājienā......telti arī izvēdināt derētu:)
Publicēts: 18.06.12 15:34
 citēt
backspin:Maršrutu biju iedomājies gar Amatas krastu no Melturiem līdz pat ceļam, kurš ved uz Skaļupēm, šajā posmā ir lielākais vairums Amatas iežu, krauju, visvairāk akmeņu, arī kukaiņu netrūkst :) Nakšņošana brīvi izvēlētā vietā kaut kur krastā, vai arī telšu vietās pie Zvārtes ieža, Otrajā dienā sanāk finišēt ap pusdienlaiku, bet ja ir jauda, var iet arī līdz Rakšupītei vai Gaujai.

Maršruts it kā ok - vienīgi, ja piesakās arī Rīdzinieki (es, Armands u.c.), tad tas maršruta finišs sanāk tā 'nekurienē', kas sarežģī tikšanu atpakaļ uz Rīgu. Jāpapēta kartē kādi vēl varianti tur ir.
Publicēts: 18.06.12 15:45
 citēt
CerambyX:
backspin:Maršrutu biju iedomājies gar Amatas krastu no Melturiem līdz pat ceļam, kurš ved uz Skaļupēm, šajā posmā ir lielākais vairums Amatas iežu, krauju, visvairāk akmeņu, arī kukaiņu netrūkst :) Nakšņošana brīvi izvēlētā vietā kaut kur krastā, vai arī telšu vietās pie Zvārtes ieža, Otrajā dienā sanāk finišēt ap pusdienlaiku, bet ja ir jauda, var iet arī līdz Rakšupītei vai Gaujai.

Maršruts it kā ok - vienīgi, ja piesakās arī Rīdzinieki (es, Armands u.c.), tad tas maršruta finišs sanāk tā 'nekurienē', kas sarežģī tikšanu atpakaļ uz Rīgu. Jāpapēta kartē kādi vēl varianti tur ir.

Vari pie manis pēc tam uz laukiem atnākt :D
Publicēts: 18.06.12 15:50
 citēt
hmm... skan jau labi... bet jūnijs/jūlijs jau aizsisti...
Publicēts: 18.06.12 15:52 labots
 citēt
CerambyX:

Ar to problēma maza, var sarunāt lai kāds atbrauc pretī uz finišu un tā pat arī aizved līdz starta vietai no pilsētas. Līdz startam/finišam maksimāli 15km no pilsētas centra.

Tā pat varētu arī sarunāt, lai "vakariņas" un teltis kāds piegādā pie Zvārtes ieža, ja nakšņo tur, lai viss smagums nav jāstiep līdz, jo fototehnika, pusdienas un dzeramais jau arī šo to sver :D
Publicēts: 18.06.12 16:13 labots
 citēt
Jā, ar to laiku ir kā ir, patiesībā - paskatīju, ka vismaz divas nākamās pēc-Jāņu nedēļas nogales jau ir aizsistas ar velo-ekspedīcijām :( Darbadienā jau droši vien neviens netiek.
Publicēts: 18.06.12 17:38
 citēt
No Melturien līdz Gaujai droši var tikt pa vienu riktīgu dienu, var pa 3 dienām, ja iet 3x lēnāk... Iešana smuka, gandrīz kā pa dabas taku, nesaspringstot. Bija arī telts vietas pa ceļam, pie Vanagu tilta jau nu noteikti. Pa ceļam var piestāt pie Bērziņa lauku mājās, tur gan laikam iepriekš jāpiesakās... ;)
Publicēts: 18.06.12 17:51
 citēt
Esmu ar kājām nogājis no Melturu dzelzsceļa tilta līdz Amatas ietekai Gaujā. Fotogrāfējot un filmējot gandrīz katru iezi. Faktiski nesteidzoties man pagāja 3,5 dienas. Ja tomēr ir doma par vienu dienu, Iesaku Rauni. No Vaives dzirnavu puses līdz Veselevas ceļa tiltam. Var vienkārši vasarā ar zandelēm brist pa upi. Pats esmu trīs reizes nogājis šo posmu. Transportu gan derētu atstāt gan startā gan finišā. ja grib uz divām dienām, tad var pieķert klāt arī Raunu ar skaistajiem lejteces krastiem.
Publicēts: 18.06.12 19:22
 citēt
Ļoti kārdinoši..īpaši garais Raunas variants...zemā ūdenī pa upes gultni....
domāju, ka pāris autiņu atrastos, kas visus savāktu un izvadātu...
ja pasāciens augustā - piedalos un piedāvāju transporta pakalpojumus... (jūlijs pilnībā aizlikts)
Publicēts: 18.06.12 19:25
 citēt
11.augusts?
Publicēts: 18.06.12 19:25
 citēt
Jā, augustā nebūtu slikti...
Publicēts: 18.06.12 19:33
 citēt
ū... VARĒTU!
Publicēts: 18.06.12 19:41
 citēt
augustā varētu gan, tik datums jāzin precīzāks..
Publicēts: 18.06.12 22:10
 citēt
var arī augustā, jo jūlijā 2 nedēļas nogales man aizliktas ar komercpasākumiem :D
datums? kad visi daudz maz tiek :)
Publicēts: 18.06.12 22:29
 citēt
vēlreiz piedāvāju 11 augustu. :face-devil-grin:
Publicēts: 18.06.12 22:34
 citēt
Līdz augustam daudz kas varētu vēl pamainīties, bet nu labi.

11.-12. vismaz pagaidām ir OK
Publicēts: 18.06.12 22:38
 citēt
Var jau iet divdreiz - jūlijā gar Amatu, Augustā gar Rauni, vai oretādi :)
galvenais jau savākties kopīgam pasākuma :big_smile:
Publicēts: 18.06.12 23:08
 citēt
Varētu būt šajos maršrutos gandrīz kā gids, bet tajās brīvdienas ap 11. augustu cits pasākums. Varu pirms vai pēc 11. augusta
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):