forum.gif
Akal AR JAHTU :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Akal AR JAHTU :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.06.12 12:19
 citēt
Riit 20-ajaa akal vakaraa varam izbraukt ar Jahtu ap 19.00 no jahtkluba Auda Mangaljsalaa daliibas maxa 5 Ls, ja protams ar laiku neiestaajaas kaukaads pilniigs aarpraats pagaidaam izskataas normaali...
Publicēts: 19.06.12 12:28
 citēt
ņemu vērā, rīt pa dienu zināšu.
Publicēts: 19.06.12 13:55
 citēt
Es labprāt pievienotos, tik nezinu kā nokļūt uz to Mangaļsalu... :)
Publicēts: 19.06.12 14:03
 citēt
Sendra:Es labprāt pievienotos, tik nezinu kā nokļūt uz to Mangaļsalu... :)

var ar laivu pa Daugavu ;)
Publicēts: 19.06.12 14:20
 citēt

Ar 24 autobusu.. vai 224 mikroautobusu. Vienīgais, ka man nav ne jausmas, kā ar sabiedrisko transportu tikt atpakaļ, jo pieļauju, ka atgriešanās no jūras būs pavēlu un sabiedriskais vairs nekursēs (apskatījos rigassatiksme.lv, ka pēdējais buss esot 23:23) ;)
Publicēts: 19.06.12 14:23
 citēt
Bzh:

Ar 24 autobusu.. vai 224 mikroautobusu. Vienīgais, ka man nav ne jausmas, kā ar sabiedrisko transportu tikt atpakaļ, jo pieļauju, ka atgriešanās no jūras būs pavēlu un sabiedriskais vairs nekursēs (apskatījos rigassatiksme.lv, ka pēdējais buss esot 23:23) ;)

priekškam tev atpakaļ, vari taču tur palikt un līgo sagaidīt :D
Publicēts: 19.06.12 14:27
 citēt
Oliss:
Bzh:

priekškam tev atpakaļ, vari taču tur palikt un līgo sagaidīt :D

Nu ja. Gada īsākā nakts :D Var sagaidīt pirmo busu un pa taisno uz darbu :)
Sliktākais, ka manis nebūs. Man tieši tajā laikā ir jāiesper bumbai.. :(
Publicēts: 19.06.12 14:34
 citēt

AUTOBUSS NUMUR 24 NO CENTRAALAAS STACIJAS PRETII TIRGUM, PIETURA LAIKAM TAA ARII SAUCAAS AUDA
Publicēts: 19.06.12 14:35
 citēt
Bzh:

TIK VEELU GAN JAU KA NEBUUS UN ATPAKALJ GAN JAU LIIDZ CENTRAM KAADS AR AUTO PAJEMS
Publicēts: 19.06.12 14:53
 citēt
Hmm, nebūtu vakar ar "Tik un Tā" vizinājusies, varētu rīt pavizināties... :what:
Ja pārdomāšu, došu ziņu :)
Publicēts: 19.06.12 15:04
 citēt
Tikai info zināšanai- cik tur vietas, un ja nofraktē viena kompānija- cik kopējā samaksa... un vai vispār tāds pasāciens iespējams ?
Publicēts: 19.06.12 15:43
 citēt
f-foto:
Haiduks:Tikai info zināšanai- cik tur vietas, un ja nofraktē viena kompānija- cik kopējā samaksa... un vai vispār tāds pasāciens iespējams ?

Nežēlīga konkurence ... kāds paaicina visus nolīgot, kamēr cits uzdod jautājumu: Cik maksā izīrēt tavu māju un ugunskura vietu, bet tikai mūsu kompānijai?

Ar pirkstiņu esi taisīts :D
Jautājums ir pieklājīgs un par ģelu... ja tā ir privātatpūtas vieta, tad šefs tā arī pateiks, bet ja tas saistīts ar biznesiņu...,
bet tev tas naf dots saprast...
te regulāri tādi pasākumi organizējās.
Arī pie manis Haidukpirtiņas- un cilvēki grib sev noīrēt un jautā >>> un ja es tik tizli atbildētu- nu neviens pēc tādas atbildes nefraktētu :P
Publicēts: 19.06.12 15:58
 citēt
Bzh, Koba paldies!
Braukšu no Spices.. sanāk, ka jātiek kaut kā līdz tai stacijai un tad no turienes uz Mangaļsalu.
Esmu vēl domāšanas līmenī.
Publicēts: 19.06.12 16:46
 citēt
f-foto Kāda ir Tava misija šeit?
Publicēts: 19.06.12 18:56
 citēt
f-foto un ko Tu gribi no Haiduka?
Tu piedalīsies jahtas braucienā? Ja nē, tad Tu esi tikpat lieks cik, Tavuprāt, šeit ir Haiduks.
Tev viņš traucē - nelasi šo tēmu.
Publicēts: 19.06.12 20:02
 citēt
f-foto un vai Tu kāds šīs lapas noteicējs par to, kas te drīkst un ko drīkst komentēt?
Publicēts: 19.06.12 20:40
 citēt
Sendra:f-foto Kāda ir Tava misija šeit?

Tēlot redjisku...
Baigais fraers :D, tikai kāpēc tik dikti slēpies aiz 5tā feika :D par
Ne tu mani taisīji, ne regulēsi, kur un ko es rakstīšu, iemācies atbildēt par sevi, un tad sāc norādīt citiem ...
Publicēts: 19.06.12 20:41
 citēt
Interesanti, pat tik nediskutējamā lietā kā "Brauciens ar jahtu notiks tad un tad", f-foto atrod par ko pakašķēties :)
Tiešām, nepietiek ar dīvaino preses foto, senu noziegumu vai autortiesību topiciem, kur mēģināt pierādīt savu pārākumu :)
Publicēts: 19.06.12 20:51 labots
 citēt
Vina misija ir aizdirst katru diskusiju un sameklet kaski ar pec iespejas vairak fotoblog lietotajiem.
Nenem galva, tas cilveks nav labojams:-)
Paskaties-pec sita posta ari man uzklups:-)))
Bet ja te vel lietotajs ''bildes'' ko iekomentes ne vinam par labu, tad vispar saks metaties ar tikai sev saprotamu pargudru vardu krajumu:-)

Publicēts: 19.06.12 20:58
 citēt
emzi:Vina misija ir aizdirst katru diskusiju un sameklet kaski ar pec iespejas vairak fotoblog lietotajiem.
Nenem galva, tas cilveks nav labojams:-)
Paskaties-pec sita posta ari man uzklups:-)))
Bet ja te vel lietotajs ''bildes'' ko iekomentes ne vinam par labu, tad vispar saks metaties ar tikai sev saprotamu pargudru vardu krajumu:-)

Tak vienreiz saņemieties, kas zin, pasakiet viņa īsto vārdu... un uzreiz mirs 5tais feiks. šitie varoņi ir LIELI kamēr netiek atklāti.
Kad uzklūp, vajag uzreiz ierādīt aizgaldu, un darīt to visiem, kam viņš traucē.
Publicēts: 19.06.12 21:10
 citēt
Mazvērtības kompleksos tīts cilvāks. Ko lai sak...
Publicēts: 19.06.12 21:22
 citēt
Sendra:Mazvērtības kompleksos tīts cilvāks. Ko lai sak...

... bet varbūt jāļauj, lai izpaužas, nevar tak cilvēkam pēdējo atņemt :D
Publicēts: 19.06.12 22:29
 citēt
f-foto

Varbut labi vien ir, ka neatceries un nepazisti:-)
Diez vai Tavu uzskaitito celo dzrbu saraksts kadam ari interese, iznemot varbut to, ka esi GANDRIZ so to no fototehnikas nopircis:-):-):-)
Publicēts: 19.06.12 23:11
 citēt
Rītvakar tomēr citi plāni, tā ka vizināšanās atkrīt... Gan jau nākamreiz :)
Publicēts: 19.06.12 23:21
 citēt
Sendra:Bzh, Koba paldies!
Braukšu no Spices.. sanāk, ka jātiek kaut kā līdz tai stacijai un tad no turienes uz Mangaļsalu.
Esmu vēl domāšanas līmenī.

Atsuuti PM savu tel nr ir varianti riit no centra tevi panjemt ar auto un ta nolikt apakalj :)

tik kaadu jacinju visiem brauceejiem iesaku panjemt liiddzi, jo uz juuras buus aukstaak nekaa krastaa un luugums apvus ar miikstaam zoleem lai Jums pashiem eertaak un uz klaaja nepaliek melnas striipas
Publicēts: 19.06.12 23:43
 citēt
kruti laižat! es bērnībā ar jahtu pabraucu un vidēji agrajā jaunībā uz vienas zviedru jahtas padzēru kafiju.
Publicēts: 20.06.12 09:50
 citēt
haralds:kruti laižat! es bērnībā ar jahtu pabraucu un vidēji agrajā jaunībā uz vienas zviedru jahtas padzēru kafiju.

Nu tak brauc liidzi, varees gan pabraukt, gan kapiju padzert :)
Publicēts: 20.06.12 10:01
 citēt
Es laikam tomēr nē...
Publicēts: 20.06.12 10:31
 citēt
Te googles kartee atrashanaas vieta:

goo.gl...
Publicēts: 20.06.12 11:53
 citēt
Koba:Nu tak brauc liidzi, varees gan pabraukt, gan kapiju padzert :)

paldies, tak šobrīd nesanāk! :face-sad:
Publicēts: 20.06.12 13:38
 citēt
nu....būs vai nebūs? kvorums ir?
Publicēts: 20.06.12 13:48
 citēt
laiks jauks, es braukšu:)
Publicēts: 20.06.12 15:47
 citēt
Nu tā, man plāni drusku mainījās un vairs Spicē neesmu, bet esmu Pārdaugavā (pie Ziepniekkalna).
Kāds no šitā gala nebrauc? Varētu mani paķert mašīnā :what:
Publicēts: 20.06.12 16:30
 citēt
Sendra:Nu tā, man plāni drusku mainījās un vairs Spicē neesmu, bet esmu Pārdaugavā (pie Ziepniekkalna).

nosuutiju PM gan jau ka sarunaasiet :)
Publicēts: 20.06.12 16:43
 citēt
Koba:
Sendra:Nu tā, man plāni drusku mainījās un vairs Spicē neesmu, bet esmu Pārdaugavā (pie Ziepniekkalna).

nosuutiju PM gan jau ka sarunaasiet :)

Jā, liels paldies, sazvanījos un visu sarunāju! SUPER!

Tad nu esmu braucējs :)
Publicēts: 20.06.12 22:45
 citēt
njus, kaa pajahtojaat? ;)
Publicēts: 21.06.12 00:02
 citēt
Riebiga:njus, kaa pajahtojaat? ;)

tiiri labi veejsh ar kaukaads bija , nebija paaraak auksti, forshi....
Publicēts: 21.06.12 00:11
 citēt
Veejsh bij labais, biju peec 10iem uz mola. Smuki šovakar bija - bet nesmuki jau nemēdz tur būt :)
Publicēts: 21.06.12 00:37
 citēt
Tikko pārrados mājās...
Paldies par brīnišķo braucienu! Man kas tāds bija pirmo reizi. Sākums bija bailīgs, pēc tam jau apradu un baudīju ar visu sirdi!
Jācer, ka vēl izdosies izbraukt :) Braukšu noteikti vēl pati un iesaku arī citiem!
Publicēts: 21.06.12 08:14
 citēt
Bija absolūti kaifīgi:):face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt