Riit 20-ajaa akal vakaraa varam izbraukt ar Jahtu ap 19.00 no jahtkluba Auda Mangaljsalaa daliibas maxa 5 Ls, ja protams ar laiku neiestaajaas kaukaads pilniigs aarpraats pagaidaam izskataas normaali...
Sendra:Es labprāt pievienotos, tik nezinu kā nokļūt uz to Mangaļsalu...
Ar 24 autobusu.. vai 224 mikroautobusu. Vienīgais, ka man nav ne jausmas, kā ar sabiedrisko transportu tikt atpakaļ, jo pieļauju, ka atgriešanās no jūras būs pavēlu un sabiedriskais vairs nekursēs (apskatījos rigassatiksme.lv, ka pēdējais buss esot 23:23)
Ar 24 autobusu.. vai 224 mikroautobusu. Vienīgais, ka man nav ne jausmas, kā ar sabiedrisko transportu tikt atpakaļ, jo pieļauju, ka atgriešanās no jūras būs pavēlu un sabiedriskais vairs nekursēs (apskatījos rigassatiksme.lv, ka pēdējais buss esot 23:23)
priekškam tev atpakaļ, vari taču tur palikt un līgo sagaidīt
Bzh:
priekškam tev atpakaļ, vari taču tur palikt un līgo sagaidīt
Nu ja. Gada īsākā nakts Var sagaidīt pirmo busu un pa taisno uz darbu Sliktākais, ka manis nebūs. Man tieši tajā laikā ir jāiesper bumbai..
TIK VEELU GAN JAU KA NEBUUS UN ATPAKALJ GAN JAU LIIDZ CENTRAM KAADS AR AUTO PAJEMS
Haiduks:Tikai info zināšanai- cik tur vietas, un ja nofraktē viena kompānija- cik kopējā samaksa... un vai vispār tāds pasāciens iespējams ?
Nežēlīga konkurence ... kāds paaicina visus nolīgot, kamēr cits uzdod jautājumu: Cik maksā izīrēt tavu māju un ugunskura vietu, bet tikai mūsu kompānijai?
Ar pirkstiņu esi taisīts Jautājums ir pieklājīgs un par ģelu... ja tā ir privātatpūtas vieta, tad šefs tā arī pateiks, bet ja tas saistīts ar biznesiņu..., bet tev tas naf dots saprast... te regulāri tādi pasākumi organizējās. Arī pie manis Haidukpirtiņas- un cilvēki grib sev noīrēt un jautā >>> un ja es tik tizli atbildētu- nu neviens pēc tādas atbildes nefraktētu :P
f-foto un ko Tu gribi no Haiduka? Tu piedalīsies jahtas braucienā? Ja nē, tad Tu esi tikpat lieks cik, Tavuprāt, šeit ir Haiduks. Tev viņš traucē - nelasi šo tēmu.
Tēlot redjisku... Baigais fraers , tikai kāpēc tik dikti slēpies aiz 5tā feika par Ne tu mani taisīji, ne regulēsi, kur un ko es rakstīšu, iemācies atbildēt par sevi, un tad sāc norādīt citiem ...
Interesanti, pat tik nediskutējamā lietā kā "Brauciens ar jahtu notiks tad un tad", f-foto atrod par ko pakašķēties Tiešām, nepietiek ar dīvaino preses foto, senu noziegumu vai autortiesību topiciem, kur mēģināt pierādīt savu pārākumu
Vina misija ir aizdirst katru diskusiju un sameklet kaski ar pec iespejas vairak fotoblog lietotajiem. Nenem galva, tas cilveks nav labojams Paskaties-pec sita posta ari man uzklups)) Bet ja te vel lietotajs ''bildes'' ko iekomentes ne vinam par labu, tad vispar saks metaties ar tikai sev saprotamu pargudru vardu krajumu
emzi:Vina misija ir aizdirst katru diskusiju un sameklet kaski ar pec iespejas vairak fotoblog lietotajiem. Nenem galva, tas cilveks nav labojams Paskaties-pec sita posta ari man uzklups)) Bet ja te vel lietotajs ''bildes'' ko iekomentes ne vinam par labu, tad vispar saks metaties ar tikai sev saprotamu pargudru vardu krajumu
Sendra:f-foto Kāda ir Tava misija šeit?
Tak vienreiz saņemieties, kas zin, pasakiet viņa īsto vārdu... un uzreiz mirs 5tais feiks. šitie varoņi ir LIELI kamēr netiek atklāti. Kad uzklūp, vajag uzreiz ierādīt aizgaldu, un darīt to visiem, kam viņš traucē.
Varbut labi vien ir, ka neatceries un nepazisti Diez vai Tavu uzskaitito celo dzrbu saraksts kadam ari interese, iznemot varbut to, ka esi GANDRIZ so to no fototehnikas nopircis
Sendra:Bzh, Koba paldies! Braukšu no Spices.. sanāk, ka jātiek kaut kā līdz tai stacijai un tad no turienes uz Mangaļsalu. Esmu vēl domāšanas līmenī.
Atsuuti PM savu tel nr ir varianti riit no centra tevi panjemt ar auto un ta nolikt apakalj
tik kaadu jacinju visiem brauceejiem iesaku panjemt liiddzi, jo uz juuras buus aukstaak nekaa krastaa un luugums apvus ar miikstaam zoleem lai Jums pashiem eertaak un uz klaaja nepaliek melnas striipas
Sendra:Nu tā, man plāni drusku mainījās un vairs Spicē neesmu, bet esmu Pārdaugavā (pie Ziepniekkalna). Kāds no šitā gala nebrauc? Varētu mani paķert mašīnā
Sendra:Nu tā, man plāni drusku mainījās un vairs Spicē neesmu, bet esmu Pārdaugavā (pie Ziepniekkalna). Kāds no šitā gala nebrauc? Varētu mani paķert mašīnā
nosuutiju PM gan jau ka sarunaasiet
Jā, liels paldies, sazvanījos un visu sarunāju! SUPER!
Tikko pārrados mājās... Paldies par brīnišķo braucienu! Man kas tāds bija pirmo reizi. Sākums bija bailīgs, pēc tam jau apradu un baudīju ar visu sirdi! Jācer, ka vēl izdosies izbraukt Braukšu noteikti vēl pati un iesaku arī citiem!