forum.gif
Canon EF 28mm f/1.8 USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EF 28mm f/1.8 USM
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.12 07:57
 citēt
Sveiki!
man interisē šis stikls un gribētos dzirdēt atsauksmi no kāda kurš ir lietojis.
paldies!
Publicēts: 20.06.12 08:37
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Ar to dzirdēšanu pagrūti, bet palasīt var tepat blogā, un pilns inets ar atsauksmēm... :face-smile:
Publicēts: 20.06.12 10:44
 citēt
Paldies!!!
Publicēts: 22.06.12 00:27
 citēt
nepatika zīmējums + krāsas, tāda pati sigma salīdzinot šķita super. Tas optiski, hsm ir kruta, protams
Publicēts: 22.06.12 10:05 labots
 citēt
NilsS:nepatika zīmējums + krāsas, tāda pati sigma salīdzinot šķita super. Tas optiski, hsm ir kruta, protams

Maz šo mēģināju, tik veikalā, bet arī nepatika. Nopirku Sigmu 30/1,4, foršs bokē, zīmējums, starpcitu, AR HSM...:face-smile: nuja, sigma tik cropam...
Publicēts: 22.06.12 11:22
 citēt
Elmarss:
NilsS:nepatika zīmējums + krāsas, tāda pati sigma salīdzinot šķita super. Tas optiski, hsm ir kruta, protams

Maz šo mēģināju, tik veikalā, bet arī nepatika. Nopirku Sigmu 30/1,4, foršs bokē, zīmējums, starpcitu, AR HSM...:face-smile: nuja, sigma tik cropam...

Kropam? Laikam nesapratu.......man visas sigmas ,ko var uzlikt uz FF uzvedas labāk,kā uz krop
Publicēts: 22.06.12 11:28
 citēt
Rolands66:
Elmarss:

Kropam? Laikam nesapratu.......man visas sigmas ,ko var uzlikt uz FF uzvedas labāk,kā uz krop

Sigma 30/1,4 EX DC HSM... DC nozīmē tikai cropam.... varbūt uz FF var uzlikt, bet bilde varētu būt tik pa vidu, ar baigo vinjeti...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):