forum.gif
Esmu iemīlējies
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Esmu iemīlējies
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.06.12 15:39
 citēt
Esmu iemīlējies FOTOBlOG'ā. Tas notika negaidīti, brīdī, kad tika pār'Paintots logo no FOTOBLOG uz FOTOLĪGO :face-kiss: :face-kiss: :face-kiss:
Publicēts: 21.06.12 15:47
 citēt
zec gejiš :face-devil-grin:
Publicēts: 21.06.12 15:50
 citēt
Bildes:zec gejiš :face-devil-grin:

Katram sava sāpe...:face-wink:
Publicēts: 21.06.12 15:51
 citēt

Esi tīri neko, bet patīk tomēr vāverītes kuplastītes :face-grin: :face-devil-grin: :big_smile:
Publicēts: 21.06.12 15:51
 citēt
Friidis:

Katram sava sāpe...:face-wink:
re - pieteicaas!
Publicēts: 21.06.12 15:52
 citēt
baletss:

Esi tīri neko, bet patīk tomēr vāverītes kuplastītes :face-grin: :face-devil-grin: :big_smile:
nekoptās?
Publicēts: 21.06.12 15:53
 citēt
Bildes:
baletss: Esi tīri neko, bet patīk tomēr vāverītes kuplastītes :face-grin: :face-devil-grin: :big_smile:
nekoptās?

Koptās kuplastes :face-grin:
Publicēts: 21.06.12 16:34
 citēt
labaiss ;-))))
Publicēts: 21.06.12 16:36
 citēt
baletss:
Bildes:ekoptās?

Koptās kuplastes :face-grin:

Tās jau parasti nav kuplastes:-):-):-)
Publicēts: 21.06.12 16:48
 citēt
emzi:
baletss: Koptās kuplastes :face-grin:

esi nezinoshss sīnī jomā;-pppp
Publicēts: 21.06.12 16:50
 citēt
dansiga:
emzi:

esi nezinoshss sīnī jomā;-pppp

Tev jau vajadzētu zināt :face-grin:
Publicēts: 21.06.12 16:51
 citēt
emzi:
baletss: Koptās kuplastes :face-grin:

Kopts nenozīmē uz "0" :DDDDDD
Publicēts: 21.06.12 17:43
 citēt
baletss:
dansiga: esi nezinoshss sīnī jomā;-pppp

es ta jau zinu - es par emzi saku ka nezinoshss ;-)))) un kuplu (koptu) vaaveru valktaaju un piekriteeju ir gana dzudz ;-)
Publicēts: 21.06.12 17:47
 citēt
dansiga:
baletss:

es ta jau zinu - es par emzi saku ka nezinoshss ;-)))) un kuplu (koptu) vaaveru valktaaju un piekriteeju ir gana dzudz ;-)

Jesss es ar saku, ka vāverīte kuplastīte var būt kopta un kuplums nenozīmē nekoptību :)))))))))))))))))))))))))))
Publicēts: 21.06.12 17:53 labots
 citēt
Vāveres uz katra zara...
www.youtube.com...
Publicēts: 21.06.12 18:21
 citēt
baletss:
emzi:

Uz "0" noplēsts, bet nekopts, kopts ir bizītēs :P

Bet Bildes ir laba, rūdīta acs, uzreiz feinu puikiņu uzskatīja :D
Treniņš, treniņš un vēlreiz treniņs :D
Publicēts: 21.06.12 19:22
 citēt
Ak jūs muļķi un mūžīgie ciniķi!Te ir runa par JŪTĀM!Skaidrs?Platoniskām nevis vāveriskām.
Publicēts: 21.06.12 19:51
 citēt
f-foto:
Haiduks:

Ja šis nebūtu izņēmis ārā to kadru pie loga, kur atšautais dibens un zilie toņi signalizēt signalizē, zēni droši vien būtu viens otru jau sen atraduši. Bet nē, ievieto kaut kādu pelēku čupiņu profilā, uzņemtu pirms 5 gadiem, un pats ir spiests apcerēt zēnu lietas forumos ... :D
un Tev labi ierauts dibens - kaa nekaa vecums un gemorojs moca...
Publicēts: 21.06.12 20:07
 citēt
Haiduks:
baletss:

labāk tak gejs nekā pedofīls, ne?
Publicēts: 21.06.12 20:28
 citēt
Jā, dižiem vīriem saturīgas runas. Kā jau no dziļām dvēselēm. Priecīgus Jāņus, mīļumiņi!
Publicēts: 21.06.12 20:34
 citēt
f-foto:
Bildes:n Tev labi ierauts dibens - kaa nekaa vecums un gemorojs moca...

Tu jau tagad sāc muldēt tikpat nesakarīgi, cik gončars. Man nekad nav bijusi tāda profilbilde kā tev, saldais. :D:face-devil-grin:
profilbilde ta fignja, bet gemoroju nenoliedz, ja? vajag iet pie daktera, citaadi būs sūdi - tiešā nevis pārnestā nozīmē.

bet tas āmurs Tev visu laiku garām naglai, garām... apdauzītais :D :D :D
Publicēts: 21.06.12 22:49
 citēt
f-foto

Nu tava profila foto jau pasaka visu par tevi:-)Precizi esi sevi raksturojisar so fotografiju:-)
Publicēts: 21.06.12 22:51 labots
 citēt
dansiga:
baletss:

Nu tad te jau vajadzetu sakt diskutet no kadas pakapes skaitas''kupla'':-)))
Bet visa visuma piekritu, ka kupla ari var but kopta:-)
Publicēts: 22.06.12 08:41 labots
 citēt
Mūsu pāvs atkal cenšas demonstrēt savu skaisto asti (iedomāto gudrību un pārākumu)...:face-wink: :face-crying:
Publicēts: 22.06.12 09:24
 citēt
f-foto:

Izkonkurēsi vēl Gončaru, šitā runājot.

neesi kaadreiz iedomaajies dariit ko sakariigaaku par seedeeshanu visos iespeejamajos saitos komentaarus baarstot?
marku kolekcioneeshana, Tavas 3000 neizlasiitaas graamatas vai vienkaarsha trula dzershana, piemeeram.
Publicēts: 22.06.12 09:32
 citēt
J
f-foto:"seedeeshanu visos iespeejamajos saitos komentaarus baarstot"

To jau esmu pamanījis, ka tev tavi izteikumi šķiet pašpietiekami. Jaunības maksimālisms, ko lai dara.

Bet, ja konkrētāk, vai vari kaut ko iekopēt. Tu taču zini un esi redzējis, vai ne?

Lūdzu, iekopē no visiem iespējamajiem saitiem manus komentārus, vai arī uzskatīsim, ka tu esi melis.

haha, taa jau domaaju, apskatiijos tajaa sarakstaa, kur ir onlainaa esoshie biedri bildeetaaji, f-foto niks nav redzams. cik ilgs laiks pagaaja no taa briizja, kad uzrakstiiju un atbildeeji? veselas 4 minuutes!

taakaa laikam te taalaak taa iisti man nebuus ko teikt :)
Publicēts: 22.06.12 09:34
 citēt
Lūdzu, iekopē no visiem iespējamajiem saitiem manus komentārus (pietiks ar trim no trijām www vietnēm), vai arī uzskatīsim, ka tu, Mārtiņ Gončar, ne tikai esi zaudējis diskusijā, bet vienkārši izplati spamu un esi melis.

da man dariit nav ko. es braucu uz laukiem svineet Jaanjus, nu zini ir taadi sveetki cilveekiem, kuriem vieniigais draugs nav dators :face-kiss:
Publicēts: 22.06.12 09:41
 citēt
tekstus labo, lai smukaak izskatiitos un pats justos taa, ka KAUTKO esi uzrakstiijis?
Tavs psihologjiskais portrets vareetu buut krietni vien interesantaaks par teemas autora.
Publicēts: 22.06.12 09:49
 citēt
pie kuras hipoteezes pieder 3000 graamatas?
Publicēts: 22.06.12 09:53
 citēt
He, he... šo abu kašķīgo tipāžu IQ izlīdzināšanos, ņemot par pamatu zemāko, esmu ievērojis un atzīmējis jau agrāk...
Publicēts: 22.06.12 09:55 labots
 citēt
redzi, mans anoniimais biedrs, taas diskusijas par veesturi bija produktiivas, jo atsaucaas uz faktiem un kaads kautko speeja ieguut no taam paarlasot kaut atsevishkjus komentaarus. shii sviesta dziishana taada nav un probleemas sakne ir tajaa, ka nevienaa jautaajumaa ne Tu, ne es nekad nepiekaapsies.
nu luuk, par Tavaam attieciibaam ar internetu var noprast peec taas 4 minuushu atbildes, tikai nesaki, ka taa bija klaja nejaushiiba, visticamaakais Tu atjauno lapas saturu tur, kur ir Tavas teemas.

par Jaanjiem, tas bija jaasaprot apmeeram taa: savu laiku es nepavisam negribu teereet sviesta dziishanai. uz laukiem es braukshu peec dazjaam stundaam, ja tas Tevi interesee.
Publicēts: 22.06.12 09:57
 citēt
Bildes:
Haiduks:

labāk tak gejs nekā pedofīls, ne?

:D :D :D A kāds sakars acij ar geju??? Es tevi slavēju kā fotogrāfu, tu savukārt iztulko sev tīkami...
Bet par to, kas labāks- atceros, ka viena mūsu lezbiete gribēja stāties laulībā ar citu eiropas lezbieti un katoļu šefs viņu gribēja atrunāt un kaunināja... viņa šamajam atbildēja- ja Dievam mēs tādi nebūtu tikami, viņš mūs tādus neradītu :):):) (piemērs no manis, kā superneticīgā it kā naf laps, bet tas ir no dzives fakts)
Bet pēc taviem šādiem vārdiem man vienmēr acu priekšā nostājas meistars Binde :P... un neviens viņa darbus nenosoda, bet slavē!!!
Publicēts: 22.06.12 10:02
 citēt
f-foto:
Paliksim pie tā, ka tu esi samelojies un nespēj atzīt, ka esi zaudējis šajā diskusijā, tāpēc, lai to kaut kā kompensētu, drīksti pagānīties pie manis publicētajām fotogrāfijām. Tas arī ir viss, ko tu te spēj, Mr Maļevič Nr. 2?

kaa diskusijaa var zaudeet? ja sho visu, ko esi sarakstiijis, Tu raksti pilnaa paarlieciibaa, ka Tev ir taisniiba un Tu esi ''uzvareejis'', tad lai taa arii ir
Publicēts: 22.06.12 13:09
 citēt
martins_goncars:
f-foto:
Paliksim pie tā, ka tu esi samelojies un nespēj atzīt, ka esi zaudējis šajā diskusijā, tāpēc, lai to kaut kā kompensētu, drīksti pagānīties pie manis publicētajām fotogrāfijām. Tas arī ir viss, ko tu te spēj, Mr Maļevič Nr. 2?

kaa diskusijaa var zaudeet? ja sho visu, ko esi sarakstiijis, Tu raksti pilnaa paarlieciibaa, ka Tev ir taisniiba un Tu esi ''uzvareejis'', tad lai taa arii ir

Divi āži uz laipiņas tikai tad zin, ka vinnējis, kad otrs ir iegāzies grāvī:D
Cik cilvēku, tik patiesību...
??? ir cik ātri rakstām pa klaviatūru, jo domājam 100tiem reižu ātrāk, kā rakstam, un parasti te rodad īstās šaizes... domā uzrakstot vienu, cits lasot domā pavisam citu :D
Publicēts: 22.06.12 14:13
 citēt
f-foto:

Cilvēks visā nopietnībā spriedelē par GIMP nelietderību, nelietojot to, nepārvaldot datoru (droši vien gadiem nav instalēts LV valodas atbalsts), runā absolūti nevietā par Dievu (protams, ka cilvēks, kas ir tik paviršs pret savu valodu, nezinās, ka "diemžēl" ir cēlies no "Dievam žēl"), ledusskapi...

Pareizi Tu, Haiduk, to dzīvnieku vien būsi pieminējis. Manuprāt, ir.

P.S. Tavu atbildi viņš izlasīs tikai pirmdien, jo jau esot izbraucis uz laukiem Jāņus svinēt.

P.P.S. Priecīgus Jāņus, Haiduk!

pirmaa dalja ir blablabla dalja. bet otro gan es pakomenteeshu: kur es esmu teicis, ka gimp ir nelietderiigs? es gimp lietoju kaa eertu alternatiivu Corel PhotoPaint, ja neesmu pie sava datora.
LV atbalsts? man datoraa ir lv atbalsts un, jaa pat garumziimes ir :) taakaa piesieshanaas manam rakstiishanas stilam ir absoluuti nevietaa, tomeer vairaak vai mazaak saproti ko rakstu, vai ne?

kaut kādus murgus nevietā, nelaikā un pilnīgi svešam cilvēkam...

vai tikai nevelkas paraleeles?
Publicēts: 22.06.12 15:12
 citēt
f-foto:"???

Paldies, tev tāpat...
Un visai tofoLīgo tautai priecīgus Jāņus :)
Publicēts: 22.06.12 15:17 labots
 citēt
f-foto:
emzi:f-foto

Nu tava profila foto jau pasaka visu par tevi:-)Precizi esi sevi raksturojisar so fotografiju:-)

Tā kā tu vārdu "fotogrāfija" pieminēji pat divreiz, esmu spiests precizēt.

Tā nav fotogrāfija. Tas ir zīmējums. Tā NAV fotogrāfija. Tas ir ZĪMĒJUMS.

Tiesa, diez vai tieši tu sapratīsi atšķirību.
f-foto:
emzi:f-foto

Tā kā tu vārdu "fotogrāfija" pieminēji pat divreiz, esmu spiests precizēt.

Tā nav fotogrāfija. Tas ir zīmējums. Tā NAV fotogrāfija. Tas ir ZĪMĒJUMS.

Tiesa, diez vai tieši tu sapratīsi atšķirību.

Vai, piedod, ka tik ļoti tevi aizskāru nosaucot tavu izcilo profila zīmējumu, kuru gan jau ka pats esi uzzīmējie,par fotogrāfiju.
Bet pa lielam man pajāt, kas tas ir. Manis pēc vari savā profila bildē kaut savu sūdu ar visu smaku ielikt, kas tevi raksturotu VĒL LABĀK, kā šis tava profila ZĪMĒJUMS, ZĪMĒJUMS, ZĪMĒJUMS......:face-grin:
Publicēts: 22.06.12 15:26
 citēt
Haiduks:
f-foto:"???

Paldies, tev tāpat...

es kaut kā esu savādāk orientēts un par Līgām :big_smile: Lai tie puisīši paliek tev ar f-foto un vēl dažiem :D
Priecīgus Līgo un Līgu svētkus :big_smile::grimace:
Publicēts: 22.06.12 15:35
 citēt
Oliss:
Haiduks:
Paldies, tev tāpat...

es kaut kā esu savādāk orientēts un par Līgām :big_smile: Lai tie puisīši paliek tev ar f-foto un vēl dažiem :D
Priecīgus Līgo un Līgu svētkus :big_smile::grimace:

Laps fotogrāfs vienmēr maskējās :D
Publicēts: 22.06.12 15:48
 citēt
maskējas gan... piemēram, ar siksnu ap kaklu... :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: