Haiduks:
Uz "0" noplēsts, bet nekopts, kopts ir bizītēs :P
Bet Bildes ir laba, rūdīta acs, uzreiz feinu puikiņu uzskatīja Treniņš, treniņš un vēlreiz treniņs
Ja šis nebūtu izņēmis ārā to kadru pie loga, kur atšautais dibens un zilie toņi signalizēt signalizē, zēni droši vien būtu viens otru jau sen atraduši. Bet nē, ievieto kaut kādu pelēku čupiņu profilā, uzņemtu pirms 5 gadiem, un pats ir spiests apcerēt zēnu lietas forumos ...
un Tev labi ierauts dibens - kaa nekaa vecums un gemorojs moca...
f-foto:"seedeeshanu visos iespeejamajos saitos komentaarus baarstot"
To jau esmu pamanījis, ka tev tavi izteikumi šķiet pašpietiekami. Jaunības maksimālisms, ko lai dara.
Bet, ja konkrētāk, vai vari kaut ko iekopēt. Tu taču zini un esi redzējis, vai ne?
Lūdzu, iekopē no visiem iespējamajiem saitiem manus komentārus, vai arī uzskatīsim, ka tu esi melis.
haha, taa jau domaaju, apskatiijos tajaa sarakstaa, kur ir onlainaa esoshie biedri bildeetaaji, f-foto niks nav redzams. cik ilgs laiks pagaaja no taa briizja, kad uzrakstiiju un atbildeeji? veselas 4 minuutes!
taakaa laikam te taalaak taa iisti man nebuus ko teikt
Lūdzu, iekopē no visiem iespējamajiem saitiem manus komentārus (pietiks ar trim no trijām www vietnēm), vai arī uzskatīsim, ka tu, Mārtiņ Gončar, ne tikai esi zaudējis diskusijā, bet vienkārši izplati spamu un esi melis.
da man dariit nav ko. es braucu uz laukiem svineet Jaanjus, nu zini ir taadi sveetki cilveekiem, kuriem vieniigais draugs nav dators
tekstus labo, lai smukaak izskatiitos un pats justos taa, ka KAUTKO esi uzrakstiijis? Tavs psihologjiskais portrets vareetu buut krietni vien interesantaaks par teemas autora.
redzi, mans anoniimais biedrs, taas diskusijas par veesturi bija produktiivas, jo atsaucaas uz faktiem un kaads kautko speeja ieguut no taam paarlasot kaut atsevishkjus komentaarus. shii sviesta dziishana taada nav un probleemas sakne ir tajaa, ka nevienaa jautaajumaa ne Tu, ne es nekad nepiekaapsies. nu luuk, par Tavaam attieciibaam ar internetu var noprast peec taas 4 minuushu atbildes, tikai nesaki, ka taa bija klaja nejaushiiba, visticamaakais Tu atjauno lapas saturu tur, kur ir Tavas teemas.
par Jaanjiem, tas bija jaasaprot apmeeram taa: savu laiku es nepavisam negribu teereet sviesta dziishanai. uz laukiem es braukshu peec dazjaam stundaam, ja tas Tevi interesee.
Haiduks:
Uz "0" noplēsts, bet nekopts, kopts ir bizītēs :P
Bet Bildes ir laba, rūdīta acs, uzreiz feinu puikiņu uzskatīja Treniņš, treniņš un vēlreiz treniņs
labāk tak gejs nekā pedofīls, ne?
A kāds sakars acij ar geju??? Es tevi slavēju kā fotogrāfu, tu savukārt iztulko sev tīkami... Bet par to, kas labāks- atceros, ka viena mūsu lezbiete gribēja stāties laulībā ar citu eiropas lezbieti un katoļu šefs viņu gribēja atrunāt un kaunināja... viņa šamajam atbildēja- ja Dievam mēs tādi nebūtu tikami, viņš mūs tādus neradītu (piemērs no manis, kā superneticīgā it kā naf laps, bet tas ir no dzives fakts) Bet pēc taviem šādiem vārdiem man vienmēr acu priekšā nostājas meistars Binde :P... un neviens viņa darbus nenosoda, bet slavē!!!
f-foto: Paliksim pie tā, ka tu esi samelojies un nespēj atzīt, ka esi zaudējis šajā diskusijā, tāpēc, lai to kaut kā kompensētu, drīksti pagānīties pie manis publicētajām fotogrāfijām. Tas arī ir viss, ko tu te spēj, Mr Maļevič Nr. 2?
kaa diskusijaa var zaudeet? ja sho visu, ko esi sarakstiijis, Tu raksti pilnaa paarlieciibaa, ka Tev ir taisniiba un Tu esi ''uzvareejis'', tad lai taa arii ir
f-foto: Paliksim pie tā, ka tu esi samelojies un nespēj atzīt, ka esi zaudējis šajā diskusijā, tāpēc, lai to kaut kā kompensētu, drīksti pagānīties pie manis publicētajām fotogrāfijām. Tas arī ir viss, ko tu te spēj, Mr Maļevič Nr. 2?
kaa diskusijaa var zaudeet? ja sho visu, ko esi sarakstiijis, Tu raksti pilnaa paarlieciibaa, ka Tev ir taisniiba un Tu esi ''uzvareejis'', tad lai taa arii ir
Divi āži uz laipiņas tikai tad zin, ka vinnējis, kad otrs ir iegāzies grāvī Cik cilvēku, tik patiesību... ??? ir cik ātri rakstām pa klaviatūru, jo domājam 100tiem reižu ātrāk, kā rakstam, un parasti te rodad īstās šaizes... domā uzrakstot vienu, cits lasot domā pavisam citu
Cilvēks visā nopietnībā spriedelē par GIMP nelietderību, nelietojot to, nepārvaldot datoru (droši vien gadiem nav instalēts LV valodas atbalsts), runā absolūti nevietā par Dievu (protams, ka cilvēks, kas ir tik paviršs pret savu valodu, nezinās, ka "diemžēl" ir cēlies no "Dievam žēl"), ledusskapi...
Pareizi Tu, Haiduk, to dzīvnieku vien būsi pieminējis. Manuprāt, ir.
P.S. Tavu atbildi viņš izlasīs tikai pirmdien, jo jau esot izbraucis uz laukiem Jāņus svinēt.
P.P.S. Priecīgus Jāņus, Haiduk!
pirmaa dalja ir blablabla dalja. bet otro gan es pakomenteeshu: kur es esmu teicis, ka gimp ir nelietderiigs? es gimp lietoju kaa eertu alternatiivu Corel PhotoPaint, ja neesmu pie sava datora. LV atbalsts? man datoraa ir lv atbalsts un, jaa pat garumziimes ir taakaa piesieshanaas manam rakstiishanas stilam ir absoluuti nevietaa, tomeer vairaak vai mazaak saproti ko rakstu, vai ne?
kaut kādus murgus nevietā, nelaikā un pilnīgi svešam cilvēkam...
Nu tava profila foto jau pasaka visu par teviPrecizi esi sevi raksturojisar so fotografiju
Tā kā tu vārdu "fotogrāfija" pieminēji pat divreiz, esmu spiests precizēt.
Tā nav fotogrāfija. Tas ir zīmējums. Tā NAV fotogrāfija. Tas ir ZĪMĒJUMS.
Tiesa, diez vai tieši tu sapratīsi atšķirību.
f-foto:
emzi:f-foto
Nu tava profila foto jau pasaka visu par teviPrecizi esi sevi raksturojisar so fotografiju
Tā kā tu vārdu "fotogrāfija" pieminēji pat divreiz, esmu spiests precizēt.
Tā nav fotogrāfija. Tas ir zīmējums. Tā NAV fotogrāfija. Tas ir ZĪMĒJUMS.
Tiesa, diez vai tieši tu sapratīsi atšķirību.
Vai, piedod, ka tik ļoti tevi aizskāru nosaucot tavu izcilo profila zīmējumu, kuru gan jau ka pats esi uzzīmējie,par fotogrāfiju. Bet pa lielam man pajāt, kas tas ir. Manis pēc vari savā profila bildē kaut savu sūdu ar visu smaku ielikt, kas tevi raksturotu VĒL LABĀK, kā šis tava profila ZĪMĒJUMS, ZĪMĒJUMS, ZĪMĒJUMS......