Eltons:
Nedaudz tālāk tai pusē taču ir Pedvāle- tur gan būtu viela reportam.
...no Chukmasoff sapratu,ka nebuushot...
...Buus ,bus Pedvaalee liigoshana un liela-vakar nebiju pareizi sapratusi Chukmasofu-shoriit astonjos jamo pamodinaaju ar jautaajumu-vai tieshaam tur nekaa nebuss....(Domaaju ka jau ir 10,a izraadiijas,ka ielidojot LV biju paarlikusi pareizo laiku....]I pliko skreejiens ar buusssss......
..Lunis.ne jau marshrutaa probleemaa..Liigo vakaraa laacis taads bik pabailiigs - negribas vienam klainjot rinkjii..
Oh lāci , DROSMĪGS , tai laikā visādi SPOKI klīdīs pa ceļiem labāk vispār sēdēt MALĀ
Tak garlaiciigi vienai braukt.....A iz-drosmoties paspeeshu,kad buus jaabrauc vienai atpakalj uz UK-laikam ja jaapeld liidz Vaacijai ar kugji,lai mazaak jaabrauc....
Voou INTRIGA tiešam , ja vēl kārtīgs LAUKU MEITS es jūtos iekārdināts
.....Mjjaaa,Lunissss...Aizvakar pie juuras Liepaajaa bij nu ljoooooti skaista kaila meitene saulrietaaa-vakara saulainajaaas gaismaas....
ĻOTI skaistas man ir regulāri man vaig LAUK MEITS ar visu kārtīg izmēr bet ne "Resnas" Nevaig man "Modeļis krūmos" no ta man žāvas nāka , jo tas man ir ikdieniošķi un par $$$$ , VAIG "Slaucēja siena vācēja vakarā peldē " un tā kā ES gribu MĀNĀ sādžā gāž lietus vēl no vakara ,
meduslacis:
.....Mjjaaa,Lunissss...Aizvakar pie juuras Liepaajaa bij nu ljoooooti skaista kaila meitene saulrietaaa-vakara saulainajaaas gaismaas....
ĻOTI skaistas man ir regulāri man vaig LAUK MEITS ar visu kārtīg izmēr bet ne "Resnas" Nevaig man "Modeļis krūmos" no ta man žāvas nāka , jo tas man ir ikdieniošķi un par $$$$ , VAIG "Slaucēja siena vācēja vakarā peldē " un tā kā ES gribu MĀNĀ sādžā gāž lietus vēl no vakara ,
Rolands66:"Slaucēja siena vācēja vakarā peldē "-titāniks ar govi fonā un protams migla.......
PAREIZI saprati , man vajag "Soc reālisma" bildi tieši ar TĀDIEM modeļiem kā Soc reālisma klasiķim Александр Дейнека
CITĀDAS manai iecerei neinteresē , tādas met pakaļ jebkura modeļu agēnturās un "Skuķu sesijās" man viņas nevaig. vajag TĀDUS MODEĻUS kā šais bildēs.
Reiz bērnībā braucām ar fatri pa Abavu ar PSN 6 plostu fāters spiningoja velcēja es pa biškim airējos lai krūmos nebrauc uz sēkļiem neskrien , braucām arī pa nekti tik pilnīg`atumsā uz pāris stundām vilkām plostu krastā , tad nu reiz peldam mēs un pie vienas fermas govju bars piedzīts padzerteis un star viņam kādas 5-6 ŠITĀDAS slaucējas peldas , ģela bij pirms jānīem dažas turpat vēl kalmes bij saplūkušas koroče SKATS SUPER govis migla KARTĪGI lauku sievški dažām rokā jāņu zāles un UPE apsalūti sireāls iepēids vēl pēc 35 gadie redzu KĀ ŠODIEN
Rolands66:"Slaucēja siena vācēja vakarā peldē "-titāniks ar govi fonā un protams migla.......
PAREIZI saprati , man vajag "Soc reālisma" bildi tieši ar TĀDIEM modeļiem kā Soc reālisma klasiķim Александр Дейнека CITĀDAS manai iecerei neinteresē , tādas met pakaļ jebkura modeļu agēnturās un "Skuķu sesijās" man viņas nevaig. vajag TĀDUS MODEĻUS kā šais bildēs.
PAREIZI saprati , man vajag "Soc reālisma" bildi tieši ar TĀDIEM modeļiem kā Soc reālisma klasiķim Александр Дейнека CITĀDAS manai iecerei neinteresē , tādas met pakaļ jebkura modeļu agēnturās un "Skuķu sesijās" man viņas nevaig. vajag TĀDUS MODEĻUS kā šais bildēs.
Tad Tev jādraudzējas ar Georgu.
Georgs ir man VECS ČOMS un kolēģis pazīstu vīnu tulīt 30 gadus 99% viņa modeļu ir STANDARTA dabonami jebkurā moedļu agēntūrā tik ar STARPĪBU ka patīk vāverīti parādīt par $$$ , man to nevaig man vaig TĀ un TĀDAS kā bildēs. KUR tu redzi šeit altirbis.livejournal.com... kautko GEORGAM līdzīgu ?
Tad Tev jādraudzējas ar Georgu. Vai Latvijas olimpisko sporta komiteju,bildēs tie sievišķi izskatās tiešām ,ka var no degošas mājas iznest un auļojošu ziloni apturēt + snuķi atraut
Rolands66:Tad Tev jādraudzējas ar Georgu. Vai Latvijas olimpisko sporta komiteju,bildēs tie sievišķi izskatās tiešām ,ka var no degošas mājas iznest un auļojošu ziloni apturēt + snuķi atraut
TĀDAS man ar vaig KRATĪGAS LAUKU DARBU darītājas !
Rolands66:Tad Tev jādraudzējas ar Georgu. Vai Latvijas olimpisko sporta komiteju,bildēs tie sievišķi izskatās tiešām ,ka var no degošas mājas iznest un auļojošu ziloni apturēt + snuķi atraut
TĀDAS man ar vaig KRATĪGAS LAUKU DARBU darītājas !
Tās jau nelietīgie breša zemnieki izķēra un iedzina kapā SEN TAGAD breša un citiem fotogrāfiem tikai kārnās palikušas
1) 140-100-140 2) atspiešanās no balstā guļus-30reizes 3)pietupieni uz vienas kājas -15reizes 4)vēdera preses vingrinājums,piecelties sēdus-100reizes Spēja pārmest pilnu slauceni pār 1,5 stāvu ēkai tiek uzskatīta par priekšrocību
sansete:manā sādžā viena modele tāda varētu būt- bet diez vai būs ar mieru pozēt kaila!
viena varētu būt no šīs reportāžas- Nr. 4- gan pēc sejas gan formām līdzīga! [url=http://www.fotoblog.lv/rep/19162/?cid=490485
]http://www.fotoblog.lv/rep/19162/?cid=490485[/url] Būtu līdzīga, ja kādus gadus fermā ar kultūrismu padarbotos... (nu tur siena ķīpas, mēslu dakšas un citi kultūrisma treniņu rīki....)
sansete:manā sādžā viena modele tāda varētu būt- bet diez vai būs ar mieru pozēt kaila!
viena varētu būt no šīs reportāžas- Nr. 4- gan pēc sejas gan formām līdzīga!www.fotoblog.lv...
TĀ viņam ir VISĀM , iedzīti ZVĒRĪGI kompleksi no KONKRĒTIEM sabiedrības stereotipiem un idiotiem . Kā taga atceros kā REĀLS KRIETNS bij vienu tādu ATŠUVIS sakot "Kur es TĀDU kā tevi likšu " . Pēc tam mēs visi viņu pāris gadus bildējām VIRSLAIK viens no pieprasītākajiem modeļiem BIJA. Kamēr so kaut kādi radinieki nenograuza. SMOEKLĪGI bet Komercijai mēs no Somijas , Ukrainas , Vācijas IEVEDAM modeļus KĀRTĪGUS lauku sieviškus jo Latvijā ir DEBILA PUBLIKA kas STĀSTA VIENU bet skatās uz CITU Stāsta par "Supermodelēm" bet paši pērk Pienu Maizi ko REKLAMĒ kārtīgs LAUKU SIEVIŠĶIS
OT tādas man ir cik uziet un ikdienā , man nepieciešamas ŠITĀDAS
Un tieši kā MODEĻUS nevis "Gļamurs krūmos" bet regulāri pastrādāt .
Sorrī, baidos, ka mākslinieks-"reālists" izmantojis DIVUS modeļus - veci-kultūristu, un kādu visnotaļ trenētu dāmu...
MALDIES , tās ir APSALŪTI REĀLS cilvēks un tādu ir GANA un esmu bildējis GANA tik viņiem reāli KOMPEXSI no debilas sabiedrības "Aizspriedumiem" ka PARIEZI jābūt "Slotaskātiem ar milzu bumbām" tāpēc PUBLIKI viņi sevi NĒ bet tā NEPUBLISKI gadās šad tad un SUPERĪGS . Bet man kā reiz vaig PUBLIKĀM bildēm darbiem.
ar Gailes kundzes laipnu atļauju stāvu uz komadtiltiņa- superīga brīvības sajūta! ... +patīkamas atmiņas no Kaltenes pasākuma- būs Jāņu dienā vēlreiz garām jānobrauc!
Taa---fanstastisks shovs bij Pedvaalee-Laacis ljoooooti apmierinaats....Ja citu gadu sanaaks buut Latvijaa Jaanju laikaa,tad viennooziimiigi braukshu uz Pedvaali...............
meduslacis:Taa---fanstastisks shovs bij Pedvaalee-Laacis ljoooooti apmierinaats....Ja citu gadu sanaaks buut Latvijaa Jaanju laikaa,tad viennooziimiigi braukshu uz Pedvaali...............
da liidz pliko skreejienam nemaz nepalika, jo to nedriiksteeja fotografeet .... bet safotografeeja 4 pusplikas beibez uzvedumaa - fotoaapraataa skatoties, izksatitijas diktam labss Maajas gultinjaa jau bija ap plkst .2viem
meduslacis:Taa---fanstastisks shovs bij Pedvaalee-Laacis ljoooooti apmierinaats....Ja citu gadu sanaaks buut Latvijaa Jaanju laikaa,tad viennooziimiigi braukshu uz Pedvaali...............
Tev šito pasakāmu vajadzēja sākt ar Stounhendžu , tur ik gadu 21.jūnijā pie Stounhendžas monumenta pulcējas druīdi, hipiji, "Jaunā laikmeta" ezotērikas sekotāji kad saule parādās virs Stounhendžas "Papēža akmens" , sāk skanēt bungu rīboņa, daži cilvēki dzied, citi meditē. VARENS PASAKUMS , un tad laizt uz Latviju uz Pedvāli
Tev šito pasakāmu vajadzēja sākt ar Stounhendžu , tur ik gadu 21.jūnijā pie Stounhendžas monumenta pulcējas druīdi, hipiji, "Jaunā laikmeta" ezotērikas sekotāji kad saule parādās virs Stounhendžas "Papēža akmens" , sāk skanēt bungu rīboņa, daži cilvēki dzied, citi meditē. VARENS PASAKUMS , un tad laizt uz Latviju uz Pedvāli
..Ot ,velss,kur Tu biji aatraak..?..gan citu gadu..