Eltons:
Nedaudz tālāk tai pusē taču ir Pedvāle- tur gan būtu viela reportam.
...no Chukmasoff sapratu,ka nebuushot...
Ā... pagājušajā gadā gan šim bija labas bildes. Savukārt, ja nu riktīgi tautiskā garā šos pagānu svētkus gribas izbaudīt un sabildēt, tad nekas nav labāks par Jāņkalnu Drustos: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Ā... pagājušajā gadā gan šim bija labas bildes. Savukārt, ja nu riktīgi tautiskā garā šos pagānu svētkus gribas izbaudīt un sabildēt, tad nekas nav labāks par Jāņkalnu Drustos: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... [url=http://www.fotoblog.lv/rep/14165/?cid=624356
Pedvāle tak aiz Cinevillas, sapildē Cinevillā un mauc uz Pedvāli, starp citu Tur arī iesāka pliko skrējienu Jāņu naktī, tikai tam bija kaut kāds pamatojums atšķirībā no vienkārši plikam pabizot pa Kuldīgas tiltu pie izslēgtām gaismām.
Laumonis:Pedvāle tak aiz Cinevillas, sapildē Cinevillā un mauc uz Pedvāli, starp citu Tur arī iesāka pliko skrējienu Jāņu naktī, tikai tam bija kaut kāds pamatojums atšķirībā no vienkārši plikam pabizot pa Kuldīgas tiltu pie izslēgtām gaismām.
..Da kam man pliko skreejiens ar izslegtaam gaismaam..!!!!>>Normaali plikie nevareetu skriet pie iesleegtaam gaismaam>>ne>>
Laumonis:Pedvāle tak aiz Cinevillas, sapildē Cinevillā un mauc uz Pedvāli, starp citu Tur arī iesāka pliko skrējienu Jāņu naktī, tikai tam bija kaut kāds pamatojums atšķirībā no vienkārši plikam pabizot pa Kuldīgas tiltu pie izslēgtām gaismām.
..Da kam man pliko skreejiens ar izslegtaam gaismaam..!!!!>>Normaali plikie nevareetu skriet pie iesleegtaam gaismaam>>ne>>
nu tu vari plika skriet kaut pa dienu šurpu turpu pa tiltu
Anita_:es gan lasīju kaut kur, ka būs http://www.pedvale.lv/jaunumi/771/
Patīk rakstītais par sakarsēto akmeņu apliešanu ar aukstu ūdeni! Pēc WW2 tā lauku amatnieki plēsa lielos laukakmeņus. Dabūja glītu, taisnu plīsuma plakni (atšķirībā no trotila, tas drupina). Tā būvētas visas pirmskara mājas, kur izmantots akmens. Ceru, ka Pedvālē līdz tik augstai temperatūrai nekarsēs. Procesu raksturo blīlšķis skaldīšanas brīdī, kā rokas granātai sprāgstot, un sīko šķembeļu feijerverks, seja jāsargā.