NilsS, tas ir viens no pareizākajiem veidiem kā sākt kaut ko darīt kādā jomā. Lai kaut ko sasniegtu ir daudz jāstrādā. Pa lielam ir vienalga - širpotrebs vai nē. Svarīgākais ir laiks un kvalitāte. Daudziem radošo profesiju pārstāvjiem Latvijā būtu ļoti vēlams izlasīt, piemēram, Stīvena Kinga grāmatu On Writing. Vērtīgs ieskats par to kā Stīvens Kings kļuva par tādu rakstnieku kādu mēs viņu pazīstam.
MaVi:es trekno gadu sākumā 11. klases vasaras brīvlaikā ar lāpstu pa 160ls mēnesī močīju, par šitādu iespēju ar to pašu lāpstu izkautos, lai tiktu postenī
Haiduks:
Viedi vārdi 200 ls/mēnesi daudzi knapi saņem, bet rukā kā zvēri. Šitādā darbiņa 2 mēneši... šo to vēl palasi, paštuko, un skat, jauns Binde var rasties
Bindes gan tā nerodās, dzirdēju stāstu, ka viņš vienu laiku provēja strādāt kinostudijā par fotogrāfu. Bet no turienes palūdza aiziet, jo bildes neatbilda širpotreba prasībām. Labākajā gadījumā tā var iemācīties fočēt elementāras lietas. Nezinot daudzas, it kā viekāršas fiškas, rezultāts izpaliek.
NilsS, priekš tevis atkārtošos- šo to vēl palasi, paštuko, un skat, jauns Binde var rasties... es te biju domājis puisi ar smadzenēm, ne tevi
ak34:NilsS, tas ir viens no pareizākajiem veidiem kā sākt kaut ko darīt kādā jomā. Lai kaut ko sasniegtu ir daudz jāstrādā. Pa lielam ir vienalga - širpotrebs vai nē. Svarīgākais ir laiks un kvalitāte. Daudziem radošo profesiju pārstāvjiem Latvijā būtu ļoti vēlams izlasīt, piemēram, Stīvena Kinga grāmatu On Writing. Vērtīgs ieskats par to kā Stīvens Kings kļuva par tādu rakstnieku kādu mēs viņu pazīstam.
es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk....... un SK ir aizraujošs, ja izlasa 1-2 viņa darbus, bet lielās devās klaji šablonisks un izklausās pēc uzlabota mūsdienu Volesa... No kurienes Tev ir tā pārliecība - pareizi tā, nepareizi šitā ?
dansiga:NilsS ir bez smadzeneem?!!??! Savaadi ..... līdz šim likās pat ar ļoti labām smadzenēm ... NilsS!!!! Kam pārdevi smadzenes!?!!?
vecpaps vienkārši gribēja norādīt man manu vietu. Kā vienmēr - to paveica eleganti Nu, vismaz pašam gan jau tā šķiet
NilsS, tu pats tālāk atbildi- esi kļuvis par robotveidīgo cite NilsS- es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk....... tas jaf ir fotokonveijers
NilsS:
vecpaps vienkārši gribēja norādīt man manu vietu. Kā vienmēr - to paveica eleganti Nu, vismaz pašam gan jau tā šķiet
a kuru bļodiņu tu viņam izēdi!?!?!??!
Dansiga, nemuldi tik daudz, ej uz izlabo ceļu krustojumu- apvadceļs ar Rīga Ērgļi šoseju, nevis te blodiņas skaiti. Visi kas tur tup tupikā tavu šķiru no panckām laukā lamā.
Dansiga, nemuldi tik daudz, ej uz izlabo ceļu krustojumu- apvadceļs ar Rīga Ērgļi šoseju, nevis te blodiņas skaiti. Visi kas tur tup tupikā tavu šķiru no panckām laukā lamā.
Kāds man sakars ar to krustojumu? otrkārt, izsakies sakarīgāk, kas tas par krustojumu, treškārt - Man uzskatiitt tavas profesijas sastrādātās figņas!?!?!?
NilsS, tu pats tālāk atbildi- esi kļuvis par robotveidīgo cite NilsS- es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk....... tas jaf ir fotokonveijers
es - citējot nesen lasīto klasiķi ( skat 1. lapu ) esmu nākamais Binde Nelaime tik tā, ka izņemot komerciju un ģimenes pasākumus neko negribās fočēt..... Bet vecais buks atkal ir atgriezies ierindā un spriežot pēc skaļās balss un jēlās demagoģijas - brigadieris ir pie labas veselības. Ar ko arī apsveicu
Haiduks:
es - citējot nesen lasīto klasiķi ( skat 1. lapu ) esmu nākamais Binde Nelaime tik tā, ka izņemot komerciju un ģimenes pasākumus neko negribās fočēt..... Bet vecais buks atkal ir atgriezies ierindā un spriežot pēc skaļās balss un jēlās demagoģijas - brigadieris ir pie labas veselības. Ar ko arī apsveicu
Piedod, redzu esi no ZD kastas... brigadieris nu nekad neesmu bijis, bet ja gribēji iekost, tad nepriecājies- man iet labi . Demagoģiju tu te dzenā ar savu pārlieku lielo iedomību. Tikai atceries, kurpnieks un fotogrāfs ir viena līmeņa izpildītāju šlaka, tikai pirmie tā neplātās
Piedod, redzu esi no ZD kastas... brigadieris nu nekad neesmu bijis, bet ja gribēji iekost, tad nepriecājies- man iet labi . Demagoģiju tu te dzenā ar savu pārlieku lielo iedomību. Tikai atceries, kurpnieks un fotogrāfs ir viena līmeņa izpildītāju šlaka, tikai pirmie tā neplātās
Haiduks: