forum.gif
Paldies par uzmanību.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Paldies par uzmanību.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.12 13:58
 citēt
NilsS, tas ir viens no pareizākajiem veidiem kā sākt kaut ko darīt kādā jomā. Lai kaut ko sasniegtu ir daudz jāstrādā. Pa lielam ir vienalga - širpotrebs vai nē. Svarīgākais ir laiks un kvalitāte. Daudziem radošo profesiju pārstāvjiem Latvijā būtu ļoti vēlams izlasīt, piemēram, Stīvena Kinga grāmatu On Writing. Vērtīgs ieskats par to kā Stīvens Kings kļuva par tādu rakstnieku kādu mēs viņu pazīstam.
Publicēts: 26.06.12 14:53
 citēt
NilsS:man jau šķiet, ka tiem retajiem fotogrāfiem, kuri tiešām taisa mākslu, tas konveijers ir neizturams + notrulinošs
bet kašķēties varētu par to, kurš konveijers lielākā mērā - širpotreba fotografēšanas konveijers vai konveijers makarōnu fabrikā. :face-sad:
Publicēts: 26.06.12 15:10
 citēt
andre:Es teiktu loti aizdomiigs piedavajums. Publiski neviens nekad nepiedavaa iesaceeja sapnu darbu

aha, nevajag priekšzināšanas utt. parasti jau tādā darbā iebīda kādu savējo. :face-glasses:
Publicēts: 26.06.12 16:23
 citēt
Tas par ko liela daļa runā ir šis photo.tutsplus.com... ,bet darbs ir iespēja nopelnīt iztiku dzīvošanai.
Publicēts: 26.06.12 16:49
 citēt
MaVi:es trekno gadu sākumā 11. klases vasaras brīvlaikā ar lāpstu pa 160ls mēnesī močīju, par šitādu iespēju ar to pašu lāpstu izkautos, lai tiktu postenī

+++
Publicēts: 26.06.12 17:58
 citēt
ArmandsK_:
smartins:Armand, tu pats būsi darba devējs, vai tev tikai palūdza te reklāmu ielikt? :what:
otrais variants ;)
Ja nav noslēpums - kas piedāvā konkrēto amatu un kādā adresē atrodas darba vieta?
Jautāju kā potenciāls kandidāts :)
Publicēts: 26.06.12 19:24
 citēt
NilsS:
Haiduks:
Viedi vārdi :)
200 ls/mēnesi daudzi knapi saņem, bet rukā kā zvēri. Šitādā darbiņa 2 mēneši... šo to vēl palasi, paštuko, un skat, jauns Binde var rasties :):):)

Bindes gan tā nerodās, dzirdēju stāstu, ka viņš vienu laiku provēja strādāt kinostudijā par fotogrāfu. Bet no turienes palūdza aiziet, jo bildes neatbilda širpotreba prasībām.
Labākajā gadījumā tā var iemācīties fočēt elementāras lietas.
Nezinot daudzas, it kā viekāršas fiškas, rezultāts izpaliek.

NilsS, priekš tevis atkārtošos- šo to vēl palasi, paštuko, un skat, jauns Binde var rasties... es te biju domājis puisi ar smadzenēm, ne tevi :D
Publicēts: 26.06.12 23:01
 citēt
NilsS ir bez smadzeneem?!!??! Savaadi ..... līdz šim likās pat ar ļoti labām smadzenēm ... NilsS!!!! Kam pārdevi smadzenes!?!!?
Publicēts: 26.06.12 23:16 labots
 citēt
dansiga:NilsS ir bez smadzeneem?!!??! Savaadi ..... līdz šim likās pat ar ļoti labām smadzenēm ... NilsS!!!! Kam pārdevi smadzenes!?!!?

vecpaps vienkārši gribēja norādīt man manu vietu. Kā vienmēr - to paveica eleganti :face-smile:
Nu, vismaz pašam gan jau tā šķiet :)
Publicēts: 26.06.12 23:20 labots
 citēt
ak34:NilsS, tas ir viens no pareizākajiem veidiem kā sākt kaut ko darīt kādā jomā. Lai kaut ko sasniegtu ir daudz jāstrādā. Pa lielam ir vienalga - širpotrebs vai nē. Svarīgākais ir laiks un kvalitāte. Daudziem radošo profesiju pārstāvjiem Latvijā būtu ļoti vēlams izlasīt, piemēram, Stīvena Kinga grāmatu On Writing. Vērtīgs ieskats par to kā Stīvens Kings kļuva par tādu rakstnieku kādu mēs viņu pazīstam.

es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk.......
un SK ir aizraujošs, ja izlasa 1-2 viņa darbus, bet lielās devās klaji šablonisks un izklausās pēc uzlabota mūsdienu Volesa...
No kurienes Tev ir tā pārliecība - pareizi tā, nepareizi šitā ?
Publicēts: 26.06.12 23:24
 citēt
NilsS:
dansiga:NilsS ir bez smadzeneem?!!??! Savaadi ..... līdz šim likās pat ar ļoti labām smadzenēm ... NilsS!!!! Kam pārdevi smadzenes!?!!?

vecpaps vienkārši gribēja norādīt man manu vietu. Kā vienmēr - to paveica eleganti :face-smile:

a kuru bļodiņu tu viņam izēdi!?!?!??!
Publicēts: 26.06.12 23:40
 citēt
NilsS:

NilsS, tu pats tālāk atbildi- esi kļuvis par robotveidīgo
cite NilsS- es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk.......
tas jaf ir fotokonveijers
Publicēts: 26.06.12 23:42
 citēt
dansiga:
NilsS:

Dansiga, nemuldi tik daudz, ej uz izlabo ceļu krustojumu- apvadceļs ar Rīga Ērgļi šoseju, nevis te blodiņas skaiti. Visi kas tur tup tupikā tavu šķiru no panckām laukā lamā.
Publicēts: 27.06.12 00:10
 citēt
Haiduks:
dansiga:

Dansiga, nemuldi tik daudz, ej uz izlabo ceļu krustojumu- apvadceļs ar Rīga Ērgļi šoseju, nevis te blodiņas skaiti. Visi kas tur tup tupikā tavu šķiru no panckām laukā lamā.

Kāds man sakars ar to krustojumu? otrkārt, izsakies sakarīgāk, kas tas par krustojumu, treškārt - Man uzskatiitt tavas profesijas sastrādātās figņas!?!?!?
Publicēts: 27.06.12 07:46
 citēt
nu b... tuuljiit divi celtnieki veel sakashkjeesies...
Publicēts: 27.06.12 08:07 labots
 citēt
Haiduks:
NilsS:

cite NilsS- es katru dienu spiežu pogu, man par to maksā, bet brīvajā laikā bildēt gribas aizvien retāk.......

es - citējot nesen lasīto klasiķi ( skat 1. lapu ) esmu nākamais Binde :face-wink:
Nelaime tik tā, ka izņemot komerciju un ģimenes pasākumus neko negribās fočēt.....
Bet vecais buks atkal ir atgriezies ierindā un spriežot pēc skaļās balss un jēlās demagoģijas - brigadieris ir pie labas veselības.
Ar ko arī apsveicu :)
Publicēts: 27.06.12 08:19
 citēt
Ā-ā-ā!!! :anger: Dansiga ir ceļubūvētāja?
Kādēļ apstājusies ceļa Preiļi - Rudzāti ašpaltēšana???!!!
Publicēts: 27.06.12 16:07
 citēt
NilsS:
Haiduks:

es - citējot nesen lasīto klasiķi ( skat 1. lapu ) esmu nākamais Binde :face-wink:
Nelaime tik tā, ka izņemot komerciju un ģimenes pasākumus neko negribās fočēt.....
Bet vecais buks atkal ir atgriezies ierindā un spriežot pēc skaļās balss un jēlās demagoģijas - brigadieris ir pie labas veselības.

Piedod, redzu esi no ZD kastas... brigadieris nu nekad neesmu bijis, bet ja gribēji iekost, tad nepriecājies- man iet labi :):):).
Demagoģiju tu te dzenā ar savu pārlieku lielo iedomību. Tikai atceries, kurpnieks un fotogrāfs ir viena līmeņa izpildītāju šlaka, tikai pirmie tā neplātās
Publicēts: 27.06.12 17:16
 citēt
Haiduks:
NilsS:

Piedod, redzu esi no ZD kastas... brigadieris nu nekad neesmu bijis, bet ja gribēji iekost, tad nepriecājies- man iet labi :):):).
Demagoģiju tu te dzenā ar savu pārlieku lielo iedomību. Tikai atceries, kurpnieks un fotogrāfs ir viena līmeņa izpildītāju šlaka, tikai pirmie tā neplātās

Tu topi garlaicīgs :face-sad:
Publicēts: 27.06.12 23:46
 citēt
NilsS:
Haiduks:

Toties tu smieklīgs
Publicēts: 28.06.12 11:15 labots
 citēt
Haiduks:
NilsS:

Toties tu smieklīgs

izklausās labi :)
jauku dienu un daudz saules arī tev, vectēv......
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):