forum.gif
VAJADZĪGS FOTOGRĀFS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / VAJADZĪGS FOTOGRĀFS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.06.12 12:50
 citēt
Vajadzīgs fotogrāfs 28. jūlijam. Vēlos pēc laulību reģistrācijas pafotogrāfēties kinopilsētiņā-Cinevillā (Tukuma novads.) Darbs apmēram 1-2 stundas.
Publicēts: 28.06.12 12:56
 citēt
50 Ls + 3 užavas tumšie ali + 12 speķa pīrādziņi + 1 kg mellenes + 16.5 l E95 benzīna :big_smile:
Publicēts: 28.06.12 13:22
 citēt
Oliss:50 Ls + 3 užavas tumšie ali + 12 speķa pīrādziņi + 1 kg mellenes + 16.5 l E95 benzīna :big_smile:
un MPS garantēts :D
Publicēts: 28.06.12 13:40
 citēt
a mellenes lai vieglaak piiraagi naak aaraa???
Publicēts: 28.06.12 13:41
 citēt
ArmandsK_:
Oliss:50 Ls + 3 užavas tumšie ali + 12 speķa pīrādziņi + 1 kg mellenes + 16.5 l E95 benzīna :big_smile:
un MPS garantēts :D

Nai, viņš jau sen sevi par gaismotāju pozicionējis...
Būtu labi zināt cik kilogramus magnija un perhlorāta maisījumu par šito maksu izmanto...:face-devil-grin:
Publicēts: 28.06.12 13:50
 citēt

Bildes pēc pusotra gada, kad tiks izbildēta filmiņa :D
Publicēts: 28.06.12 14:15 labots
 citēt
Labprāt pabildētu kādus autentiskus ekšenus (tā pietrūkst krievu armijas aksesuāru...) un ja vēl Oliss padūmotu... bet izskatās, ka jūlija beigas būs aizņemtas...
Ā, Tērvetes pasākums tikai 14-jā... hmm...

Monki, paskaties manu stilu, ja derēs, atraksti man tuvāk, kādus sižetus esiet iecerējuši, padomāšu.
Publicēts: 28.06.12 15:01
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_:n MPS garantēts :D

Būtu labi zināt cik kilogramus magnija un perhlorāta maisījumu par šito maksu izmanto...:face-devil-grin:

tev ir nepareiza info magniju jau 100 gadus kā neizmanto ;) izmanto alumīniju :grimace:
Publicēts: 28.06.12 15:09
 citēt
Elmarss:

Publicēts: 28.06.12 17:16
 citēt
Eltons:Labprāt pabildētu kādus autentiskus ekšenus (tā pietrūkst krievu armijas aksesuāru...) un ja vēl Oliss padūmotu... bet izskatās, ka jūlija beigas būs aizņemtas...
Ā, Tērvetes pasākums tikai 14-jā... hmm...

Monki, paskaties manu stilu, ja derēs, atraksti man tuvāk, kādus sižetus esiet iecerējuši, padomāšu.

..Kas Teervetee 14.juulijaa...:big_smile:
Publicēts: 28.06.12 17:28 labots
 citēt
monki:Vajadzīgs fotogrāfs 28. jūlijam. Vēlos pēc laulību reģistrācijas pafotogrāfēties kinopilsētiņā-Cinevillā (Tukuma novads.) Darbs apmēram 1-2 stundas.

Tur uz vietas SAVS fotogrāfs ar STUDIJU ! Vismaz vēl pagājušo vasaru bija. Tieši pretī butaforiskai baznīcai un vietai kur tramvaja sliedes krusto ceļu salons :face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.06.12 18:13
 citēt
Lunis:
monki:Vajadzīgs fotogrāfs 28. jūlijam. Vēlos pēc laulību reģistrācijas pafotogrāfēties kinopilsētiņā-Cinevillā (Tukuma novads.) Darbs apmēram 1-2 stundas.

Tur uz vietas SAVS fotogrāfs ar STUDIJU ! Vismaz vēl pagājušo vasaru bija. Tieši pretī butaforiskai baznīcai un vietai kur tramvaja sliedes krusto ceļu salons :face-wink::face-grin:

Par pagājušo gadu nezinu,bet iepriekšejos gadus trīs vai četrus bija gan,tikai tur nebija studija,bildēja dabā uz dekorāciju fona un bildes drukāja uz vietas,tajā skaitā arī kāziniekus bildēja.Bet tie bildētāji pagājšvasar jau vairs tur nebija un šogad arī nav,varbūt kādi citi tagad,bet cinevillas webā nekādas informācijas nav,sengadus atpakaļ bija.
Publicēts: 28.06.12 18:22
 citēt
Meduslāci:
Starptautisks militārs uzvedums – II Pasaules kara kaujas inscinējums
Publicēts: 28.06.12 20:57
 citēt
Eltons:Meduslāci:

...Opaaaa-a briivi bildeejams vai ne...:big_smile:
Publicēts: 28.06.12 21:00
 citēt
meduslacis:

youtu.be...
Publicēts: 28.06.12 21:18 labots
 citēt
meduslacis:

Mani uzaicināja dalībnieki, bet, ja jau brīvi pieejamā vietā
www.tervetesnov.lv...
pasākums uzrādīts, tad arī citus gan jau projām nedzīs.
Publicēts: 28.06.12 23:18
 citēt
Eltons:
meduslacis:

www.tervetesnov.lv...

..Prom jau nedziis,bet vai buus briiva paarvietoshanaas kur iepatiikas..pashreiz ir otrs variants braukt uz Liepaaju taj datumaa,bet..nav iisti nolemts..:big_smile:
Publicēts: 29.06.12 00:10
 citēt
man priekšrocība, ka vismaz 3X tur bijis! :big_smile:
Publicēts: 29.06.12 10:09
 citēt
meduslacis:
Eltons:
www.tervetesnov.lv...

..Prom jau nedziis,bet vai buus briiva paarvietoshanaas kur iepatiikas..pashreiz ir otrs variants braukt uz Liepaaju taj datumaa,bet..nav iisti nolemts..:big_smile:

Kā Tu domāji - brīva pārvietošanās?
Nezinu, kā Tērvetē, bet citur bija norobežots laukums, kur action notika. Nu tā, lai no malas neviens nelien (tak specefekti ar sprādzieniem un dūmiem). Domāju, ka tur būs tāpat. Tak jau padumjā skatītāja veselība arī ir svarīga :)
Ar 10-20mm tur nav ko darīt, ja grib bildēt.
Tiesa, vai vienmēr jābildē - tas arī ir jautājums.. :)
Publicēts: 29.06.12 10:57
 citēt
Bzh:
meduslacis:

Nezinu, kā Tērvetē, bet citur bija norobežots laukums, kur action notika. Nu tā, lai no malas neviens nelien (tak specefekti ar sprādzieniem un dūmiem). Domāju, ka tur būs tāpat. Tak jau padumjā skatītāja veselība arī ir svarīga :)

...Ja nav bildeeshanas -nav intereses par sho pasaakumu..10-20mm objektiiva man nemaz nafff:grimace:...Bet nu kaut cik peiejams pasaakums bildeeshanai,jo 400mm objektiiva man arii naff...:grimace:
Publicēts: 29.06.12 11:00
 citēt
meduslacis:
Bzh:

...Ja nav bildeeshanas -nav intereses par sho pasaakumu..10-20mm objektiiva man nemaz nafff:grimace:...Bet nu kaut cik peiejams pasaakums bildeeshanai,jo 400mm objektiiva man arii naff...:grimace:

Šis - www.fotoblog.lv... tika uzbildēts ar 50-200mm objektīvu :)
Publicēts: 29.06.12 11:36
 citēt
Bzh:
meduslacis:

Šis - www.fotoblog.lv... tika uzbildēts ar 50-200mm objektīvu :)

..Kas Tev tas taads par 50-200 objektiivu..:amazing:..tak naff man arii 200-nieka..man tik viens nabadzinsh..:face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):