forum.gif
[CF error] - Datu atgūšanas iespējas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / [CF error] - Datu atgūšanas iespējas.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.07 15:53
 citēt
Ir sanācis baigi nelāgi. Brīdi kad vēlējos sabildēto materiālu iedabūt datorā CF nemaz neatpazīst, to ieliekot aparātā uzrādās CF error. BIldējot pēdējo reizi sanāca tā, ka vienā brīdī rādija vel kādus 10-15 kadrus , bet te jau CF full, steigā nomainiju [iespējams , ka neizslēdzu aparātu, neatceros] un bildēju tālāk ar otru karti.

A ko darīt tagad ? Iekš aparāta formatēt negribas, jo nezinu kā tas iespaidos datu atgūšanas iespējas . + uz PC to nemaz neatpazīst..
Varbūt kādam ir pieredze ar šo ??
Kā labāk rīkoties lai dati paliek dzīvi.

Karte Kingston elite PRo 1 Gb - lietota aptuveni gadu, grūti pateikt , jo man tādas divas vienādas.

Vaicāju te, jo steiga, cilvēki bildes gaida.. paralēli meklēšos vel googlē.
VArbūt kāds var palīdzēt.
Publicēts: 20.05.07 17:19
 citēt
mosh kkaadas recover files programmas spees ieliist tajaa kartee... bet shaubos, vai izdosies pilniigi visas bildes dabuut.. mosh kaads sektors, segments traumeets...
Publicēts: 20.05.07 17:25
 citēt
Vari pameginat ar shito:
www.softwarepatch.com...
Publicēts: 20.05.07 17:57
 citēt
ai ai, nelāgi, pa visam nelāgi

kaut kādas programas jau klīst pa tīmekli, bet man sākumā to karti vajag formatēt iekš fotoaparāta ?
Jo dators to neuzrāda.
Publicēts: 20.05.07 18:01
 citēt
Ar to formateshanu ta ir ka ir - iespejams pilniba pazaudet visus datus. Tava vieta nesteigot un pameginatu vismaz kadu citu kompi.
Publicēts: 20.05.07 18:26
 citēt
ai ai, nelāgi, pa visam nelāgi

kaut kādas programas jau klīst pa tīmekli, bet man sākumā to karti vajag formatēt iekš fotoaparāta ?
Jo dators to neuzrāda.

Formateeshana ir notiiriishana. notiiriishan = bildeem chau chau.

Neformatee.. iespeejams, labaak nest uz kaadu foto servisu, lai atguust tos datus...
Publicēts: 20.05.07 18:35
 citēt
Var ari no formatetiem datu nesejiem atgut informaciju, vienkarshi iespejamiba samazinas.
Publicēts: 20.05.07 18:42
 citēt
Var ari no formatetiem datu nesejiem atgut informaciju, vienkarshi iespejamiba samazinas.

Kaa tas ir? Tjipa, mosh fails tiks nodzeests, mosh ne? Tjipa uz varbuutiibaam formatee?
Publicēts: 20.05.07 18:50
 citēt
Ne, nu redz, kad formate, visa informacija tiek aizstata ar tam nullitem un vieniniekiem, bet tas programmas jau ari nav stulbas, mak atgriez to visu atpakalj uz pareiziem datiem. Gruti to taa paskaidrot, bet pats esmu no formateta cietnja atguvis savus referatus un bildes.
Pats galvenais pec formateshanas netaisit nekadas jaunas bildes uz tas kartes, jo tas stiiiipri samazinas iespejas atgriezt bildes.

Vairak info par visam shitam padarishanam ieksh boot.lv var uzzinat.
Publicēts: 20.05.07 20:13
 citēt
kad formatee, tiekl nodzeesyta infa par failsistemu.
Principaa, ja galigi nekaa, var formateet un tad, ja atpazist, lasit. Bet labak tomer megjinat ar citu lasitaju tikmer, kamer kaut vai cyclic redundancy error met aaraa. un tad skeneet.
*nix ari neredz?
Publicēts: 20.05.07 22:18
 citēt
2 veidu formatēšana viena ir pārakstīšan pāri jau ar minētajām 0 un 1 un tad datu atjaunošana ir ļoti sarežģīta un bieži nesekmīga.

Otrs variants ir tā sauktā ātrā formatēšana, ka failu sitēmā norāda, ka viņa ir tukša kautgan visi dati vēl virsū stāv, bet tiklīdz tiek pārakstīts pāri atkal problēmas atjaunot datus būs lielas.

Iesaku pamēģināt
* Runtime GetDataBack
* Easy Recovery Pro

PS. Ja vajaga viņu dabūt PM

Esmu daudz reizes no sava cietā diska atguvis datus. Ļaunākais ir visa bilžu kolekcija salikta vienā mapē ar nosaukumiem 00001.jpg utt. Labi, ka vismaz EXIF saglabājas
Publicēts: 21.05.07 00:45
 citēt
Bezmaksas PC Inspector File recovery, atjauno pēc formatēšanas pazaudētos datus-protams ja virsū nekas nav rakstīts(lai gan šo to tā pat var atgūt).
Ja jau neatpazīst karti tad gan jau failu sistēma ir nograuta, un ne jau no tā ka mainot neizslēdzi(es nekad neslēdzu ārā aparātu) bet drīzāk no tā ka varbūt esi pamanijies izvilkt tikmēer kamēr no bufera vēl kaut ko raksta kartē.
principā jau vajadzētu varēt atgūt ja vien pati karte nav "čau"
Publicēts: 21.05.07 00:55
 citēt
Bezmaksas PC Inspector File recovery, atjauno pēc formatēšanas pazaudētos datus-protams ja virsū nekas nav rakstīts(lai gan šo to tā pat var atgūt).
Ja jau neatpazīst karti tad gan jau failu sistēma ir nograuta, un ne jau no tā ka mainot neizslēdzi(es nekad neslēdzu ārā aparātu) bet drīzāk no tā ka varbūt esi pamanijies izvilkt tikmēer kamēr no bufera vēl kaut ko raksta kartē.
principā jau vajadzētu varēt atgūt ja vien pati karte nav "čau"

Svarīgākais, ka viņa kā ierīce vismaz ir atpazīta.
Publicēts: 21.05.07 21:29
 citēt
iedevu vienam cilvēkam, kas ir zinošs, bet viņam nekas nesanāca.
ar lielām aizdomām , ka ir miris kontrolieris.

Nogādāju EET ,redzēs ko šie teiks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):