forum.gif
1x.com
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 1x.com
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.12 10:41
 citēt
Sveiki.

Vai kāds ir kādreiz mēģinājis nopublicēties 1x.com kritikas sadaļā? Iesaku silti tiem,kuri vēl tikai mācās fotogrāfiju un kā sniegt un saņemt kritiku.
Publicēts: 29.06.12 10:41
 citēt
:face-devil-grin:
Publicēts: 29.06.12 10:44
 citēt
neesmu gan... gribetu, bet tur kautka kepigi tas viss, ne?
Publicēts: 29.06.12 10:51
 citēt
lafoto:neesmu gan... gribetu, bet tur kautka kepigi tas viss, ne?

Tur vajag piereģistrēties. Tad Tu kļusti par biedru-tur ir pakāpes no basic līdz pro. Basic ir bezmaksas,kas dod Tev iespēju reizi nedēļā iesniegt fotogrāfiju kritikai,ja:

Tu esi sniedzis divas pamatotas kritikas kādai no fotogrāfijām kritikas sadaļā un ja Tava kritika ir foruma moderatora apstiprināta. Pēc Tavas kritikas apstiprināšanas moderators trīs stundu laikā dod Tev vienu brīvu slotu,lai iesniegtu foto kritikai. Tad tas tiek izvērtēts un nopublicēts kritikas sadaļā.

Pozitīvais aspekts ir tas,ka tur Tev ir jāsniedz pamatota kritika par fotogrāfiju,lai saņemtu kritiku un parasti del,kā fotoblogā,tur neder :)
Publicēts: 29.06.12 10:57 labots
 citēt
Esmu. Pasen. Tiesa šeit būs daudz vairāk talantu, kas tur spējuši iepublicēties. Viņu sranā kritikas sadaļa bija tieši tā, kas lika man no turienes aizvākties. Tāds gemorojs! Bet atkārtoju - tas bija diezgan sen, varbūt kaut kas ir mainījies.
Publicēts: 29.06.12 11:00
 citēt
Pozitīvais aspekts ir tas,ka tur Tev ir jāsniedz pamatota kritika par fotogrāfiju,lai saņemtu kritiku un parasti del,kā fotoblogā,tur neder :)

:face-grin: ja, tapec es ari nemeginaaju :face-wink:
Publicēts: 29.06.12 11:01
 citēt
lukass:Esmu. Pasen. Tiesa šeit būs daudz vairāk talantu, kas tur spējuši iepublicēties. Viņu sranā kritikas sadaļa bija tieši tā, kas lika man no turienes aizvākties. Tāds gemorojs! Bet atkāroju - tas bija diezgan sen, varbūt kaut kas ir mainījies.

Kas tur bija tik traks?
Publicēts: 29.06.12 11:12
 citēt
dalabonbongas:
lukass:Esmu. Pasen. Tiesa šeit būs daudz vairāk talantu, kas tur spējuši iepublicēties. Viņu sranā kritikas sadaļa bija tieši tā, kas lika man no turienes aizvākties. Tāds gemorojs! Bet atkāroju - tas bija diezgan sen, varbūt kaut kas ir mainījies.

Kas tur bija tik traks?

Zini, šodien pa klavieri tā grūtāk trāpīt. Var būt cīsiņi par resniem. Kad būšu pie veselības - izstāstīšu. Ja tas vēl tevi interesēs. Un lafoto druscīt arī paskaidroja (patīk man tā meitene! nu bildes protams! nepadomā neko nepiedienīgu! tas bija lafoto domāts)
Publicēts: 29.06.12 11:27
 citēt
lukass:
dalabonbongas:
Kas tur bija tik traks?

Zini, šodien pa klavieri tā grūtāk trāpīt. Var būt cīsiņi par resniem. Kad būšu pie veselības - izstāstīšu. Ja tas vēl tevi interesēs. Un lafoto druscīt arī paskaidroja (patīk man tā meitene! nu bildes protams! nepadomā neko nepiedienīgu! tas bija lafoto domāts)

:face-wink:
Publicēts: 29.06.12 12:48
 citēt
esmu sen sen atpakalj likusi kritikai un tikai pretii sanjeemusi, ka bildei ir ok vai ljoti nenoziimiigus vaardus
Publicēts: 29.06.12 13:15
 citēt
dansiga:esmu sen sen atpakalj likusi kritikai un tikai pretii sanjeemusi, ka bildei ir ok vai ljoti nenoziimiigus vaardus

Hmmm....tad jau laikam viņi ir uzlabojuši to sadaļu ;)
Publicēts: 29.06.12 22:40
 citēt
dalabonbongas:
dansiga:esmu sen sen atpakalj likusi kritikai un tikai pretii sanjeemusi, ka bildei ir ok vai ljoti nenoziimiigus vaardus

Hmmm....tad jau laikam viņi ir uzlabojuši to sadaļu ;)

buus jaapamegjina tagad kaut ko ielikt ;-)
Publicēts: 30.06.12 11:18
 citēt
inglishu vajag samērā sjilfulu...es ar grūtībām latviski raxtu, manus murgus inglishaa nenjema pretiii;)
Publicēts: 30.06.12 12:29
 citēt
tiem, kas mācās tur nav ko darīt.. līmenis pavisam cits.
Publicēts: 30.06.12 13:18
 citēt
Gabiz:tiem, kas mācās tur nav ko darīt.. līmenis pavisam cits.

Jāmācās mūža garumā. Kurš saka, ka visu zin, nezin neko.:face-grin:
Publicēts: 30.06.12 15:08
 citēt
lukass:
dalabonbongas:
Kas tur bija tik traks?

man gan vinja patiik, arii nepiedieniigi patiik!
Publicēts: 03.07.12 10:14
 citēt
imgfoto:inglishu vajag samērā sjilfulu...es ar grūtībām latviski raxtu, manus murgus inglishaa nenjema pretiii;)

Tur ir pieejams tulks ;)
Publicēts: 03.07.12 10:15
 citēt
Gabiz:tiem, kas mācās tur nav ko darīt.. līmenis pavisam cits.

Muļķības...Tieši tiem,kas mācās 1x.com kritikas sadaļa ir īstā vieta!!! Tur Tu vismaz sevi iemācies kritizēt un citus...
Publicēts: 03.07.12 11:32
 citēt
Ar tām bildēm, kas tur no manis pieņemtas publicēšanai, arī apmēram var saprast, ko tas fotoportāls vēlas - viņi grib labas bildes, tb, notikumus... nu, varbūt neskaidri izteicos, bet paņēma publicēšanai nevis tehniski nostrādātās, bet saturiskās bildes ar stāstu... par kritiku - kas maksā, tas pasūta mūziku - tās vietnes uzturētāji izvēlas, ko publicēt, attiecīgi pulcina kopā +/- līdzīgi domājošos, kā jau citur, tātad, labākā kritika ir - sūtīt savus darbus pēc iespējas vairāk uz dažādākajām fotolapām. Ja ir galva uz pleciem, ar laiku top skaidrs, kāpēc vienu un to pašu bildi šeit novērtē tā, bet citur pavisam savādāk... nav labu vai sliktu bilžu, ir tikai piemērota vai nepiemērota auditorija :D

Es esmu runājis! :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):