forum.gif
04 juulijaa braucam AR JAHTU
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 04 juulijaa braucam AR JAHTU
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.12 10:50
 citēt
Riit 4 juulijaa atkal kam ir veeleeshanaas vakaraa varam izbraukt juurinjaa noteikumi tie pashi, daliibas maxa 5 Ls miixti apavi, starteejam 19.00 no jahtkluba Auda mangaljsalaa... :)
Publicēts: 03.07.12 17:16
 citēt
Gribētu pievienoties, bet baidos. Nekad nav nācies braukt ar jahtu. Uzvesties ar nemācēšu. :face-smile:
Publicēts: 04.07.12 11:22
 citēt
Erta:Gribētu pievienoties, bet baidos. Nekad nav nācies braukt ar jahtu. Uzvesties ar nemācēšu. :face-smile:

Droshi var pievienoties, laiks labs gan jau ka nekaada iipashaa extriima nebuus :)
Publicēts: 04.07.12 15:27
 citēt
šausmīgi kārdinoši,bet šausmīgi žēl,ka Mangaļsalā:face-crying:
Kamēr no Tukuma aizkulsimies ...
eh,ja būtu Rīgai šajā pusē ...
Publicēts: 04.07.12 18:46
 citēt
šodien Uldus (vai kā pareizi Uldis jāloka) jāsveic un ASV neatkarības diena jāsvin. Ja uz jahtas būtu kāds zināms Uldis...
Publicēts: 04.07.12 18:53
 citēt
Andreass:šodien Uldus (vai kā pareizi Uldis jāloka) jāsveic un ASV neatkarības diena jāsvin. Ja uz jahtas būtu kāds zināms Uldis...

Laikam jāsaka - Ulžus, ne Uldus. Bet neesmu 100% pārliecināts.
Publicēts: 04.07.12 23:12
 citēt
IvoS:Laikam jāsaka - Ulžus, ne Uldus. Bet neesmu 100% pārliecināts.
arī "Uldus" ir pareizi (www.letonika.lv...) :)
Publicēts: 04.07.12 23:51
 citēt
Nu ja, un es tik tagad izlasīju... bet šodien tāpat nebūtu sanācis, bija nopietnākas lietas darāmas... :shame:
Publicēts: 05.07.12 12:24
 citēt
Man vakar bija darbiņš :bad_egg: tā jau arī būtu pievienojusies! Nu, jācer, ka nākamais datums iekritīs, kad man būs brīva diena :big_smile:
Publicēts: 05.07.12 13:17
 citēt
Paldies foršajai komandai un jaukajiem līdzbraucējiem! :face-smile:

Man patika! Žēl, ka laikapstākļu dēļ (saulīte norietēja aiz dziļiem mākoņiem) dažas emocijas izpalika. Toties daudz jaunu iespaidu un piedzīvojumu. Ja tik būs iespējams, braukšu vēl. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):