forum.gif
foto atgusana no sd kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto atgusana no sd kartes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.07.12 16:48
 citēt
Sveicināti! Man nepieciešama neliela palīdzība:(!!! Gadījās netīšām izdzēst bildes no fotoaparāta kartes, novilku rekomendēto programmu"www.pcinspector.de", izvēlējos vienu no trim piedāvatajām opcijām failu atgūšanai "Recover deleted files" un talāk spiežo "Rescan drives" izlec lodziņš ar info "This will also clear all 'lost drives' that have been found from the list. Are you sure to proceed? " attiecīgi izvēle YES vai NO, vai tas nozīmē, to, kā es saprotu, ka programma izdzēsīs atrastos failus, vai tomēr var droši turpināt darbību ar YES un tādējādi tiks meklēti un iespējam atgūtas izdzēstās bildes??? Būšu pateicīga par palīdzību
Publicēts: 04.07.12 16:59
 citēt
Es no izdzēstofotoatgūstamajām programmām par parocīgāko esmu atzinis šito: www.pandorarecovery.com...
Publicēts: 04.07.12 16:59
 citēt
Diana1503:Sveicināti! Man nepieciešama neliela palīdzība:(!!! Gadījās netīšām izdzēst bildes no fotoaparāta kartes, novilku rekomendēto programmu"www.pcinspector.de", izvēlējos vienu no trim piedāvatajām opcijām failu atgūšanai "Recover deleted files" un talāk spiežo "Rescan drives" izlec lodziņš ar info "This will also clear all 'lost drives' that have been found from the list. Are you sure to proceed? " attiecīgi izvēle YES vai NO, vai tas nozīmē, to, kā es saprotu, ka programma izdzēsīs atrastos failus, vai tomēr var droši turpināt darbību ar YES un tādējādi tiks meklēti un iespējam atgūtas izdzēstās bildes??? Būšu pateicīga par palīdzību

Ja rodas šādi šekspīriski jautājumi, nedari pati NEKO!!! Vienkārši uztici to darbu speciālistam, kurš to prot... Ja vien tās bildes ir vajadzīgas... Lai veicas.:face-smile:
Publicēts: 04.07.12 20:55
 citēt
Paldies liels par ieteikto programmu:face-wink: " [url=www.pandorarecovery.com]www.pandorarecovery.com[/url] " , tiešām izglaba manas bildītes.
Ar iepriekš ielādētajam pāris bezmaksas programmām kaut kas kaut ka negāja, bet šī visu noskanēja 5min laikā un darīts:face-smile::face-smile:!
Publicēts: 04.07.12 20:57
 citēt
Nav par ko, audz liela, lūdz uz kāzām! :face-smile:
Publicēts: 04.07.12 22:18
 citēt
Es nesen netisham noformateju karti un izmeginaju laikam kadas 6 programas, tikai vienai no vinjam izdevas visu atgriezt. Ja nemaldos taa bija sandisk rescue pro programma.
Publicēts: 06.07.12 16:50
 citēt
arī pēc formatizēšanas bieži var atjaunot, galvenais nesabildēt pa virsu, tad gan nekā, neviens nepalīdzēs :(
Publicēts: 07.07.12 20:02
 citēt
up
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):