forum.gif
Pludmale
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pludmale
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.12 13:53
 citēt
Sveiki.

Kur Rīgas pievārtē vistukšākās pludmales sievišķu bildēšanai???
Publicēts: 05.07.12 14:00
 citēt
Jā, info studijā lūdzu :)
Publicēts: 05.07.12 14:19
 citēt
aizdomājos kāpēc gan bildēšanai vajadzīgas vistukšākās...:D
Publicēts: 05.07.12 14:27
 citēt
imgfoto:aizdomājos kāpēc gan bildēšanai vajadzīgas vistukšākās...:D

:D
Publicēts: 05.07.12 14:33
 citēt
jādodas uz nūdistu pludmalēm. Viena kaut kur Mangaļsalā un otra aiz Vecāķiem. Pie abām var skaisti piebraukt ar auto. Bet vēl patukšs ir uz Engures pusi, ja izskrien cauri Bigauņciemam, tad aiz viņa ir vēlviens ciematiņš un tad pludmale ir ļoti tuvu ceļam.
Publicēts: 05.07.12 16:17
 citēt
Andreass, vai tad Rīgā ņūdistu vairs nav, ka tās vistukšākās pludmales??? Mums Liepājā gan nūdisti kā ergļi stāv ik pa 20m pludmalē(nūdistu) un dziļdomīgi veras saulē, debesu zvaniem lēni šūpojoties rietumu vējā...

Jautājums bija par pludmaļu tukšumu, jeb es kaut ko nesapratu...:D
Publicēts: 05.07.12 20:10
 citēt
NAFIX pludmalei TUKŠAI jābūt ? Bildējam normālā pludmalē visu mūžu.
Publicēts: 05.07.12 20:11
 citēt
Lunis:NAFIX pludmalei TUKŠAI jābūt ? Bildējam normālā pludmalē visu mūžu.

....nu kā tā var, cilvāki skatās, redzams viss, kas apaļs un karājās.... tā kā tāda nūģistu biedrība... :haha:
Publicēts: 05.07.12 20:47
 citēt
Viena vieta pāris desmitus km no galvaspilsētas ir zināma, tikai jāsoļo padsmit minūtes caur mežu.
Vēl var pats papētīt kartē, kur ceļš daudz maz gar jūru iet un kādu brīdi nav piebraucamo ceļu un apdzīvotu vietu, tad tik jāčāpo caur mežu un visticamāk cilvēku pludmalē būs ļoti maz vai nebūs nemaz.
Publicēts: 06.07.12 01:16
 citēt
Karoč` orientieris 36 maršruta autobusa galapunkts Vakarbuļļos (tur var atstāt arī auto). Tad ar kājelēlēm cauri mežiņam (3-4 min.) līdz Lielupei, tālāk gar Lielupi līdz jūrai (6-8 min.). Tur vidēji saulainā dienā no rīta puses ir max. 2 cilvēki uz 200 - 300 metriem. Dienas vidū varbūt arī kādi 3-4 ļauži uz 300 metriem tur savācās, bet, cik esmu bildējis, tur ir principiāls tuksnesis. Vietām izteikta kāpu zona, pirms dienām 10-14 biju - pavasara vētras krastu paskalojušas - aiz kāpām saule, siltums un mierrrs, bildē zaķus atspēries :)
Publicēts: 06.07.12 02:17
 citēt
viencmuzikanc:Karoč` orientieris 36 maršruta autobusa galapunkts Vakarbuļļos (tur var atstāt arī auto). Tad ar kājelēlēm cauri mežiņam (3-4 min.) līdz Lielupei, tālāk gar Lielupi līdz jūrai (6-8 min.). Tur vidēji saulainā dienā no rīta puses ir max. 2 cilvēki uz 200 - 300 metriem. Dienas vidū varbūt arī kādi 3-4 ļauži uz 300 metriem tur savācās, bet, cik esmu bildējis, tur ir principiāls tuksnesis. Vietām izteikta kāpu zona, pirms dienām 10-14 biju - pavasara vētras krastu paskalojušas - aiz kāpām saule, siltums un mierrrs, bildē zaķus atspēries :)

PRECIŽ , bildēju tur kopš 80 beigām:):)
Publicēts: 06.07.12 08:38 labots
 citēt
f-foto:
viencmuzikanc:Karoč` orientieris 36 maršruta autobusa galapunkts Vakarbuļļos (tur var atstāt arī auto). Tad ar kājelēlēm cauri mežiņam (3-4 min.) līdz Lielupei, tālāk gar Lielupi līdz jūrai (6-8 min.). Tur vidēji saulainā dienā no rīta puses ir max. 2 cilvēki uz 200 - 300 metriem. Dienas vidū varbūt arī kādi 3-4 ļauži uz 300 metriem tur savācās, bet, cik esmu bildējis, tur ir principiāls tuksnesis. Vietām izteikta kāpu zona, pirms dienām 10-14 biju - pavasara vētras krastu paskalojušas - aiz kāpām saule, siltums un mierrrs, bildē zaķus atspēries :)

Ja dalabonbongas informēs pienācīgi, tur vairs nebūs tikai 3-4 cilvēku uz 300 metriem. :) Tagad, kad vietas koordinātas ir atklātas, tur daudzi gribēs zaķus. Tuvu taču.

Neesi naivs , viņi tos "Zaķus" pa sapņiem knipsē , vai arī ti zaķi parasti ir sakoļīti un slinkums bail no vilkt tālāk kā 100m no mašīnas "Ka nepārdomā neaizmūk" kārtējā no pārmērīga skaistuma "ciešošā". Cita lieta komercija par naudu , tur ies kaut 3km ar kājām A. Lai iegūtu labu bildi SEV B. Lai iegūtu labu samaksu SEV
Publicēts: 06.07.12 10:14
 citēt
f-foto:

Ja dalabonbongas informēs pienācīgi, tur vairs nebūs tikai 3-4 cilvēku uz 300 metriem. :) Tagad, kad vietas koordinātas ir atklātas, tur daudzi gribēs zaķus. Tuvu taču.

esmu m;ems kā kaps,bet ko tad tas tagad dod,kad koordinātas ir zināmas :D
Publicēts: 06.07.12 10:18
 citēt

2-3 cilvēki uz kvadrātkilometru tur ir tikai nesezonā, es tur parasti vakaros pēc darba braucu peldēties un vakaros tur ir daudz cilvēku, mašīnu stāvieta pilna un pludmale arī :grimace:
Publicēts: 06.07.12 10:25
 citēt
dalabonbongas:
f-foto:

esmu m;ems kā kaps,bet ko tad tas tagad dod,kad koordinātas ir zināmas :D

Bez stressa tur pat Stulbis bilde , tik tas KUR šis bilde tik pierāda manu vārdu patiesumu PARASTI šiem slinkums izvilkties tālāk kā 200m no Vakarbuļļu autostāvvietas:)
Publicēts: 06.07.12 10:29
 citēt
Es zinu ka labas vietas ir gar Ventspili un Liepāju, tā tālāk no pilsētas. Tas jau arī ir relatīvi tuvu Rīgai :D
Tur tiešām var atrast vietas, kur cilvēks parādās reizi nedēļā varbūt :)
Bet labi, ja ir modele, kurai tas tik ļoti netraucē, un viss ir atkarīgs, kā to situāciju fotogrāfs nostāda :)
Publicēts: 06.07.12 10:31
 citēt
Ar laikapstākļiem gan būtu jārēķinās www.gismeteo.ru... :face-smile:
Publicēts: 06.07.12 10:35
 citēt
tonuss:Ar laikapstākļiem gan būtu jārēķinās www.gismeteo.ru... :face-smile:

prieksh kam? slapji krushu gali rullee:)
Publicēts: 06.07.12 10:54
 citēt
Slapji kaitē kamerai un fotogrāfam :D Nu protams, ja nav 5D MK2 un citas waterproof kameras :)
Vai arī vajag kādu asistentu, kas tur lietussargu :)

Bet lietū sanāk labas bildes ;)
Publicēts: 06.07.12 11:08
 citēt
Man nav uzskatāma piemēra, bet apskatoties kaut vai šo www.google.lv...
un pieņemam, ka cilvēkus nomainām uz kailām modelēm, un var dabūt vajadzīgo efektu :) galvenais pareizi gaismas noķert un parādīt emocijas, kaisli :)
Publicēts: 06.07.12 12:01
 citēt
tonuss:Slapji kaitē kamerai un fotogrāfam :D Nu protams, ja nav 5D MK2 un citas waterproof kameras :)

nav nepiemēroti laikapstākļi, bet.... :big_smile:

domāju šovasar pamēģināt kādas dāmītes pabildēt lietus laikā
Publicēts: 06.07.12 12:10 labots
 citēt
uljens:
tonuss:Slapji kaitē kamerai un fotogrāfam :D Nu protams, ja nav 5D MK2 un citas waterproof kameras :)

nav nepiemēroti laikapstākļi, bet.... :big_smile:

domāju šovasar pamēģināt kādas dāmītes pabildēt lietus laikā

DROŠI , noīrē JAUDĪGU sūkni , aived dāmīti pie JŪRJAS uzslien lietisardziņu zviļņus pasūti kādu dzērinu tuvējā krogā , pieliec puikus la GĀŽ dāmīte virsū no ŠĻUTNES kārtīgu LIETUSGĀZI pats guli zvilnī priekša lielā rore uz pamatīgas kājas rokā distences pults DZER BAUDI un bļauj modelim MEGAFONĀ "JAUTRĀK DRAMATISKĀK DINAMISKĀk" un buss tev "Dāmīte lietusgāzēs pie jūrjas" :):) Priekš kam PAŠAM liedēties TEHNIKU LIEDĒT lai dāmīte ir LIETU bet tu KOMFORTĀ :):) Vismaz es tā DARĪTU , izjutas jau vaig BILDĒ / MODELIM nevis fotogrāfam TEHNIKAI mērceties :):)
Publicēts: 06.07.12 12:40
 citēt
f-foto:
imgfoto:
prieksh kam? slapji krushu gali rullee:)

Mazliet māc šaubas. Publicē, lūdzu, kādu bildi, kurā slapji krūšu gali "uzrunā skatītāja ētiski estētiskos un seksuālos centrus ar tradicionāliem līdzekļiem".

ai nu vispār jau jā...ne par jūru stāsts, slapjo krūšu bildēm vajag paprasīt Mārtiņam koordinātes vienam saltam avota ūdenskritumam pierīgā...:D
Publicēts: 06.07.12 12:53
 citēt
imgfoto:
f-foto:
Mazliet māc šaubas. Publicē, lūdzu, kādu bildi, kurā slapji krūšu gali "uzrunā skatītāja ētiski estētiskos un seksuālos centrus ar tradicionāliem līdzekļiem".

ai nu vispār jau jā...ne par jūru stāsts, slapjo krūšu bildēm vajag paprasīt Mārtiņam koordinātes vienam saltam avota ūdenskritumam pierīgā...:D

Pilna Latvija ar TĀDIEM :)
Publicēts: 06.07.12 13:20
 citēt
Oliss:2-3 cilvēki uz kvadrātkilometru tur ir tikai nesezonā, es tur parasti vakaros pēc darba braucu peldēties un vakaros tur ir daudz cilvēku, mašīnu stāvieta pilna un pludmale arī :grimace:

Es jau nerunāju par pludmali - brauc tur garām, tur naff ko darīt. Pie Lielupes ietekas pat tādā dienā ka šī nebūs vairak par 3-4 dulli makšķernieki un kādi 3 pārīši krūmu ēnā - ja traucē ziņkārīgas ačeles, var paieties nost. Domāju, ka pat pēc šī "slepenā objekta" atklāšanas tur nebūs īpaši daudz vairāk fotogrāfu, un ja arī būs - jāņem līdzi aliņč - varēs satussēt :)
Publicēts: 06.07.12 14:20
 citēt
viencmuzikanc:Karoč` orientieris 36 maršruta autobusa galapunkts Vakarbuļļos (tur var atstāt arī auto). Tad ar kājelēlēm cauri mežiņam (3-4 min.) līdz Lielupei, tālāk gar Lielupi līdz jūrai (6-8 min.).....

Rītabuļļos :) - Lielupes otrā krastā... dzīvoju tur no 79.gada un pie Lielupes ietekas jūrā visu laiku ir bijusi "klusā" zona... tiesa ar kājām cauri mežam jāiet kādas minūtes 10... (var iet gar bijušā z/k "Uzvara" sētu...) :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):