forum.gif
Juridiska konsultācija Nikon sakarībā- ko darīt!?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Juridiska konsultācija Nikon sakarībā- ko darīt!?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.07.12 14:08 labots
 citēt
Nopirku Nikon video 10-100 objektīvu (pie bm.lv) uz juridisku personu (patērētāju tiesību aizs. birojs nevar iesaistīties).
Jau jaunam atklāju defektu, ka ieslēdzot stabilizāciju, attēls sāk viegli vibrēt. Pamēģināju uz cita body. Tas pats. Izslēdzot stabilizāciju vibrācija pazūd.
Aizvedu atpakaļ uz bm.lv. Šamie defektu redzēja, nenoliedza un aizsūtīja Elkoram, Elkors aizsūtīja igauņiem, igauņi aizsūtīja zviedriem. Nikon serviss vienkārši secināja, ka objektīvs ir kārtībā, bet...man neder kārtībā objektīvs, kuram vibrē attēls (video režīmā). Man arī neder objektīvs par 500 Ls bez stabilizācijas, kuru esmu pircis stabilizācijas dēļ!

Citi VR objektīvi uz šī bodija tā nedara.

Bm.lv saka, ka es esot malējais, un tās ir manas problēmas, principā. Saka, ka varot atstāt pie viņiem uz komisiju, cerībā pārdot...kas, protams, atkal ir absurds, zinot LV iespējas pārdošanas jomā.

Ko iesakiet darīt?
Publicēts: 06.07.12 14:35
 citēt
raksti prasību tiesā lai pārdevēji vai nu maina vai atgriež naudu
Publicēts: 07.07.12 13:28
 citēt
no visa teiktā nesapratu, tiešām tas tā ir normāli, ka vibrē tas attēls?? nikon uzksta, ka viss kārtībā? :what:
Publicēts: 07.07.12 14:09
 citēt
Tev ImkuSM vaig , viņš mums speciālists saimnieciski juridiskos kašķos teicās esam:)
Publicēts: 07.07.12 15:13
 citēt
patērētāju tiesību aizstāvēšanas kantoris.
Publicēts: 07.07.12 16:25
 citēt
haralds:patērētāju tiesību aizstāvēšanas kantoris.

Tas nav PRIVĀTS bet gan UZŅEMUMS līdz ar to tas atklīt šie ņemas tik ar PRIVĀTPERSONĀM
Publicēts: 07.07.12 16:33
 citēt
jābalansē žirokompasa disks, to var izdarīt, jebkurā riepu servisā ... :bad_smile:
Publicēts: 07.07.12 17:17 labots
 citēt
Pusi no darba jau izdarīji, pastāstot par to kantori, pēctam, kad šie stāsta, ka juridiskajiem GADU garantija, man viņi neinteresanti... Otra puse vienkāršāka, stiep uz garantijas servisu, nevis tirgotājam, bet autorizēto servisu, pirkuma doķi līdzi, varbūt ar to rumpi, vismaz atrādīt.:face-smile:

P.S. Nikoniem tas autorizētais laikam ar īpašām vajadzībām, tad līdzjūtība...:face-sad:
Publicēts: 07.07.12 17:35
 citēt
juridiskajiem visur garantija tik, cik razhotaajs dod. Privatajiem - ja mazak par divi gadi, tad starpiibu sedz pardevejs, ja vairaak - tad bonuss...
Publicēts: 07.07.12 17:58
 citēt
versatile:juridiskajiem visur garantija tik, cik razhotaajs dod. Privatajiem - ja mazak par divi gadi, tad starpiibu sedz pardevejs, ja vairaak - tad bonuss...
\
Pazvani laptop, pajautā... UN man piekājas, kas to divu gadu garantiju dod.:face-smile:
Publicēts: 07.07.12 18:02
 citēt
nu ja razhotaajs dod viena gada garantiju, tad juridiskaam personam laptopam nav pienaakums dot kaut par sekundi ilgaak un basta.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):