forum.gif
auto...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / auto...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.07 23:44
 citēt
ir taada lieta. mekleejam cilveeku ar auto, kam interesē fotografēšana, plenēri,kuram pasham patiik bildeet, un kursh ir brīvs darba dienās. ir 3 cilveeki ar taadaam pašām vēlmēm, bet bez auto. vareetu diezgan bieži sarīkot plenērus, auto īpašniekam par beņdžu nebūs jāuztraucās.

plenērs = izbrauciens pa noteiktu maršrutu ārpus rīgas jaukā kompānijā, apstāšanās pie interesantām vietām pēc jebkura dalībnieka lūguma, kopistiska bildēšana.
Publicēts: 20.05.07 23:47
 citēt
ir taada lieta. mekleejaas cilveeks ar auto, kam interese fotografēšana, plenēri un pasham patiik bildeet, un kursh ir brīvs darba dienās. ir 3 cilveeki ar taadaam pašām vēlmēm, bet bez auto. vareetu diezgan bieži sarīkot plenērus, auto īpašniekam par beņdžu nebūs jāuztraucās.

plenērs = izbrauciens pa noteiktu maršrutu ārpus rīgas jaukā kompānijā, apstāšanās pie interesantām vietām pēc jebkura dalībnieka lūguma, kopistiska bildēšana.

vot dzīve... darba dienas ir brīvas :shock: kā es tevi apskaužu :(
Publicēts: 20.05.07 23:48
 citēt
katrs pats savas dzīves kalējs... kurš tad vainīgs ka tev darba dienās jāstrādā ?? :D pats jau aizgāji uz tādu darbu...
Publicēts: 20.05.07 23:55
 citēt
vot *** es pirmdien sāku strādāt...
bet varētu arī nestrādāt, tikai tad auto būtu jāpārdod un varētu pievienoties kā 4 gribētājs bez auto :D
Publicēts: 21.05.07 01:05
 citēt
katrs pats savas dzīves kalējs... kurš tad vainīgs ka tev darba dienās jāstrādā ?? :D pats jau aizgāji uz tādu darbu...

Toreiz skolā neviens neteica, ka var nestrādāt darbadienās :D
Publicēts: 21.05.07 02:26
 citēt
Hameleon : Nju tu gan tads "Prof orentacijas" upuris:):) Es gadus 20 esmu macijies ar veinu domu LAI NEKAS NEBUTU JADARA un naudu maksatu par gulesjanu uz krasnsss:):) Tas man ari vairak vai mazak iadevies , AT TEV izsktas NEPARZISS uztadijums berniba bijis:):) Man kadreiz biznes partneris mezda teixt DARBS TA IR LAIME valsti liels bezdarbs MES dodam cilvekiem DARBU viniem jabut par to pateicigiem! Es gan biju maita un vinja FUNKTIERI ignoreju ar TXT ka DARBA AUGLI taaa ir laime DARBS var ari IZPALIKT:):)
Publicēts: 21.05.07 10:47
 citēt
man ir 6 vietīgs Pacifika.
Ja ir interese un mans ģīmis nebiedē :shock: vienmēr laipni...
...bibi ātrāk pirms jāsarunā.
>>>dažiem teikšu tā...vai tāpēc mācījos, lai tagad vecumā strādātu...no darba traktori lūst un zirgi beigti top... :)
Publicēts: 21.05.07 11:31
 citēt
strādāt un pelnīt ir 2 dažādas lietas...
Publicēts: 21.05.07 11:34
 citēt
strādāt un pelnīt ir 2 dažādas lietas...

skaisti vārdi :D , un vēl var atļuties fotografēt...pilns komplekts.
Publicēts: 21.05.07 12:25
 citēt
ak jūs buržuji tādi :D :D :D
ekspluatējiet strādniekus?
Publicēts: 21.05.07 13:10
 citēt
es esmu taads cilveeks

vieniigi auto aizmugureejaa benkjii traki puush - diviem no pleneeristiem frizuuras pagalam

bet lieta apspriezhama bez jokiem - bildeet populaaras skatkartinjas nezinvai, bet ja sashtukojam kaadu performanci tad forshi
Publicēts: 21.05.07 13:16
 citēt
Maris : Nju tos no pakaleja sedeklaj bildet vien jau butu performance ar FRIZURAM ka Leņingradas Kowbojiem:):)
Publicēts: 21.05.07 13:26
 citēt
ak jūs buržuji tādi :D :D :D
ekspluatējiet strādniekus?

pats izvēlējies "vernij putj" - pareizo ceļu...
...bet nav jau slikti pie kāda strādāt, pa darba laiku izdarīt visu savu un vēl algu saņemt. :P :P :P
Publicēts: 21.05.07 13:54
 citēt
Nu feini jūs te daudzi iekārtojušies! :D
Bet, ja par braukšanu, tad no 11. jūnija arī varu piedalīties un piedāvāt 6 vietas, vienīgi, līdz Rīgai gabaliņš, agrāk jāizbrauc. Un, ja vēl apsolat ar padomiem neskopoties, tad... :D
Publicēts: 21.05.07 14:27
 citēt
Reizēm varu pieslēgties ar džipveidīgu auto... /pa mežiem vieglāk pārvietoties/ :lol:
Publicēts: 21.05.07 14:34
 citēt
Reizēm varu pieslēgties ar džipveidīgu auto... /pa mežiem vieglāk pārvietoties/ :lol:

un benzdu rij kaa traks :D
Publicēts: 21.05.07 14:59
 citēt
Māra teiktais man atsauca atmiņā Jeremy Clarkson @ Top Gear teikto:
"The only person who ever looked good in the back of a convertible was Hitler."

:twisted:

es esmu taads cilveeks

vieniigi auto aizmugureejaa benkjii traki puush - diviem no pleneeristiem frizuuras pagalam

bet lieta apspriezhama bez jokiem - bildeet populaaras skatkartinjas nezinvai, bet ja sashtukojam kaadu performanci tad forshi
Publicēts: 21.05.07 16:56
 citēt

un benzdu rij kaa traks :D

11l - 16l un 100km :roll:
Publicēts: 21.05.07 17:00
 citēt
Hitlers vispaar bij stingri dekoratiivs vecis :D

arii perfomances shim bij veerieniigas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas