tagad droshi vien juuties taa, ka esi kautko pateicis. nu mainiijis pasauli, izveidojis pasaules revoluuciju vai izskaidrojis melno caurumu rashanaas iemeslus?
tagad droshi vien juuties taa, ka esi kautko pateicis. nu mainiijis pasauli, izveidojis pasaules revoluuciju vai izskaidrojis melno caurumu rashanaas iemeslus?
Kāds sakars ? šeit tik daudziem vienkārši gribās dir*ties bez sakara.
Korekta un precīza atbilde uz šo jautājumu skan " Yashica dental eye " ,pie kam atbilde pilnīgi bezjādzīga,toties precīza Lai saņemtu lietojamu atbildi jāzin budžets,kādus makro objektus paredzēts bildēt,kādos apstākļos,kā viņi tiks gaismoti un kur tās bildes pēctam liks. Iesaku vispirms apmeklēt Dpreview.com un pārskatīt kameru sadaļā visas ziepjukastes(tieši ziepjukastes nevis spogulenes) un tad ar kandidātu sarakstu galvā vai uz papīra iet uz izstāžu zāli "Elkor" un tur dabā to makro režīmu iemēģināt
Nesaprati mani - es gribēju uzsvērt apgaismes iekārtas (zibspuldzes) trūkumu Sapper uzskaitījumā Bez gaismas tādas bildes (un arī jebkursa citas, protams) netop.
Ko var ņemties... biju flikrā redzējis tās bildes, rezultāts iepatikās, tad nāca blogā jautājuma, parakos pa bukmarkiem, pastījos ar ko autors bildējis, nodevu tālāk tas arī viss... Asinskārie tagad ziņnesi 3,14zģī... Ko es ļaunu nodarījis???
P.S. Man atkal radās jautājums, vai labs photošopa dakteris superduper makroziepja piedzemdējumu spēs izaudzināt līdz manos linkos redzamajam rezultātam...
Es iesaku spoguļkameru ar objektīvu. Viss labākie objektīvi ir specializētie Macro objektīvi kuriem ir attiecība 1:1 un fiksēti. Piemēram: Tamron 90mm f/2.8, Nikon 60mm f/2.8 un vēl citi.
Papildus ja gribi ļoti tuvu amzu objektu pieliec Macro gredzenus.
Vēl variants, to ko es izmantoju ar m42 banjoneti + 2 makro gredzeni un vecai PSRS laika objektīvs Jupiter-37A vai Industar-50-2
Elmarss:www.fotoblog.lv... Ir cilvēki, kas vienkārši fotografē, pamēģini arī Tu.
ja pasaki A, saki arī B. Ko meitenei uz tā 7 gadus vecā rumpja skrūvēt virsū? Un kāpēc tieši S3Pro? Jautājums jau nebija kā bildēt, bet ar ko.
Uz kašķi pavilka? Te iau teica, ka jebkurš ziepis iekabina makrorežīmā spogulenei. Par Tavu linku, tak nevajag kruto tēlot, manuprāt ir stulbi pasažierim kura galerijā pāris saulrieti, kaķbildes, ieteikt augstākā līmeņa PRO tehniku ar piemēriem, noklusējot pilnu tehnikas sarakstu, tā lūk "profiņ". UN uz ziepja VAR uzskrūvēt makroadapteri, iegūstot amatierbildes tā canon makrušņika palielinājumā tik amatieru kvalitātē. Un jauku visiem šo negaisaino vakaru.
Nevajag tur pat canon MP65. Reku džeks vārdā Thomas Shahan ar parastu entry leveļa pentaxu istDL, tad K200d, tagad laikam k-x, vienkāršu nedārgu zibspuldzi, pāris extenšentjūbiem vai plēšām un vecu fiksu, kas piestiprināts otrādāk, bildē zirnekļus, un tiek publicēts pat national geographic. Protams, izmanto arī, kad vajag focus stacking. Tādu tehniku var zem 500 LVL iepirkt.
Elmarss: Uz kašķi pavilka? Te iau teica, ka jebkurš ziepis iekabina makrorežīmā spogulenei. Par Tavu linku, tak nevajag kruto tēlot, manuprāt ir stulbi pasažierim kura galerijā pāris saulrieti, kaķbildes, ieteikt augstākā līmeņa PRO tehniku ar piemēriem, noklusējot pilnu tehnikas sarakstu, tā lūk "profiņ". UN uz ziepja VAR uzskrūvēt makroadapteri, iegūstot amatierbildes tā canon makrušņika palielinājumā tik amatieru kvalitātē. Un jauku visiem šo negaisaino vakaru.
Viens par siltu, otrs par pūkainu, es par "macro" Tu par "close up". Afigeķ, ku saturīga sauna.
Ir zināma interese par tematu. korner > lai nav jāgudro velosipēds, interesē lietotais makrogredzenu kopējais biezums Jupiter 37A. Ir noņemts M42 gals, aizvietojot to ar pašgatavotu kameras bajoneti, atliktu pielāgot starpgredzenu. Vēlreiz rakties pa internetu, pēc adaptera precīzu datu meklēšanas nav spēka, šobrīd.Bildēšana lielākā mērogā par 1:1 neinteresē, biju piemontējis otrādi apgrieztus šo un vēl Helios 44-3, tad sajūdzu abus kopā, pēdējo liekot otrādi. Iespējas interesantas, man neizmantojamas.
ja pasaki A, saki arī B. Ko meitenei uz tā 7 gadus vecā rumpja skrūvēt virsū? Un kāpēc tieši S3Pro? Jautājums jau nebija kā bildēt, bet ar ko.
Uz kašķi pavilka? Te iau teica, ka jebkurš ziepis iekabina makrorežīmā spogulenei. Par Tavu linku, tak nevajag kruto tēlot, manuprāt ir stulbi pasažierim kura galerijā pāris saulrieti, kaķbildes, ieteikt augstākā līmeņa PRO tehniku ar piemēriem, noklusējot pilnu tehnikas sarakstu, tā lūk "profiņ". UN uz ziepja VAR uzskrūvēt makroadapteri, iegūstot amatierbildes tā canon makrušņika palielinājumā tik amatieru kvalitātē. Un jauku visiem šo negaisaino vakaru.
Neatceros, bet tepat blogā bija ieteikums, ka cilvēkam, kurš neko nezin, tieši VAJAG ieteikt visdārgāko aprīkojumu. Lai pēc laika, kad cilvēkam nekas nesanāks, par puscenu to varētu atpirkt... P.S. Ja netīšām cilvēkam viss sanāk - arī ir prieks, ka kaut ko vērtīgu esi ieteicis..
Voldemorts:Ir zināma interese par tematu. korner > lai nav jāgudro velosipēds, interesē lietotais makrogredzenu kopējais biezums Jupiter 37A. Ir noņemts M42 gals, aizvietojot to ar pašgatavotu kameras bajoneti, atliktu pielāgot starpgredzenu. Vēlreiz rakties pa internetu, pēc adaptera precīzu datu meklēšanas nav spēka, šobrīd.Bildēšana lielākā mērogā par 1:1 neinteresē, biju piemontējis otrādi apgrieztus šo un vēl Helios 44-3, tad sajūdzu abus kopā, pēdējo liekot otrādi. Iespējas interesantas, man neizmantojamas.
Īsti nesapratu ko vēlies bet te būs makrogredzena parametri: ārējā vītne 3,9 cm, abu gredzenu garums 4,8 cm. Kopā ar Jupiter-37A, paskaties man fotoreportāža ir Tauriņi, tādas bildes iznāk ar šo komplektu