forum.gif
Jomas ielas svētki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jomas ielas svētki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.12 20:55 labots
 citēt
Vai nav kāds pazīstams personāžs?:)
foto.delfi.lv...
special.delfi.lv...
Publicēts: 07.07.12 21:09
 citēt
kas vainas personāžam?
Publicēts: 07.07.12 21:09
 citēt
Voldemorts ticis kadrā :)
Publicēts: 07.07.12 23:27
 citēt
Skatos, ka mani nenoķēra... :D
Publicēts: 07.07.12 23:47
 citēt
Es jau ar' pēc meitas lūkojos, bet nav tikusi kadrā:)
Publicēts: 08.07.12 07:01 labots
 citēt
Nožēloju, ka kompaškā aizbraucu. Torgaši un saulē pārkarsušu atpūtnieku masas. Vienīgā komiskā epizode - bulgāru profesionālo ubagu pāris. Kad vīriņš, tricinot roku (pirms biju ievērojis abus uz soliņa mielojoties - nu nekas kungam netrīcēja) ar ziedojumu trauku pievērsās man, rādīju apliecību un diezgan tekošā krievu valodā lūdzu lai palīdz arī man apgūt aroda noslēpumus. Sak, man arī dikti vajadzētu naudiņu. Aiztinās, neņēma par mācekli, laikam dikti neuzticams feiss...:face-smile:
P.S. Sevišķi žēl, redzot bildes no Biķerniekiem. Tur atklāja starta /finiša māju pēc pārbūves un notika "Dzintara volgas" etaps..:face-sad:
Publicēts: 08.07.12 21:38
 citēt
Man līdz Jomenei viena pietura,bet teikšu kā ir-nepatīk.Es tur dažreiz aizeju,kad sagribas uzbildēt""īstenību nomelnojošās" bildes.Ar krietnu kritikas piedevu.Tagad nākamais kniebiens uz Jaunovilni.Nu visa tā vide uz ielas ar plakātiem un tingeltangeļiem.Piemēram atrakcija"break the bottle".Kur jūs esat ko vēl tik trulu redzējuši?Ja labi sitīsi pudeles,tad dabūsi prēmijā plīša lācīti(ne jau meduslāci,bet plastmasas).Pipec absolūts!A sestdien bija tik karsts,ka nu i nafig šitās izpriecas.:face-sad:
Publicēts: 08.07.12 21:45
 citēt
viecha:...ja labi sitīsi pudeles,tad dabūsi prēmijā plīša lācīti(ne jau meduslāci,bet plastmasas).Pipec absolūts...
jā meduslācis tā to mēr ir vērtība... nevis kaut kāds plastmastnieks! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):