Nožēloju, ka kompaškā aizbraucu. Torgaši un saulē pārkarsušu atpūtnieku masas. Vienīgā komiskā epizode - bulgāru profesionālo ubagu pāris. Kad vīriņš, tricinot roku (pirms biju ievērojis abus uz soliņa mielojoties - nu nekas kungam netrīcēja) ar ziedojumu trauku pievērsās man, rādīju apliecību un diezgan tekošā krievu valodā lūdzu lai palīdz arī man apgūt aroda noslēpumus. Sak, man arī dikti vajadzētu naudiņu. Aiztinās, neņēma par mācekli, laikam dikti neuzticams feiss... P.S. Sevišķi žēl, redzot bildes no Biķerniekiem. Tur atklāja starta /finiša māju pēc pārbūves un notika "Dzintara volgas" etaps..
Man līdz Jomenei viena pietura,bet teikšu kā ir-nepatīk.Es tur dažreiz aizeju,kad sagribas uzbildēt""īstenību nomelnojošās" bildes.Ar krietnu kritikas piedevu.Tagad nākamais kniebiens uz Jaunovilni.Nu visa tā vide uz ielas ar plakātiem un tingeltangeļiem.Piemēram atrakcija"break the bottle".Kur jūs esat ko vēl tik trulu redzējuši?Ja labi sitīsi pudeles,tad dabūsi prēmijā plīša lācīti(ne jau meduslāci,bet plastmasas).Pipec absolūts!A sestdien bija tik karsts,ka nu i nafig šitās izpriecas.