forum.gif
Canon + telefons
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Canon + telefons
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.12 14:18
 citēt
Canon darbojas ar Android telefonu.
Telefonu izmanto kā tālvadības pulti un monitoru
Vācu valodā: www.traumflieger.de...
Publicēts: 09.07.12 14:25
 citēt
play store ir pat vairākas tādas programmmas, man patīk RYC USB - ir gan maksas, gan bezmaksas versijas.
Publicēts: 09.07.12 14:27 labots
 citēt
Es jau kādus gadus daudz tālvadības pults vietā kompim teļukam utt izmantoju savu vecum veco SonyEricsson K750i :face-wink::face-grin: Bagi ērti ja grib WIN pleijerim kādu dziesmu pārtīt vai nākamo pārslēgt vai atvērt WEB aizvērt pārlūku :):)
Publicēts: 09.07.12 15:41
 citēt
vienīgā problēma, ka IR ports telefonos paliek aizvien retāka parādība.. Intereses pēc paskatījos, GSMArena izmeta tikai 14 aparātus, ar android un IR..
Protams, telefonam var pieslēgt ārēju IR portu, bet, tad visa ērtība pazūd..
Publicēts: 09.07.12 15:54
 citēt
telefonam var USB kabeli pieslēgt vienkārši.
Publicēts: 09.07.12 15:56 labots
 citēt
Pinus:vienīgā problēma, ka IR ports telefonos paliek aizvien retāka parādība.. Intereses pēc paskatījos, GSMArena izmeta tikai 14 aparātus, ar android un IR..

Bluetooth Devices mūsdienās to dara un tas ir bezmaz katrā telefonā bezmaz visos kompjos un var pierubīt arī vairumama fočuku kam ir USB :):) youtu.be...
Publicēts: 09.07.12 16:14
 citēt
versatile:telefonam var USB kabeli pieslēgt vienkārši.

neesmu speciālists android telefonos, bet diez vai USB vads būs universāls risinājums. telefonos parasti ir klienta USB profils - tāds pats kā fotoaparātā. līdz ar to bez īpaša pārveidotāja tas nespēs sarunāties ar fotoaparātu
Publicēts: 09.07.12 16:26
 citēt
ak34:
versatile:telefonam var USB kabeli pieslēgt vienkārši.

neesmu speciālists android telefonos, bet diez vai USB vads būs universāls risinājums. telefonos parasti ir klienta USB profils - tāds pats kā fotoaparātā. līdz ar to bez īpaša pārveidotāja tas nespēs sarunāties ar fotoaparātu

+++! Kabeļi, visticamāk, paliks tikai aķīša pabarošanai. Daudzi kompakti to dara ar vājstāvu, no kompja, likvidējot 220V lāderi kā klasi. Par vadību - arī pie mums ienāk WI - FI - pagaidām visām jaunajām kompaktkamerām. Ar visiem tā plusiem un mīnusiem.
Publicēts: 09.07.12 16:42
 citēt
ak34:

Nu, kopš ICS vismaz samsungam S2 ir arī USB host režīms - spraud klāt flešku, klavieri vai peli (strādā, pārbaudīts; klaviere un pele strādāja arī uz Gingerbread) vai kameru - ka tik ir softs, kas sadarbojas.
Ja kamerai ir LiveView, tad pavisam forša štelle.
Publicēts: 09.07.12 16:48 labots
 citēt
Lunis:
Pinus:vienīgā problēma, ka IR ports telefonos paliek aizvien retāka parādība.. Intereses pēc paskatījos, GSMArena izmeta tikai 14 aparātus, ar android un IR..

Bluetooth Devices mūsdienās to dara un tas ir bezmaz katrā telefonā bezmaz visos kompjos un var pierubīt arī vairumama fočuku kam ir USB :):)

BT protams ir telefonos, bet tas nav fotoaparātā.. vismaz nevienā no man bijušajiem/esošajiem.. :) (ja runājam par tālvadību fočukam)
Publicēts: 09.07.12 16:50
 citēt
versatile:
ak34:

Nu, kopš ICS vismaz samsungam S2 ir arī USB host režīms - spraud klāt flešku, klavieri vai peli (strādā, pārbaudīts; klaviere un pele strādāja arī uz Gingerbread) vai kameru - ka tik ir softs, kas sadarbojas.

ICS vien neko nedos- vispirms vajag dzelžu atbalstu..
Publicēts: 09.07.12 16:52
 citēt
nu, bluetooth ir nomiris - liek iekšā vēl visur, bet uzsvaru uz to liek arvien mazāku. Pieļauju, ka ar laiku paliks tikai 2 nolūkiem - balss pārraidei uz austiņu (kur wifi nafig nav vajadzīgs) un handshake savienojuma izveidei starp divām ierīcēm, līdzīgi kā tagad piedāvā Samsung ar Galaxy S3. Ātrums par mazu kaut kam jēdzīgākam.
Tāpēc arī fotoaparātos diez vai sagaidīsim - ja Android un iOS būtu uzplaukuši pirms pāris gadiem, iespējams, situācija būtu cita - kad wifi vēl bija nerentali likt fotoaparātos, nebja normālas platformas alikācijām, caur kurām varētu ar bluetooth tos aparātus vadīt.
Publicēts: 09.07.12 16:53
 citēt
Pinus:]

ICS vien neko nedos- vispirms vajag dzelžu atbalstu..

Neesmu speciāli pētījis, jo telefonu pērkot jau zināju, ka tam tāds būs, bet IMHO, jaunie telefoni jau visi nāk ar fizisku USB OTG iespēju, kas kādam varbūt softiski atslēgta. OK, nu varbūt ne pats lētais gals.
Publicēts: 09.07.12 16:53
 citēt
versatile:
ak34:

ja ir host profils, tad gan canon kameras vadību uzprogrammēt ir triviāli
Publicēts: 09.07.12 17:08
 citēt
Lunis:Es jau kādus gadus daudz tālvadības pults vietā kompim teļukam utt izmantoju savu vecum veco SonyEricsson K750i :face-wink::face-grin: Bagi ērti ja grib WIN pleijerim kādu dziesmu pārtīt vai nākamo pārslēgt vai atvērt WEB aizvērt pārlūku :):)

Da Tu ko... K750 kā tālvadības pults? Man ar tas telefons kā otrs numurs ir... nezināju nemaz :what::amazing:
Publicēts: 09.07.12 17:10
 citēt
Sabulis:
Lunis:Es jau kādus gadus daudz tālvadības pults vietā kompim teļukam utt izmantoju savu vecum veco SonyEricsson K750i :face-wink::face-grin: Bagi ērti ja grib WIN pleijerim kādu dziesmu pārtīt vai nākamo pārslēgt vai atvērt WEB aizvērt pārlūku :):)

Da Tu ko... K750 kā tālvadības pults? Man ar tas telefons kā otrs numurs ir... nezināju nemaz :what::amazing:

Drošvien arī nezināji, ka to var izmantot kā pudeļu attaisāmo un vēl apmēram 118 funkcijām.. :)
Publicēts: 09.07.12 17:27
 citēt
Sabulis:

Viņam SETINGOS ir opcija "Tālvadības pults" , ņirdzīgākais pa man māsas ciematā viņš pat VĀRTUS valā spēj atvērt :D ;D
Publicēts: 09.07.12 20:26
 citēt
Lunis:Viņam SETINGOS ir opcija "Tālvadības pults" , ņirdzīgākais pa man māsas ciematā viņš pat VĀRTUS valā spēj atvērt :D ;D

Nu nelej nu čugunu.... ko tad šams, jebkurai frekvencei pieskanojas vai?

Pinus, nezināju gan....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):