forum.gif
Asistents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Asistents
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.12 00:22
 citēt
Varbūt kādam fotogrāfam ir vajadzīgs asistents?
Esmu šogad pabeigusi Profesionālo fotogrāfijas skolu. Tā kā pamata zināšanas un prasmes ir.
Publicēts: 11.07.12 05:42
 citēt
Interesanti, kas ir Profesionālā fotogrāfijas skola?
Publicēts: 11.07.12 08:22 labots
 citēt
Ja, es ar gribu pastradat par asistentu, bet neesu pabeidzis nekadas profesionalas uberfotoskolas vai apmeklejis kursus :(

(jo uzskatu, ka tadas nahuj nav vajadzigas)
Publicēts: 11.07.12 09:47
 citēt
Es nekur nemācījos, bet man jau piedāvāja uzreiz par fotogrāfu studijā ( protams braucu peiteikties ar domu par asistentu ) :D Un tu vēl meitēn esi izgājusi Profesionālo skolu nu tev gan par fotogrāfi uzreiz labāk :)
Publicēts: 11.07.12 10:04
 citēt
Gabiz:Interesanti, kas ir Profesionālā fotogrāfijas skola?

Jautājums visnotaļ dīvains (tāpat kā pajautāt "kas i LU?" vai "kas i 50. vidusskola?")
Starpcitu, ir viens foršs saits- saucas google.com ;) Tur var atrast visu nepieciešamo informāciju, tai skaitā par mācību iestādēm. Bet pirmajā reizē varu palīdzēt --> fotoskola.lv
Publicēts: 11.07.12 10:17 labots
 citēt
Valante:
Gabiz:Interesanti, kas ir Profesionālā fotogrāfijas skola?

Jautājums visnotaļ dīvains (tāpat kā pajautāt "kas i LU?" vai "kas i 50. vidusskola?")
Starpcitu, ir viens foršs saits- saucas google.com ;) Tur var atrast visu nepieciešamo informāciju, tai skaitā par mācību iestādēm. Bet pirmajā reizē varu palīdzēt --> [url=http://fotoskola.lv/
]http://fotoskola.lv/[/url] ŽETONS PAR ATSITIENU :D
Publicēts: 11.07.12 10:28 labots
 citēt
:haha:

(ok dansiga) :face-devil-grin:
Publicēts: 11.07.12 10:29
 citēt
Man kāreizi vajaga asistentu :big_smile:
Publicēts: 11.07.12 10:46
 citēt
Brīnos gan, ko tā skola tik kautrīgi sevi nosaukusi.
Var takš tik daudz vēl skanīgākus titulus piedzejot...:face-wink:
Publicēts: 11.07.12 10:49
 citēt
aga - mācoties 6 st dienā 5x nedēļa - mācības notiek 4.5 mēnešus (es intereses pēc parēķināju) :-)))
Publicēts: 11.07.12 13:35
 citēt
Nebūtu maizei jāpelna,es arī iestātos un mācītos varbūt tajā ,vai kādā citā skolā pat savos 45 vai cik man tur viņu ir.........
Publicēts: 11.07.12 13:39 labots
 citēt
Profesionālo fotogrāfijas skolu.
vai tad kādā skolā māca arī fotkātājus - mīlētājus ? :big_smile:
Publicēts: 11.07.12 13:54
 citēt
haralds:
Profesionālo fotogrāfijas skolu.
vai tad kādā skolā māca arī fotkātājus - mīlētājus ? :big_smile:

Dīvains jautājums.Smelt jau var un vajag visu ,kas lietderigs neatkarīgi no mērķa. Fotkātājam nav obligāti jāfotkā diletantiski ,sūdigi
Publicēts: 11.07.12 14:09 labots
 citēt
Rolands66: Dīvains jautājums. Smelt jau var un vajag visu, kas lietderigs neatkarīgi no mērķa. Fotkātājam nav obligāti jāfotkā diletantiski, sūdigi
nu, manā leksikā ar fočīšanu un fotkāšanu nav nopietna un apsveicama nodarbe domāta. es ne par to, ka nevar un ne par to, ka nedrīkst vai nevajag fotō skolā mācīties pilsoņiem, kuri [/pagaidām(?)] nav iecerējuši strādāt fotō jomā professionāli.
kaut tikdaudz, kā nemaukt ar direktu blici ārā, kad tur "тёмная ночь" un nebāzt pirkstus priekšā ne objektīvam, ne blicei un vertikāli bildējot, neturēt ziepeni otrādi, vaidzēt varēt iemācīties patstāvīgi vismaz tiem, kuri nav idijōti kopš ieņemšanas brīža, ja vien viņiem ir 4 klašu apjomā priekšzināšanas. un ja nav, skolā un/ vai kursos arī būs grūti iebraukt "who'й is who'й".
es par to, ka var jau wisko nosaukt par rudens, pavasara vai vasaras skolu, bet pa lielam skolā apgūst izglītību un / vai professiju - mīlētājiem visādi pašdarbnieku pulciņi vai labākajā no gadījumiem kursi iesācējiem.
Publicēts: 11.07.12 14:26
 citēt
Oliss:Man kāreizi vajaga asistentu :big_smile:
Viņa nav beigusi ugunsdzēsības skolu:face-crying:
Publicēts: 11.07.12 14:33
 citēt
par lietu! derētu reizēm, kad strādāju par naudu, tak reti to daru - 1-kārši nebildēju tik lēti, kā pirmajās reizēs bildē skolas puikas, kuriem mammas uz [8. klases] izlaidumu iedāvājušas entry lēveļa SLR kopā ar instrukciju.
Publicēts: 11.07.12 19:08
 citēt
STOP! Bitdefender blocked this web page.
The page you are trying to access contains malware.
Details:
Web Page: fotoskola.lv

Access from your browser has been blocked.
Take me back to safety
Publicēts: 11.07.12 19:37
 citēt
skatos, ka daudziem te izglītība vai vispār kaut kā apgūšana ir sāpīgs temats. savādāk nebūtu spamojuši ne pa tēmu.
Publicēts: 11.07.12 21:32
 citēt
Valante:skatos, ka daudziem te izglītība vai vispār kaut kā apgūšana ir sāpīgs temats. savādāk nebūtu spamojuši ne pa tēmu.

SASKUMDINĀŠU , tava izglītība būtība nozīmē ka es TEORĒTISKI ieguvusi kaut kādu zinību kopumu ko apliecina PAPĪRS. DARBA DEVĒJAM tas nav nekas vien tas ka ESI IEPAZINUSIES ar spēles noteikumiem. LABI IEPAZINUSIES spriežot pēc tā ka meklē asistenta vietu ne FOTOGRĀFA. Muļķu knipsēju pie mums netrūkst bet IZGLĪTOTS + ASISTENTA pieredze tev vēlāk dos ievērojamas priekšrocības tālākos darba meklējumos. Nemeklē pie MISKASTES meklē uzreiz GANA labu vārdu un SLAVU tad tas būs veltīgi savādāk sanāks "Skolotāju" mācīt kā jāstrādā PA ĪSTAM:):) Ja esi GANA apķerīga un mērķtiecīga aizsūti savu CV visiem iespējamie kantoriem LV un apkārtnē , mierīgi var gadīties ka paņem DARBĀ arī kada Zviedrijā Danijā utt. Latvvij`air VĒRTS tikai pei pašas spices REĀLI saku.
Publicēts: 11.07.12 21:35
 citēt
Diplomu gan izprintējuši un rāmītī, kā nākas... nez, kāda akreditācija arī ir jeb tikai dekorācija?
Publicēts: 12.07.12 00:47
 citēt
Valante:skatos, ka daudziem te izglītība vai vispār kaut kā apgūšana ir sāpīgs temats. savādāk nebūtu spamojuši ne pa tēmu.
nav rik traki - es par provi, staigāju apkārt bez izglītības (nenokārtojos valsts eksāmenā "zinātniskajā" komunismā), bet neņemu to smagi. pazīstu arī dučiem un kāliem idijōtu kopš ieņemšanas brīža ar vairākām izglītībām. :big_smile:
Publicēts: 12.07.12 07:16
 citēt
@ Lunis: saskumdināt neizdevās, jo apzinos ko esmu iemācījusies un manis teiktajā nebija akcenta uz papīru. tā bija vairāk piebilde. bet paldies par ieteikumu :) noteikti ņemšu vērā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):