Ja šo svētdien 15.07. neuznāks viesuļvētra, lietusgāzes, sniegputeņi un nez kas vēl - tad ir doma izbraukt ar riteni no Rāmkalniem uz Siguldas pusi. Maršruts picase.net...
Pa šo maršrutu nav braukts, tāpēc neko sīkāk pakomentēt nevarēšu.
Pulcējamies Rāmkalnos www.ramkalni.lv... +/- 9.00. Tie kas bez auto, var braukt ar vilcienu (07:52 642 Rīga - Sigulda) līdz Inčukalnam un tad līdz Rāmkalniem ar velo 5km.
Ja ir vēlēšanās piebiedroties mierīgā relax izbraucienā - laipni lūgti. Ja kādam braukt gribējam nav ritens - tad turpat Rāmkalnos to var iznomāt.
Interesantākā daļa tiek nogriezta Forša braucam vieta ir no trošu tilta līdz aš bobsleja trasei. Bet visā visumā interesants maršruts. Ar kāpumiem un nobraucieniem 70% ka piedalos. Ja nu kādam vēlme- ir divi rezerves velo
Ungus:Interesantākā daļa tiek nogriezta Forša braucam vieta ir no trošu tilta līdz aš bobsleja trasei. Bet visā visumā interesants maršruts. Ar kāpumiem un nobraucieniem 70% ka piedalos. Ja nu kādam vēlme- ir divi rezerves velo
Es jau domāju, ka to maršrutu varēs pieregulēt pēc fakta.
Oi, ku žēl, ka es laikam pas... jābrauc uz pasākumu, kurā būs jāgāž ar motorizētu 4riteni. Bet, ja nu pēkšņi vētra un kvadras atceļās, tad es uz velo piesakos...
Sapper:Oi, ku žēl, ka es laikam pas... jābrauc uz pasākumu, kurā būs jāgāž ar motorizētu 4riteni. Bet, ja nu pēkšņi vētra un kvadras atceļās, tad es uz velo piesakos...
un domā, ja būs vētra ar kvadru pabraukt nevarēsi, bet ar veļļuku varēsi?
Ja mēs stroga turamies pie maršruta, es ar savu bandu varētu piedalīties.... Pieņemsim, ka, startējam 9.00, turam vidējo veselības grupas tempā ~10km/h - tā ir ~3stundu braukšana. Pieliekam vēl stundu fočēšanai, stundu ēšanai.... kopā 5h. Tātad ~14.00-14.30 esam atpakaļ pie auto. Pie šitāda razklada varētu braukt...
Bet nu es 100% esmu pārliecināts, ka nonākot pie gājēju tilta, būs vēlme močit līdz lielajam rezultātā daudz apskates papildobjektu un pasāciens līdz vakaram...
Sapper:Ja mēs stroga turamies pie maršruta, es ar savu bandu varētu piedalīties.... Pieņemsim, ka, startējam 9.00, turam vidējo veselības grupas tempā ~10km/h - tā ir ~3stundu braukšana. Pieliekam vēl stundu fočēšanai, stundu ēšanai.... kopā 5h. Tātad ~14.00-14.30 esam atpakaļ pie auto. Pie šitāda razklada varētu braukt...
Bet nu es 100% esmu pārliecināts, ka nonākot pie gājēju tilta, būs vēlme močit līdz lielajam rezultātā daudz apskates papildobjektu un pasāciens līdz vakaram...
Šajā braucienā brauks meitene (brauciena idejas autors) ar suni, tā kā šoreiz nebrauksim ātri max 20 km no kalniņa.
Bet galvenais, lai rīt būtu braukšanai labvēlīgi laika apstākļi!
Ja es pareizi saprotu, tad bez manas bandas, tik ArmandsK_ un Ungus pagaidām tā stabili ir gatavi trasē doties? Pārējie atbirst vai klusē kā baltkrievu partizāni.
Sapper:Ja es pareizi saprotu, tad bez manas bandas, tik ArmandsK_ un Ungus pagaidām tā stabili ir gatavi trasē doties? Pārējie atbirst vai klusē kā baltkrievu partizāni.
Mani te dažs labs arī nupat pierunāja pievienoties
Sapper:Ja es pareizi saprotu, tad bez manas bandas, tik ArmandsK_ un Ungus pagaidām tā stabili ir gatavi trasē doties? Pārējie atbirst vai klusē kā baltkrievu partizāni.
Mani te dažs labs arī nupat pierunāja pievienoties
Nu re... pavisam labi, būs manām lēdijām ar ko par koftačķām papļāpāt.
ArmandsK_:Rīt arī sapratīsim, es Tev kādos 7.30 uzpīkstināšu.
Armand, atsūti lūdzu man uz PM savu numuru, lai zinu, vai brauciens notiek. Bet man tā kā 7:30 būs par vēlu to uzzināt, vēlams ap 7 to zināt, jo no mana gala vismaz 30min līdz centram sanāk
Njā, šajā braucienā ekstrēmu izjūtu netrūka - tādai velonīkulei kā man mazliet par traku Bet nu dzīva esmu un, cerams, rīt uz darbu spēšu nokļūt saviem spēkiem
Paldies visiem par kompāniju! Īpašs paldies tiem, kas uzmundrināja, līmēja un mainīja velosipēdam kameru (reizes 4), kā arī stūma kalnā velosipēdu, kad man vairs nebija spēka
Paldies Sapper-am un Gunitai par glābšanu no pilnīgas izmirkšanas un spēku izsīkuma un par nogādāšanu līdz S-pils dz.ceļa stacijai
Mans ar mājās un pat drusku pagulējis Paldies Visiem par to ka, uzdrošinājās braukt Un paldies Sapper ar Gunitu par to ka paglāba no pilnīgas izmirkšanas