Nu es te uzzināju, ka manam canon eos 350d slēdža mūžs ir apm. 100000 foto! Nu vai ta tas ir un vai to pēc tam var salabot, vai to var izdarīt LV un cik apm. tas maksā?
Varbūt kāds zin kāds ir garantētais slēdža mūža ilgums Pentax k100d, desmitajam bija, ja nemaldos, ap 100 tūkstošiem, bet kā tam man nav izdevies netā atrast
vot duraciņi...slēdzis reāli strādā līdz tiem 100 000, bet kurš amatieris, kuram tas nav maizes darbs, reāli var viņu nodzīt līdz tādam ciparam :?: a :?: it sevišķi gada laikā. takā neiespringstat par šādu sistēmu, jo mārketings paliek mārketings :lol: :lol:
Piekrītu Zaulpnss. Amatieri (t.sk. arī es) monstrālos daudzumos bildē visu. Pasatiagājot pa rajonu vien var nobildēt 360 bildes. Atzīšos, lai gan spogulenes vēl nav, taču savam mīļajam ziepītim gada laikā esmu paspējusi kko tajā jomā nočakarēt. Un tas ir tikai ziepis. Kad ši diskusija sākās mani pāarņēma šausmas ko es darīšu ar spoguleni, man pat sāk palikt bail lietot draugu aparātus. :shock: :shock:
No tiem kadriem unikāli..hmm...nu kādi 10 varbūt. Nu labi es to skaitli 360 noapaļoju, bet nu tas bija tad kad tikko pārgāju no sava 3Mpx aparātu, kuram nevar neko fokusēt. Un tad jaunais aparāts bija Wow. Bet vsp iesācējiem labāk bildēt ir ar filmu kamerām. Kādu laiciņu atpakaļ bija saskarsme ar Zenit, un tiešām kā tu saki Zaulpnss pie kadriem tika piedomāts. Tāpēc tgd nespiežu pogu uz visu ko redzu. Bet vnlg mani biedē tā slēdža nobeigšanās iespēja. Tur tajā mājaslapā, kura te sākumā tika pieminēta, vienam 400D slēdzis nobeidzās pēc kādiem 960 kadriem.
P.S. Man sanāk bieži kad bildēju peimēram lkādu objektu, to vairākas reizes pārbildēt, jo kkad triceklīgas rokas, zinu, zinu, ka var iegādāties statīvu, bet viss nāk ar laiku. :wink:
magone, cilvēks, kuram pēc 960 kadriem nobirs slēdzis, būs daudz motivētāks ielikt šo ziņu, nekā tie, kuriem ir 50 000 kadri, bet slēdzis vēl nav nobiris