forum.gif
A. Zēgnera rožu portreti - Sanktpēterburgā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / A. Zēgnera rožu portreti - Sanktpēterburgā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.12 13:01
 citēt
f-foto:

Strādājot lielformātā.

tas nekas - daži, kad uzkāpj uz plosta, strādā ilgtermiņā.
Publicēts: 11.07.12 14:06
 citēt
f-foto:www.latvijasradio.lv...

www.zegners.com...

Strādājot lielformātā.

Dīvains fotogrāfs - CV kruts, bet tā apakšā pokera saitu linku ferma. Ar bildēm muzejos un pie kolekcionāriem it kā nevajadzētu likt savā lapā santīmu reklāmas pārkāpjot likumu.
Publicēts: 11.07.12 17:23 labots
 citēt
Man kādreiz bij aizdomas ka Blac tas ir Andris :):) Sen sen pazistu , kopš 80 beigām 90 sakuma. Sāmam vienreizēji labs tēmeklis un deguns NEKAD nav tirgojis savus darbus zemāk par Bankām un Prezidentu villām:):) Ja ja šaais strādā ar linhofu . Starp citu , kad pabeidzu savu otro "Vaverīšu" sēriju , Zviedru jurists vienīgi ko atcerējās saistība ar Latviju bija "Andris Zegners" :):) Nevis politiķis vai kaut ka stāds bet FOTOGRAFS. Vīņs ĻOTI smalki un pacietīgi buvē savu biznesu :) Esmu sastapis arī Briselē AU mājā un vēl sur tur :) Koroče kamēr CITU žvadz par "Mani izstādīja PARĪZĒ" un min kādu no 10.000 kafejnīcām Latīņu kvartāla , tikmēr Zegners neko neminot TIRGO sevi pa labiem cipariem pareizajos rajonos TUR SEN :D :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):