forum.gif
ASV olimpiešu foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ASV olimpiešu foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.12 09:13 labots
 citēt
Čalis sabliezis... nu apmēram tā kā es varētu. www.slrlounge.com...
Te viņa skaidrojums :) www.slrlounge.com...
Publicēts: 12.07.12 09:34
 citēt
Oi... baisi :(
Publicēts: 12.07.12 09:47
 citēt
Topties patriotiski ar karogu pakaļā :)
Publicēts: 12.07.12 11:36
 citēt
skarbi :money:
Publicēts: 31.07.12 09:25
 citēt
Jā. Te var redzēt, cik ļoti daži fotogrāfi ir atkarīgi no tehnikas un īpaši nesirgst ar izdomu. Dažs labs noteikti no celafāna kules būtu softu vismaz uzmeistarojis vai kaut kā sašopojis līdz nepazīšanai. Nu katrā gadienā tādas bildes labāk vispār neatdod... nu nesanāca un viss.
Publicēts: 31.07.12 15:08 labots
 citēt
tas vēl arī nav nekas, notiek lietas trakākas !
tagad izstāde NY www.petapixel.com...

tagad varētu novākties kāds bars un aizbraukt apskatīt šo lielisko izstādi :)
Publicēts: 31.07.12 15:52 labots
 citēt
Vispār JENĶI un arī mūsu JAUNĀ paaudze viņu "domāšanas" mantinieki ar neatpaliek ar TRULIEM primitīviem funktieriem. Man kādreiz likās neticami ka PIE MUMS tik ātri publika klūs tikpat trula kā "Pie jeņkiem / Britiem" taču tas notika neticamā atrumā pa kādiem 15-20 gadiem :( Kad pārvācos dzīvot uz Vaciju 90 vidū man sīkās bārnudarza audzinātājas un vēlak skolotājas RĒALI nāca klāt un sajūsma teica KĀD JŪSU BĒRNIEM IZTĒLE , mūsējiem jau sen tā nav "Trulu reklāmu , komiksu domāšanas sekas" , es sākumā nesapratu taga redzu REĀLI ka musm pēc 15-20 gadiem ir pilnīgi reālu BEZ FANTĀZIJAS truļeņu paradīze kā "Kapitālistu Strādnieku valstīs"
Publicēts: 31.07.12 16:38
 citēt
Mūsu olimpieši arī nevisai glaimojoši bildēs izskatās. Tikpat labi varēja animēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):