forum.gif
Kādi stikli & zibeņi ir saderīgi ar olympus e sērijas sl
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kādi stikli & zibeņi ir saderīgi ar olympus e sērijas sl
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.06 22:32
 citēt
Vai olympus e sērijas spogulenēm der tikai olympus zuiko stikli?? Nekādi citi objektīvi (canon, sigma u.c.) nav savietojami ar šīm kamerām?? Kautkā ļoti maza izvēle (un arī dārgi) tiem zuiko objektīviem.

Un šis pats jautājums attiecas arī uz zibenēm
Publicēts: 16.05.06 23:16
 citēt
Konkrētāk, kādi labi makro objektīvi (nedārgi) ir saderīgi ar olympus e sērijas slr?? Zuiko manīju tikai divus - 35mm Makro 1:3.5 (175 lati) un ED 50mm 1:2.0 Makro (mazliet pa dārgu). Tas zuiko 35mm Makro 1:3.5 mani īpaši neieinteresēja. Un kā vispār ar konversijas makro/close-up trubām, ko var skrūvēt pie defaultā kita?? Gribās biki kukainīšus pabildēt :)))
Publicēts: 17.05.06 09:47
 citēt
Kādi ir tie zibeņi Flērā par 20-80 latiem??

Un no makro, kā jau teicu, manīju tikai šādus speciāli priekš olympus:

www.olympus.lv...

www.olympus.lv...

Otrais ir pro un piķo pat vairāk nekā pati kamera, tāpēc uz to pagaidām neskatos

Bet par pirmo es gribētu šo to vairāk uzzināt. Pats par objektīviem īpaši daudz nejēdzu. Vnk vajag fotografēt no tuvas distances (~10cm or mazāk) kukaiņus, ziedus u.tml. Nu un, lai to kukaini var paņemt tā pa riktīgam, nevis kā mazu punktiņu kadrā
Publicēts: 17.05.06 19:24
 citēt
Varbūt kāds var ieteikt labu un nedārgu (līdz kādiem 150-200 latiem) makro konversijas objektīvu, stiprināmu pie defaultā zuiko 14-45 mm, ieteikt?? Šeit jau laikam der jebkuras firmas, ka tik skrūvējas virsū.
Publicēts: 18.05.06 13:16
 citēt
Publicēts: 30.05.06 19:39
 citēt
Kāds būtu rezultāts, ja pie zuiko 14-45mm kita objektīva mēģinātu skrūvēt Opteka High Definition 10x Pro Macro Lens vai ko tamlīdzīgu??

Publicēts: 13.06.06 21:32
 citēt
Kāds būtu rezultāts, ja pie zuiko 14-45mm kita objektīva mēģinātu skrūvēt Opteka High Definition 10x Pro Macro Lens vai ko tamlīdzīgu??
Ja pareizi domaaju, tas, ka fokuss staadiisies robezjaas no 1 cm - 2 vai tml. Man domaat nejaukt afokaalo uzlikteni ar vecmammas brilju stiklu.
Publicēts: 26.10.06 12:48
 citēt
iesaku tev sakrāt naudiņu, un iegādāties ED 50mm macro objektīvu.
pašam ir. ļoti labs.
cik runāju par šo tēmu ar olympus, 35mm diez kas neesot... un arī par sigmas 4/3 objektīviem atsauksmes no šiem nav pārāk labas, bet varbūt tas tik tāpēc, ka tā ir sigma nevis oly.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):