Pirms gadiem 40 bija man izdevība organizēt vienu pasākumu - baram klases biedru bija jānoskaita skaists dzejolītis, un tā izteiksmīgi un atraktīvi. Tā nu es sadalīju dzejolīti pa divrindēm, sarakstīju uz papīrīšiem, izdalīju tos, izstāstīju (kā pašam likās) ļoti saprotami kurš ko un kādā secībā lasa... Ja jau es to gadījumu atceros vēl tagad, domāju, ka jums skaidrs, kas notika - runāja vai nu divi reizē, vai nu neviens, par secību un teksta kopējo jēgu pat nerunājot. Kopš tā laika zinu - pasākumi ir jāgatavo, jo visi nav tik apķērīgi, kā tu pats
Pinus:bet, nekas- rezultāts liecina, ka nekas nemainās..
jā, es ar skatos, ka pie abām bildēm ir nobalsojuši vieni un tie paši un reziltāts tas pats, tas nozīme, ka secībai nozīmes nav, SPĒKS ir visu varenajā SW!
Pinus:bet, nekas- rezultāts liecina, ka nekas nemainās..
jā, es ar skatos, ka pie abām bildēm ir nobalsojuši vieni un tie paši un reziltāts tas pats, tas nozīme, ka secībai nozīmes nav, SPĒKS ir visu varenajā SW!
galvenaa doma bija taada, ka par vienu bildi vispirms balso lielie SW peec tam mazie, par otru bildi otraadaak vispirms mazie, tad lielie. Apmeeram pie 4,95-5,00 (bildes reitings) mazaakie SW saak atrubiities, t.b. nedod vairs nekaadu labumu bildei un to es gribeeju paarbaudiit, tachu tas ir izdaraams saakot no kaadiem 12 balsotaajiem, vai vairaak, veelams konkreeti ieveerojot seciibu.
Karoch, eksperimentu varam uzskatiit par neizdevushos. Cerams, ka citreiz balsotaaji buus disciplinetaaki. Protams, ja sanjemshos veelreiz uz eksperimentu
smartins:Karoch, eksperimentu varam uzskatiit par neizdevushos. Cerams, ka citreiz balsotaaji buus disciplinetaaki. Protams, ja sanjemshos veelreiz uz eksperimentu
nu var noorganizeet tusinju, kad visi ir kopaa un Tu pēc kārtas katru pielaid pie kompja balsošanai!
smartins:Karoch, eksperimentu varam uzskatiit par neizdevushos. Cerams, ka citreiz balsotaaji buus disciplinetaaki. Protams, ja sanjemshos veelreiz uz eksperimentu
nu var noorganizeet tusinju, kad visi ir kopaa un Tu pēc kārtas katru pielaid pie kompja balsošanai!
smartins:SW 0,71 speej pacelt bildes reitingu no 4,89 uz 4,91 SW 0,78 speej pacelt bildes reitingu no 4,91 uz 4,95
un? kas te salīdzināms?
tas ir vieniigais secinaajums no shodienas eksperimenta. Ar bildes reitibgu 5,00 iistie noveerojumi buutu tikai saakushies, ja no pasha saakuma sabalsotu taadaa seciibaa, kaa vajag
Droperidol:Kaut kas var sanākt, ja noorganizē blici, visu sarunā iekš pm, un tad palaiž - tā, lai citii neredz
Bet tas ir jaaizdara vienas dienas laikaa, lai nevienam nepaspeej nomainiities SW un eksperimentu var uzskatiit par notikushu, ja nobalso vismaz 15 cilveeki. labaak vairaak. Tas 15 tiiri noveerojums, pie cik cilveeku "patiik" balsojuma mazie SW pamazaam saak atsleegties.