Esmu nolēmis "izvest" nelielu eksperimentu ar mērķi noskaidrot, vai saskaitāmos mainot vietām summa tiešām nemainās. Tam man ir nepieciešami 15 brīvprātīgie, kuri šī vakara gaitā ir gatavi nepazust no Fotobloga un nobalsot par divām bildēm, kuras es vēlāk savā galerijā izvilkšu no melnrakstiem. Eksperimenta norise ir "sekojoša" - lietotāji piesakās un uzreiz norāda savu šodienas SW, attiecīgi pēc SW lieluma es visus sarindoju divos sarakstos - augošā un dilstošā secībā. Un velku ārā no melnrakstiem divas bildes, par vienu bildi jābalso pēc viena saraksta, par otru bildi - pēc otra.
SV bija "Spaļņij Vagon"... 30 rubļus maksāju par abām vietām (lai kāds urla nepielien) līdz Maskavai un braukāju laimīgs. Vakariņas no restorāna parasti sūtīju lai pienes klāt.
dansiga:kāāāā jūs pie tādiem augstiem SW tiekat!?!!?!?!?!? ............ 0.74 ............. ((((
balsojot par ļoti dažādiem un ļoti reti bilžiem, var "uzdzīt" to sw... un ja NEKAD neatkārtojas tas par kuru tiek balsots, tad vispār debesīs tas sw uzkāptu!
Btw.. Lai kāds netīšām neizjauc eksperimentu, bildes vajag tādas, kur skaidrs, ka par šito visādiem "par visu balsotājiem" balsot nevajag Teiksim - vienkāršs paint darbiņš ar info
Bzh:Btw.. Lai kāds netīšām neizjauc eksperimentu, bildes vajag tādas, kur skaidrs, ka par šito visādiem "par visu balsotājiem" balsot nevajag Teiksim - vienkāršs paint darbiņš ar info
Taas bildes jau ieziimeetas ar datumiem, viena buus kaut kaadaa 5/6 lapaa, otra taalaak. Bet manaa galerijaa ir abas kopaa. Infu pirmajaa komentaaraa iemetiishu
AGNOS:Mans ir opoļš,pazavēru 0,69,lab, kad naf visi ,666...Ar pirkstu nevar parādīt par ko balsosim?
21:00 metu sheit balsotaaju sarakstu un visi dodas uz manu galeriju nobalsot par divaam bildeem sarastaa mineetajaa seciibaa P.S. Konkreetaas bildes veel nav redzamas
SV bija "Spaļņij Vagon"... 30 rubļus maksāju par abām vietām (lai kāds urla nepielien) līdz Maskavai un braukāju laimīgs. Vakariņas no restorāna parasti sūtīju lai pienes klāt.
Smieklīgi, no urlām izvairās, bet uz Maskavu brauc