forum.gif
Izpārdošana: dators PAR BRĪVU u.c. labumi PA LĒTO!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Izpārdošana: dators PAR BRĪVU u.c. labumi PA LĒTO!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.12 21:15
 citēt
Publicēts: 15.07.12 21:27
 citēt
Kas pas pa portatīvo lādekli? Ja jamā ir iekšā aķis un mobzi var lādēt bez 220, tad piesakosuz to :)
Publicēts: 15.07.12 21:57
 citēt
Atbilde uz abiem jautājumiem ir JĀ. Atraksti, lūdzu, uz dinapreisa@inbox.lv sūti attēla numuru/-us, savu vārdu, precīzu piegādes adresi (kur atradīsies 19. jūlija 18.30-20.00) un telefona numuru!
Publicēts: 15.07.12 23:08
 citēt
Ne
Ungus:Kas pas pa portatīvo lādekli? Ja jamā ir iekšā aķis un mobzi var lādēt bez 220, tad piesakosuz to :)

Ne konkurencei, bet informācijai- priekš sava Galaxy nopirku Ebay šādu verķīti- 4 AA pirkstiņi (aķi vai parasti elementi) un uz diennakti esi reāli "autonoms". To termiņu gan nebaudīju pilnībā, bet, kad pieštepselē- telefons rāda uzlādi.

www.ebay.de...
Publicēts: 15.07.12 23:11
 citēt
Ungus:Kas pas pa portatīvo lādekli? Ja jamā ir iekšā aķis un mobzi var lādēt bez 220, tad piesakosuz to :)
Manta!
Publicēts: 15.07.12 23:14 labots
 citēt
Friidis:Ne

Ne konkurencei, bet informācijai- priekš sava Galaxy nopirku Ebay šādu verķīti- 4 AA pirkstiņi (aķi vai parasti elementi) un uz diennakti esi reāli "autonoms". To termiņu gan nebaudīju pilnībā, bet, kad pieštepselē- telefons rāda uzlādi.

Latvijā šitādu nevar kaut kur dabūt? Šodien reāli sapratu, ka bez šitādas mantas iztikt nevar!
Publicēts: 15.07.12 23:41
 citēt
Cik tā darba Ebay nopirkt? Pēc nedēļas dabūsi LV.
Publicēts: 15.07.12 23:47 labots
 citēt
Friidis:Cik tā darba Ebay nopirkt? Pēc nedēļas dabūsi LV.
Manas kartes ebaijs neņem pretī. Vienam sūtījumam ņemt kredītkarti negribu. Es labprāt piemestu latus un nopirktu no kāda ebay lietotāja tepat Rīgā :)
Publicēts: 15.07.12 23:51
 citēt
ArmandsK_:
Friidis:Cik tā darba Ebay nopirkt? Pēc nedēļas dabūsi LV.
Manas kartes ebaijs neņem pretī. Vienam sūtījumam ņemt kredītkarti negribu. Es varētu piemest kādu ls un nopirkt no kāda ebajista tepat Rīgā :)

Es nav Rīgā, es ir Ogrē...:face-wink:
Un man sanāk ilgāk, jo pērku ar piegādi/apmaksu caur LBSS.de.
Ja dikti vajag, varu nopirkt, bet vismaz pāris-trīs nedēļas vilksies tā padarīšana.

P.S. Sorī dindin par netēmas spamošanu.:anger:
Publicēts: 15.07.12 23:52
 citēt
Friidis:
ArmandsK_:anas kartes ebaijs neņem pretī. Vienam sūtījumam ņemt kredītkarti negribu. Es varētu piemest kādu ls un nopirkt no kāda ebajista tepat Rīgā :)

Es nav Rīgā, es ir Ogrē...:face-wink:
Un man sanāk ilgāk, jo pērku ar piegādi/apmaksu caur LBSS.de.
Ja dikti vajag, varu nopirkt, bet vismaz pāris-trīs nedēļas vilksies tā padarīšana.

P.S. Sorī dindin par netēmas spamošanu.:anger:
Spamošana dindin nāk tikai par labu ;)
Publicēts: 16.07.12 12:00
 citēt
Vo vo :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas