dansiga:ROolands, es nezinu ko Lunis domaaja, es speju tikai lasiit un PAT atshifreet, ko vijsh uzraksta;-)))))) Nekad nav bijusi vēlme diskutet par fotoklubu vajadzību virtuāli. Parasti sauk - atnāc, apskaties un taD IEDZERSIM KAFIJU UN PARUNĀSIM. Bet nu ok = tākā esi kluba biedrs un esi izbaudiījis to, mēģināsu uzrakstīt ko es domāju un ceru, ka sapratīsi..... 1.Klubs - vieta, kur aci pret aci sanjemt/dot kritiku un tas ir savaadaak nekaa internetaa (kur "iespljaut dveeselee" var jebkursh nejega, jo viss ir anoniiimi), pie tam - klubaa var dabuut vecmeistaru domas. 2. Caur klubu ir iespējams ar mazākiem izdevumiem un laika patēriņa izstādīties. 3. KOntakts ar citiem klubiem un informacija - ko vinji dara, kaadas bildes topaa uttt..... 4. Galu galā - kontakts ar vcecmeistariem!!!!!
Nu tie taa atrumaa galvienie punkti..... Ja tas nav vajadziigs - dabiski ka klubu nevajag!!! Vai arī ja to visu var realizēts pats....
DIEMŽĒL tas nav konkrētais gadījums , tā bija senāk Spura un Lielbrieža laikos .
nezinu, ko juus tur ogree darat - es runaaju par to ko es gribu redzet klubaa un ko arii realizejam savaa klubaaa
Laiki mainās un cilvēki arī.Arī mani pārsteidza neieinteresētība fotogrāfijā kā priekšmetā.Vecajos laikos mums bija tāds kā boļševistiskais plāns-šodien atnāks kāds no vecmeistariem,nākošreiz Bendiks pastāstīs par to un šito,pēc tam taisām bilžu skati,uz kuru atnāks tas un tas...nu un tādā garā.Tagad nekas tamlīdzīgs,jo neviens to īsti negrib.Visi ir māxlinieki un tik dragās pa izstādēm.Galvenais jautājums-kad būs,kur un cik katram bildes varēs likt.Divas nedēļas pirms tam visi pamostas,sanes ko nu katrs saķēpājis,citas vairs nevar paspēt uztaisīt un gatavs!Līmenis kāds bija to štelli uzsākot,dabiski nav pacēlies ne par gramu.Un arī Luņa minētā tehnoloģoju absolūta nezināšana un galvenais nevēlēšanās ko pamācīties.Es pats esmu stipri pašvaks tais datoru un digi lietās un tiešām cerēju ko noskatīties no citiem,par kaut ko parunāt...Ar retiem izņēmumiem tādas runas nevedas,jo visi tik grib kaut kādas muļķīgas izstādes pa kaktiem karināt,kurām vienīgie skatītāji esam mēs paši.Praktiski no kādiem 20+biedriem par foto lietām varu parunāt ar kādiem 7-8 večiem.Pārējie nejēdz neko un galu galā man arī nav interesanti ar pilnīgu bērnudārzu.Un pa trīs gadiem,skatos,neko īpašu no dalības klubā ieguvis neesmu.Sāku jau filozofēt tipa man vajag procesu,citiem vajag rezultātu.Kaut kā nesapas...
Nu jā tā ju viš ir , galvenais kas sit cauri ir ātrs "Protu protu" un mometā metas biznesā NEZ KĀPEC interesū kluba aizsegā galvenais ja KAUTKO sapratu vismaz no tehnikas bet pat to neprot . MANI tas kaitina. Ja AMATIERI tad amatieri un lai nodarbijās ar "Amatierismu" taču ja sāk bāzties komercija NEKĀ NEJĒDZOT pietam beigās jau pa kluso tad tas KAITINA.
Eltons:Akk, akkk... vētra jums tai jūsu ūdensgāzē,,,
MUMS nekas , mus savs kolchozss , Vetra Dansim ar f-foto MĒS savu ģelu laižam kā uzskatām par labu , taka par BIJUŠO neskumstam Vismaz taga KO PATS IZDARĪS tas arī būs
Nu nav jau tik traki.Var jau arī tāpat vien uztusēt ar foto entūzistiem.Jāpieņem doma,ka ne jau es būšu tas pasaules lāpītājs,savas kārtības ieviesējs un citiem ko uzspiedīšu vai pārliecināšu.Dariet kā jums labāk un miers mājās.Apniks-metīšu mieru.
Eltons:Akk, akkk... vētra jums tai jūsu ūdensgāzē,,,
MUMS nekas , mus savs kolchozss , Vetra Dansim ar f-foto MĒS savu ģelu laižam kā uzskatām par labu , taka par BIJUŠO neskumstam Vismaz taga KO PATS IZDARĪS tas arī būs
Luni, MAN nu toch nav nekadas veetras - es zinu ko daru. KUr Tu saskatīji to vētru?