forum.gif
Saulkrasti Jazz Festival 2012.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Saulkrasti Jazz Festival 2012.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.12 00:23 labots
 citēt
Ir interese un reāla iespēja apmeklēt šo pasākumu. Šai sakarā daži jautājumi. 1) Kurš vēl no klātesošajiem ir nobriedis to darīt.Varbūt varam puslīdz organizēti, kā velopasākumos. 2) Interesē iepriekšējā gada skatītāju pieredze par iespēju paralēli nedaudz pabildēt, primāri, protams baudot mūziķu improvizācijas.:face-wink:
20:00/18.jūlijs, trešdiena. Sinkope. Kestutis Vaiginis kvartets. Tomtomm kvartets.
19:00/19.jūlijs, ceturtdiena.Baltijas bundzinieku līga. Mirage Jazz Orchestra un pedagogi.
20:00/20.jūlijs, piektdiena. Frank. Pashkevich kvartets.Mo'blow. The Drumbassadors.
19:00/21 jūlijs, sestdiena. Sofia fusion kvartets. OLA ONABULE (UK).
Speči kā interesantus minēja ceturtdienas un sestdienas koncertus. Arī Lietuvas kolektīvs varētu būt skatāms.Kādas ir Jūsu domas, ieteikumi?
Publicēts: 18.07.12 09:12 labots
 citēt
karoč` tā...
baltijas bundzinieku līga nozīmē konkursu, kur startēs vairāki jaunie censoņi - žūrija vērtēs, beigās balvas.
Mirage Jazz ar pedagogiem solās būt interesants
bungu un ritma mīļotājiem noteikti iesaku The drumbassadors - patlaban kā reiz` pucēju jaunos Sonor setus, kas atnāca tieši priekš šī pasākuma (būs jēe!!!)

kādus divus ielūgumus paklusām varu sagādāt. Iespēja brīvi fotografēt, pienākums - ielikt blogā reportu :))) tikai nevarēs līst uz skatuves, aiztriekšu prom :) šogad skatuves malas savādāk uztaisītas, pieeja grūtāka, bet ja netraucē statīvi, u.c., var sabildēt tīri interesantus un baudāmus momentus.

ja ir interese - PM - varēšu aplūkot un atbildēt tikai ap 14.00
Publicēts: 18.07.12 09:31
 citēt
Viencmuzikanc, paldies! Ielūgums man ir, uz visiem koncertiem. Divām personām. Ja kādu interesē, uzaicinu pievienoties (manējie ceļo). :face-smile:
Publicēts: 18.07.12 13:50
 citēt
piedāvājums par dažiem ielūgumiem fotografētgribētājiem vēl aktuāls līdz vakaram. PM.
Publicēts: 18.07.12 13:53
 citēt
Būšu :big_smile:

p.s. man kā labam cilvēkam ir bezmaksas ieeja :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):