Izskatās, ka pankūka galīgi šim nav paredzēta, jo ja gribi uzlikt to 40mm STM tad vajadzīga bajonetes pāreja kas ir tikpat bieza kā pats objektīvs un beigās nekāds plānais nesanāk.
Kamera ir garlaicīga, itkā nav nekas jauns un pārsteidzošs, šokējošs, bet tas nenozimē, ka tas ir kaut kas slikts. Ja tā padomā tad tas pricnipā ir 650D daudz mazākā iepakojumā. Un es šobrīd vairs neredzu pārāk daudz iemeslus lai kādam ieteiktu iegādāties xxxD sērijas kameru, ja ir pieejams kas šāds.
Billy: Un es šobrīd vairs neredzu pārāk daudz iemeslus lai kādam ieteiktu iegādāties xxxD sērijas kameru, ja ir pieejams kas šāds.
Piekrītu, tomēr man nepatika knapā baterija, un protams tas, ka nav skatu meklētāja, arī uzliekamā zibspuldze ne visai, tāpēc vakar noskaitos un pasūtīju NEX-F3. Ja būs galīgi neciešami, paņemšu uzliekamo skatu meklētāju un paliks tikai viens būtisks trūkums- pārāk daudz jādarbojas caur visādiem "Menu".
Billy:Izskatās, ka pankūka galīgi šim nav paredzēta, jo ja gribi uzlikt to 40mm STM tad vajadzīga bajonetes pāreja kas ir tikpat bieza kā pats objektīvs un beigās nekāds plānais nesanāk.
Kamera ir garlaicīga, itkā nav nekas jauns un pārsteidzošs, šokējošs, bet tas nenozimē, ka tas ir kaut kas slikts. Ja tā padomā tad tas pricnipā ir 650D daudz mazākā iepakojumā. Un es šobrīd vairs neredzu pārāk daudz iemeslus lai kādam ieteiktu iegādāties xxxD sērijas kameru, ja ir pieejams kas šāds.
Tieši tie STM ir domāti EOS M sērijai ar jauna tipa autofokusu, pāreja vajadzīga visiem EF objektīviem.