Oi, cik tas ir tipiski latvietiski, aizbraukt gaisa gabalu, sabildēt, bat pašam tolkam tā arī neiebraukt tēmā, ko ir bildējis. Teksti pie bildēm par to skaidri liecina
Kumiss garšīgs , vismaz man garšo. Baškīrijā ir Latviešu ciems , saucas "Gorkijs" pēc Maksima Gorkija , tur arī Kumisu var padzerties [vismaz pirms 17 gadiem varēja] jo mīt ne tikai Latvieši
Snorke:nu,nezinu gan ... Man tas šķiet mazliet perversi - slaukt zirgu...,laikam tāpēc,ka esmu latviete un mēs slaucam tikai govis/kazas ...
Īstenībā sievietes piens ar ir varen garšīgs , man vienai radniecei bija tik daudz ka viņa putras vārija un ledusskapī turēja tad nu man dažas reizes nācās to baudīt gan piena putru gan reiz nejauši izdzēru veselu glāzi un brīnījos KUR tik traki salds un trekns piens
Cik nu es zinu, tad slauc ķēves, kurām ir divi pupi, un nevis zirgus, kuriem ir viens p....s. Ja tā ir reportāža, tad būtu laikam vietā prasīt arī apjausmu par rādīto un rakstīto tēmu.
Akdies... te komentāri atgādina vienu pāķu muļķi no Kolkas kurš, lai ar kur neaizbrauktu, vienmēr sūdzējās cik tur briesmīgi - nekas neesot kā Kolkā Ne viņiem sausā havaja ne butes
Austrumos ļautiņi skatās krieviski tulkoto *Nāves ēnā* un nekādi neierubās kā var sprāgt badā blakus tādam lērumam zirga gaļas
Cik nu es zinu, tad slauc ķēves, kurām ir divi pupi, un nevis zirgus, kuriem ir viens p....s. Ja tā ir reportāža, tad būtu laikam vietā prasīt arī apjausmu par rādīto un rakstīto tēmu.
Sapper:Oi, cik tas ir tipiski latvietiski, aizbraukt gaisa gabalu, sabildēt, bat pašam tolkam tā arī neiebraukt tēmā, ko ir bildējis. Teksti pie bildēm par to skaidri liecina
Teksts zem bildēm: "Baškīrijā jeb Baškorstānas Republikā Krievijā jau gadu desmitiem rūpnieciski no ķēvju piena tiek ražots kumiss. Fotogrāfijās fiksēts darbs Ufas (Baškorstānas galvaspilsētas) fermā №119."
Ko Tu vienu pašu virsrakstu lasi, pie bildēm arī ir texti. "Vienīgi zirgu piena jeb kumisa ražošana ir attīstījusies soli tālāk " pie bildes 17 galerijā. Pie 18. ne ar pušplēstu vārdu netiek pieminēta ierauga pievienošana un gana komplicētais gatavināšas process nosaukts par "aptuveni stundu masīšana ar koka lāpstām"
Autors tā arī nav sapratis, kas ir kumiss. Piens vai fermentēts, vāji alkoholiks piena produkts.