forum.gif
FOTOBLOG CRASH
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FOTOBLOG CRASH
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.07 11:42
 citēt
Es vispār antivīrusu nelitoju... :lol:

Slēpjos aiz ungsmūra...
Publicēts: 22.05.07 11:43
 citēt
Ja tu kompii neko neielaadee, tad taa iisti viirusi nevar tik vnk skatoties web lapas.. man piem nekaadu rpobleemu nav un NOD32 arii neko neuzraada...[/list]
Publicēts: 22.05.07 11:44
 citēt
Aizraksti antivīrusu ražotājiem, lai labo kļūdu.

Uzreiz saku ka tas NAV UZBRAUCIENS blogam, bet lieta tāda, ka kādu 2 nedēļu laikā reizes 6, antivīruss noliek mierā datoru. Tieši apmeklējot fotoblog.
Pie tam 2 dažādus datorus ar atšķirīgām IP adresēm. Gribu tikai tikt skaidrībā- tas manos PC, jeb tā gadās vēl kādam?
Publicēts: 22.05.07 12:05
 citēt

Slēpjos aiz ungsmūra...

a ko tu dari tad? :lol:
Publicēts: 22.05.07 12:10
 citēt

Slēpjos aiz ungsmūra...

a ko tu dari tad? :lol:

Kad atnāk ļaunais vīruss? :D
Publicēts: 22.05.07 12:18
 citēt
Uzreiz saku ka tas NAV UZBRAUCIENS blogam, bet lieta tāda, ka kādu 2 nedēļu laikā reizes 6, antivīruss noliek mierā datoru. Tieši apmeklējot fotoblog.
Pie tam 2 dažādus datorus ar atšķirīgām IP adresēm. Gribu tikai tikt skaidrībā- tas manos PC, jeb tā gadās vēl kādam?

Ko nozīme noliek mierā datoru?

Viņš arī pasaka kā sauc šo vīrusu?
Publicēts: 22.05.07 12:20
 citēt
iespējams, ka antivīrusam iestāstīts, ka katra bilde ir potenciāli pilna ar vīrusiem un nu šis ņemas visu pārbaudīt.

Vai vēl kāds cits variants, bet tam visam nav nekāda tieša sakara ar fotoblog :)
Publicēts: 22.05.07 12:29
 citēt
Noliek mierā- tas tas ir: uzaust antivīrusa prog un dators uzkaras. Līdz restart, un tikai. ZoneAlarm, starp citu.

Uz kas tajā logā ir redzams pie kura viss nokarās?

Ja dators uzkarās, tad vaina 100% ir pašā datorā vai softā
Publicēts: 22.05.07 12:49
 citēt

Tā noteikti ir ZĪME.....Domāju, izvairies no foto...vispār, kā sugas...aproc dārzā aparātu, pārbaudi mājai visas atslēgas un atvieno netu...uz gadu vai diviem...

...un virsū uzliec pīlādža zaru,...
Publicēts: 22.05.07 13:13
 citēt
man nav bijushas probleemas ar fotoblogu
Publicēts: 22.05.07 13:53
 citēt
1. pamēģini pārinstalētr to zone alarm!

2. ja nekas nemainās pamaini (vizmaz uz laiku) antivirusu nod32 ir labs kaspersky arii var, un apskati vai nav kaads viirus ieperinājies un ljaunpraatiigos briizhos traucee dziivot!

3. pārinstalē datoru ja iepriekšminētais nepalīdz

4. aproc un pa virsu pīlādžzaru, ja pirmie 3. punkti nepalīdz

Bet ja nopietni tad vienā citā lapā man izdevās saķert smagu vīrusu, lai arī nekur neko neakceptēju. vienkārši atvērās jauns logs un vīruss nolādējās un palaidās -> palīdzēja tikai reinstals. bet pēc būtības tavai problēmai nekādīgi nevajadzētu būt saistītai ar fotoblogu ;)
Publicēts: 22.05.07 13:58
 citēt
1. pamēģini pārinstalētr to zone alarm!

2. ja nekas nemainās pamaini (vizmaz uz laiku) antivirusu nod32 ir labs kaspersky arii var, un apskati vai nav kaads viirus ieperinājies un ljaunpraatiigos briizhos traucee dziivot!

3. pārinstalē datoru ja iepriekšminētais nepalīdz

4. aproc un pa virsu pīlādžzaru, ja pirmie 3. punkti nepalīdz

Bet ja nopietni tad vienā citā lapā man izdevās saķert smagu vīrusu, lai arī nekur neko neakceptēju. vienkārši atvērās jauns logs un vīruss nolādējās un palaidās -> palīdzēja tikai reinstals. bet pēc būtības tavai problēmai nekādīgi nevajadzētu būt saistītai ar fotoblogu ;)

Tur viss atkarīgs no drošības uzstādījumiem pārlūkprgrammā. It sevišķi IE
Publicēts: 22.05.07 15:26
 citēt
nu IE droš ka pēdējā vietā, ja nu vienīgi tur kādas spy/grey wares nedzīvo ka karpas Rimi akvārijā. Ja nekļūdos, tad iekš tā paša Zonealarm varēja iestādīt Trusted Sites. Ieliec lai fotoblog.lv ir trusted sites sarakstā un zonealarms liks mierā fotoblog. vēl jau nau izslēgts ka teu jau kaut kas uz tā datora dzīvo. esmu par 99% pārliecināts ka šaits dotajā gadījumā noteikti nav pie vainas.
Publicēts: 25.05.07 00:30
 citēt
nu zonalarm der tikai taadiem cilveekiem kuri prot to nokonfigureet citaadi buus probleemas vien, uzkraamee nod32 un viss buus ok jeb arii parakaajies setingos nevis lieto default uzstaadijumus, starp citu zonalarm ir laba lieta tika reizeem ja to nesavalda izstraadaa pekstinjus :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):