forum.gif
Canons beidzot sadūšojies!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canons beidzot sadūšojies!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.12 19:13
 citēt
Rīt arī Canons taisīs lielo lēcienu bezspoguļa sistēmkameru lauciņā:
www.canonrumors.com
Publicēts: 22.07.12 19:15
 citēt
izskatās strašna
Publicēts: 22.07.12 19:16
 citēt
un atkal jauni objektīvi... tautai būs kur pievilkties ar saviem maciņiem..
Publicēts: 22.07.12 19:20
 citēt
serjoga:izskatās strašna

Gan jau nākamie būs "īsti", nopietnāki fotoaparāti, šis ir iesākumam ko likt pretī NEXiem un 4/3, lai neļautu šiem pārāk ieskrieties.
Publicēts: 22.07.12 19:33
 citēt
ignorējam, vai ta mums, nav ar ko bildēt .... :bad_smile:
Publicēts: 22.07.12 21:02
 citēt
Diez vai Canons no nopietnu taisīs - pārāk riskanti, ka noēdīs spoguļkameru pārdošanu. Ja gribas nopietni, tad Leica vai pa lēto jaunais Fuji varētu būt labs
Publicēts: 22.07.12 21:09 labots
 citēt
ak34:Diez vai Canons no nopietnu taisīs - pārāk riskanti, ka noēdīs spoguļkameru pārdošanu. Ja gribas nopietni, tad Leica vai pa lēto jaunais Fuji varētu būt labs

Tāpēc jau Canons un Nikons kā pēdējie ienāk bezspoguļu tirgū lai neatņemtu klientūru paši savām spoguļkamerām, kurās viņi ir neapstrīdami līderi. Un tomēr pavisam drīz būs spiesti taisīt nopietnus bezspoguļus!
Publicēts: 22.07.12 21:20
 citēt
es gan nedaudz šubos par to klientūras noņemšanu.. protams, tūristi uc klientūra kas aparātu grib nēsāt kabatā drošvien pāries uz tādiem, bet ne jau nopietnu spoguļkameru lietotāji.. Drīzāk jau viņiem tieši jāpasteidzas ar tamlīdzīgu aparātu izlaišanu, lai tā klientūra nepāriet uz citiem brendiem..
Publicēts: 22.07.12 22:57
 citēt
Pinus:es gan nedaudz šubos par to klientūras noņemšanu.. protams, tūristi uc klientūra kas aparātu grib nēsāt kabatā drošvien pāries uz tādiem, bet ne jau nopietnu spoguļkameru lietotāji.. Drīzāk jau viņiem tieši jāpasteidzas ar tamlīdzīgu aparātu izlaišanu, lai tā klientūra nepāriet uz citiem brendiem..

daļa bezspoguļu aparātu ar saviem objektīviem nav sliktāki un dažreiz pat labāki par to ko piedāvā Canon vai Nikon. spoguļkamerām ir savi plusi, bet ir pietiekami daudz mīnusu.
Publicēts: 22.07.12 23:12
 citēt
ak34:
daļa bezspoguļu aparātu ar saviem objektīviem nav sliktāki un dažreiz pat labāki par to ko piedāvā Canon vai Nikon. spoguļkamerām ir savi plusi, bet ir pietiekami daudz mīnusu.

Tas varētu būt, protams, jaunāki dzelži, jaunākas tehnoloģijas utml utt..
bet, vairāk domāju no pieraduma.. Un, katrā ziņā, nedomāju, ka tie, kam ir dzelži un stikli no augstā plauktiņa, steigsies to visu mainīt.. Drīzāk, tāds neliels bezspogulis var ieviesties kā papildus aparāts ko vazāt kabatā līdz.. Tie drīzāk izspiedīs kautko no ziepīšu tirgus..
Publicēts: 22.07.12 23:18
 citēt
jebkurā gadījumā, bezspoguļu kompaktums tiek ierobežots no optikas puses... tā kā te samazināties to izmērs nevar, ja liek kaut aps-c matricas...
Publicēts: 22.07.12 23:20
 citēt
talavietis:jebkurā gadījumā, bezspoguļu kompaktums tiek ierobežots no optikas puses... tā kā te samazināties to izmērs nevar, ja liek kaut aps-c matricas...

uzliekot kādu pankūk-stiklu, nav tik traki..
Publicēts: 22.07.12 23:25
 citēt
Pinus:
talavietis:jebkurā gadījumā, bezspoguļu kompaktums tiek ierobežots no optikas puses... tā kā te samazināties to izmērs nevar, ja liek kaut aps-c matricas...

---------

ar tiem pankūku stikliem jau tālu neaizbrauksi, ja ievajagas tele, tad ar pankūku vairs cauri netiksi. Nav jau tā, ka nespētu uztaisīt kompaktākus tos objektīvus arī spoguļiem, bet katra lēca tur kaut ko dara...
Ja kas, man ir sigma ar APS-C lieluma matricu, tas pats bezspogulis vien jau būs, bet nu piedod, kvalitāti ar spoguleni pat nav vērts sākt salīdzināt...
Publicēts: 22.07.12 23:29
 citēt

nav jau tik traki ar to optiku. Leicas objektīvi un lielformāta arī ir mazi.
Publicēts: 22.07.12 23:30 labots
 citēt
talavietis:
Pinus:

---------

ar tiem pankūku stikliem jau tālu neaizbrauksi, ja ievajagas tele, tad ar pankūku vairs cauri netiksi. Nav jau tā, ka nespētu uztaisīt kompaktākus tos objektīvus arī spoguļiem, bet katra lēca tur kaut ko dara...
Ja kas, man ir sigma ar APS-C lieluma matricu, tas pats bezspogulis vien jau būs, bet nu piedod, kvalitāti ar spoguleni pat nav vērts sākt salīdzināt...

nu takshu te jaasaak jautaat kas ir tele, Pentaxim divi mazie pankuuk tele 70 un 77 ir pat ljoti kompakti, taapat 135mm teoreetiski ir uztaisaami mazi un kompakti ar 4 optiskajiem elementiem
Publicēts: 22.07.12 23:35
 citēt
un vienalga.. man patīk spoguļa skaņa un sajūtas pirkstgalos..
negribu bezspoguli.. :)
Publicēts: 22.07.12 23:49 labots
 citēt
Labi, ka man šis "vidusceļš" neinteresē- labāk vai nu kārtīgs "spoguļklucis" plecā, vai nu mazs un ņiprs ziepis krekla kabatā...:face-wink:
Publicēts: 23.07.12 00:15
 citēt
ak34:

----------
Redz, Tu te uzreiz iepin lielformātu, bet tak saproti, ka mazs objektīvs nevar nodrošināt to pašu detalizāciju ko liels, tāpēc vajag lielāku laukumu uz kura to projicēt.
Publicēts: 23.07.12 07:02
 citēt
kā man vecmamma teica-sūdu /progresu/atpakaļ neiestumsi.:bad_smile:
Publicēts: 23.07.12 08:12
 citēt
pat skatu-caurumiņš nav, pa kuru pačolēt, viss uz displeja... bet komplektā at 70-200 izskatās jautri :)
Publicēts: 23.07.12 08:21
 citēt
talavietis:
ak34:

----------
Redz, Tu te uzreiz iepin lielformātu, bet tak saproti, ka mazs objektīvs nevar nodrošināt to pašu detalizāciju ko liels, tāpēc vajag lielāku laukumu uz kura to projicēt.

Tagad pieejamie lielformāta objektīvi nav ar mazāku detalizāciju kā mazformātam. Kā jau rakstīju - paskaties uz Leicas objektīviem, kādreiz man bija Mamiya 7 sistēma - tie objektīvi arī ir mazi un ar detalizāciju, kas neatpaliek no labākajiem 35mm objektīviem. labs objektīvs ne vienmēr ir liels
Publicēts: 23.07.12 11:22
 citēt
Publicēts: 23.07.12 12:25
 citēt
ĻOTI daudziem lai neteiktu 2/3 publikas kura bliež ar spogulenēm tādas nemaz nav NEPIECIEŠAMAS , viss kas viņiem nepieciešamas ir gana kvalitatīvs attēls iegūts ikdienišķos apstākļos. ŠIE verķi tieši šādiem mērķiem un publikai domāti. Visādiem Puķu blusu bebju un pa pjankām bildētajiem. Jāsaka man kolēģi šādiem mērķiem pamatā jau kādus gadus lieto mobilos telefonus , sevišķi kopš laika kad kantoris pamatā pārgāja uz lielajiem digi haseļiem , viss kas sadzīve pjankas ģimensbildes un piezīmes tiek bliezts ar TELEFONU kaut pašam somā kārtīgs 42 miljonu haselis :):) Esmu gandrīz drošs ka arī ko līdzīgu ši iepirkšu savām velo piezīmēm.
Publicēts: 23.07.12 12:37
 citēt
Bajāns!
Сапоп открыл для себя сайт Кена Ваганыча Роквела :)

Publicēts: 23.07.12 21:40 labots
 citēt
Ma jau šodien piedāvāja pieteikties iepirkt :) 800 USD gribot

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 24.07.12 00:19
 citēt
Kādai mērķauditorijai šitas ir domāts? Ķīķera nav vispār pat uzspraužama, displejs nav atvāžams, tur tā jaunā AF sistēma domāta EF-M objektīviem, kuri šķiet domāti kropam.
Interesanti kādi objektīvi plānoti bezspoguļu pilnai matricai.
Vispār jau tā kā būtu laiks taisīt kvadrātveida vai pat apaļas matricas, lai var bildēt vertikālos kadrus negrozot kameru un visādus gripus nevajadzēs skrūvēt klāt, zibeņot griestos nebūs problēmu.
Varbūt ka slēdzi arī var izmest ārā, nokniebjot vajadzīgo impulsu no matricas elektriski - nebūs nekādu dilstošu detaļu. Mūžīgā kamera rokā.
Nu gan aizsapņojos!
Publicēts: 24.07.12 00:37
 citēt
Pirms pāris gadiem viens no Canon bosiem paziņoja, ka mirorless tirgus viņus neinteresē, jo dikti labi pārdodas APS-C, bet kautkā tirgus strauji mainījies, un tagad ķer un grābj, žel tikai ka rodas produkts, kas spētu konkurēt vien 2010 gadā.

Autofokuss ir satriecošs: www.youtube.com...

Canons iet Nokia ceļu, par lielu lai spētu mainīties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):