forum.gif
Jopcik... Āķagals...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jopcik... Āķagals...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.12 16:31
 citēt
Publicēts: 23.07.12 16:32 labots
 citēt
Oi mana mīļotā Pāvilostas dzertuve :( Personāls gan tur tāds nelaipns bija. Skumjš gals , bet gan jau izķepurosies itkā piederot Pāvilostas mēram. Pēdējo reiz liekas Jūnija vidū biju , jāpaskata bildes būs.
Publicēts: 23.07.12 16:46
 citēt
Publicēts: 23.07.12 18:09
 citēt
Izremontēs un būs augstāka, biezāka un izturīgāka, bet ja ne gan jau citur līdzīga dzertuve parādīsies, varēsiet mierīgi pļēgurot tālāk
Publicēts: 23.07.12 19:43
 citēt
Vo, vo, pēc Grūtupu piemēra... nodedzina, saņem apdrošināšanu un uzceļ normāla plānojuma kompleksu...
Publicēts: 23.07.12 21:56
 citēt
Lunis:Oi mana mīļotā Pāvilostas dzertuve :( Personāls gan tur tāds nelaipns bija. Skumjš gals , bet gan jau izķepurosies itkā piederot Pāvilostas mēram. Pēdējo reiz liekas Jūnija vidū biju , jāpaskata bildes būs.

uj veeju paradiizei pavisam cita aura...toch nesaprotu kas tur bij ko iemiiljot;)
Publicēts: 23.07.12 22:07
 citēt
Njā, kaut kad maijā tur bijām un še tev... :amazing:
Bet jumts laikam tāds samērā ugunsnedrošs tur bija...
Publicēts: 23.07.12 22:21
 citēt
Vēju paradīzē virtuve nebija tik izsmalcināta kā Āķī, bet saimnieku jaunieši tādi sirsnīgi, aprunājāmies, senās fotogrāfijas apspriedām, istabiņas arī gana ērtas, man patika... kā Kārlis saka, cita aura.
Publicēts: 23.07.12 22:35
 citēt
imgfoto:
Lunis:Oi mana mīļotā Pāvilostas dzertuve :( Personāls gan tur tāds nelaipns bija. Skumjš gals , bet gan jau izķepurosies itkā piederot Pāvilostas mēram. Pēdējo reiz liekas Jūnija vidū biju , jāpaskata bildes būs.

uj veeju paradiizei pavisam cita aura...toch nesaprotu kas tur bij ko iemiiljot;)

Redz es jau parasti tur FIX FIX Jurjas ar skuķiem utt. Taka ākgals man bij pierastāk:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):